Şimdi Ara

Kargo Dağıtımları Günde Kaç kere dağıtıma çıkar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirtildiği gibi dostlar nette aradım bulamadım örneğin Yurtiçi kargo kaç kere dağıtıma çıkıyor sabah 9da dagıtıma cıkarıp daha da çıkarmıyorlar mı öğleden sonra gibi vs bilen var mıdır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kargo Dağıtımları Günde Kaç Kere Dağıtıma Çıkar?

Kargo şirketlerinin dağıtım sıklığı çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir, ancak genellikle günde bir veya iki kez dağıtıma çıkarlar.

PTT Kargo Dağıtım Saatleri

PTT Kargo, genellikle hafta içi her gün 09:00-17:00 saatleri arasında dağıtıma çıkar.

Sürat Kargo Dağıtım Saatleri

Sürat Kargo, hafta içi her gün 09:00-18:00 saatleri arasında dağıtıma çıkar.

Yurtiçi Kargo Dağıtım Saatleri

Yurtiçi Kargo, hafta içi her gün 08:00-18:00 saatleri arasında dağıtıma çıkar.

Kargo Dağıtım Sıklığı

Kargo dağıtım sıklığı genellikle şirketin operasyonel kapasitesine, teslimat bölgesine ve gönderinin önceliğine bağlıdır.

PTT Kargo Kaç Kere Dağıtıma Çıkar?

PTT Kargo, çoğu durumda günde bir kez dağıtıma çıkar. Ancak, acil gönderiler veya belirli bölgeler için günde iki kez dağıtıma çıkabilir.

Yurtiçi Kargo Günde Kaç Kez Dağıtıma Çıkar?

Yurtiçi Kargo, genellikle günde bir kez dağıtıma çıkar. Ancak, belirli şehirlerde veya bölgelerde günde iki kez dağıtıma çıkabilir.

Kargo dağıtım saatleri ve sıklığı hakkında daha fazla bilgi için ilgili kargo şirketinin web sitesini ziyaret etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Baslikta turkce katledilmis.
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    la olm başlığı maşlığı boşver tdk forum mu burası cevabı bilmiyosan başka yerlere bak :)
  • 1 kez cikarlar. Cok fazla yukleri var cunku.
  • MaximisT kullanıcısına yanıt
    Hocam dediginiz gibi 9 da dagitima cikip bir daha cikmiyorlar diye biliyorum.Yanlis olabilirim ama tum kargolarim boyle oldu.
  • Şuan kargoma baktım da dağıtıma çıkarılmış görülüyor bu saatte muhtemelen 2 kez dağıtıma çıkarıyorlar
    Dagitima cikarildigi saat 14 mü? Yazar orda hangi saatde ne yapildigi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 4 Şubat 2020; 14:23:40 >
  • ORGANIKHOSAF kullanıcısına yanıt
    aynen şaşırdım ben de :)
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/qxc1yh
    Bilmiyordum vallla sagolun hangi kargo firmasi bu hocam
  • Bir kez

• ORGANIKHOSAF kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi kargo hocam
    Tamamdir sagolun.
  • bizim burada yurtiçi 0 kere dağıtıma çıkıyor.
  • 1 kez yaş 16 dan kuçuk kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 4 Şubat 2020; 14:59:30 >
  • Kargo şubeleri günde 1 defa dağıtıma çıkar. Eğer ellerindeki kargoları gün içinde bitirirlerse şubede bekleyen notlu kargoları da tekrardan dağıtıma çıkartırlar. Yurtiçi kargo yeni bir sisteme geçti "geldik yoktunuz" gibi şeyler olmasın diye artık GPS üzerinden konum bırakılıyor, yani personelin gerçekten evinize gelip gelmediğini o konum sayesinde öğrene biliyorsunuz.
  • Sabah bir öğlen bir kez dağıtıma çıkıyorlar ama sabah senin kargonu dağıtıma çıkardılar diyelim sen evde yoktun veya teslim edemediler o kargoyu bir kez daha dağıtıma çıkarmazlar.Bir gün önce dağıtıma çıkaramadıklarını ve sabah erken şubeye gelen kargoları sabah dağıtımında,sabah dağıtımında yetiştiremedikleri kargoları ve öğlene kadar şubeye gelen kargoları öğlen dağıtıma çıkarırlar.
  • Bizim buradaki yurtiçi kargo ogleden önce ve ogleden sonra çıkıyor dağıtıma. Hatta öğlen 3-4 gibi çıkıp aynı gün yetiştiriyor.
  • Bazen iki defa dağıtıma çıkabiliyorlar.
    Aras kargo dan pazar günü bile kargo teslim aldığım oldu, pazar günü eve getirdiler.
  • İlçelerde küçük yerlerde öğlen 2. Servise çıkabiliyorlar kargoların gelişine göre ama normalde tek seferdir sabah yuklerler akşama ya Biter ya bitmez
  • Aynen öyle dediğin gibi oluyormuş, ikidir yurtiçi yüzümüzü güldürüyor 24 saat geçmeden teslim ettiler üstelik kayseriden gelen bir paket :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.