Şimdi Ara

Kargam Nasıl[Bol SS] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
57
Favori
22.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@lazzi
  • Tam iş çıkışı bu ne ln

• ONA CROWU İZLET EVLAT
    Kargam Nasıl[Bol SS]

Kargam Nasıl[Bol SS]

• 4-5-6-7 resimler ne öle hacı :D
  • Kargam Nasıl[Bol SS]
  • Hulusi kaçtı beyler :(

Niye hatırlattınız be unutmuştum ne güzel :(

• İstemsizce aklıma getirdi Hulusi
  • Fotoğraf çekerken poz veriyordu Hulusi ne zaman karga görsem aklıma gelir :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

anlayan anladı
    Kargam Nasıl[Bol SS]

hontou ni?
  • Valla çok imrendim kargayı nasıl evcilleştirdin dostum kaçmıyor mu hep seni mi takip ediyor bir de cinsi ne farklı bir kargaya benziyor bu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim buradaki kargaların yanında bu felan muhabbet kuşu gibi kalır niye böyleler bir anlam veremiyorum abi öyle böyle değil kartal gibi birşey gerçekten merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

Valla çok imrendim kargayı nasıl evcilleştirdin dostum kaçmıyor mu hep seni mi takip ediyor bir de cinsi ne farklı bir kargaya benziyor bu

Evcilleştirme değil hocam baktım yuvasında tek duruyordu terketmişlerdi heralde :D aldım bunu getirdim eve pilav salata kurufasülye falan besledim. Zamanla omuzuma çıkmaya başladı kafama konmaya başladı cevizi vardı bunun bir tane yaklaştırınca gaaak diye bağırıp kanatlarını açardı. Daha sonra açık pencereden tüydü. Belki geri dönerdi ama tüm balkonlar birbirine benziyor ayırt edemezdi..
  • Besle kargayı,oysun gözünü.
  • Çok tatlıymış
  • dil dile değmesi lazım konuşması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Kargam Nasıl[Bol SS]

• quote:

Orijinalden alıntı: lazzi

quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

Valla çok imrendim kargayı nasıl evcilleştirdin dostum kaçmıyor mu hep seni mi takip ediyor bir de cinsi ne farklı bir kargaya benziyor bu

Evcilleştirme değil hocam baktım yuvasında tek duruyordu terketmişlerdi heralde :D aldım bunu getirdim eve pilav salata kurufasülye falan besledim. Zamanla omuzuma çıkmaya başladı kafama konmaya başladı cevizi vardı bunun bir tane yaklaştırınca gaaak diye bağırıp kanatlarını açardı. Daha sonra açık pencereden tüydü. Belki geri dönerdi ama tüm balkonlar birbirine benziyor ayırt edemezdi..

Hadi be kötü olmuş aslında biraz daha kapalı tutsan alışırdı bence hem fotoğraflarda dışarda nasıl uçup gitmiyor mesela

Aklıma esaretin bedelindeki yaşlı adam geldi kütüphanede karga besleyen

• efsane ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Kargam Nasıl[Bol SS]

9Gag'e atsam sorun çıkar mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.