Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
102
Favori
636.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atiyosun

Gönderiniz şuan UKİM de haliyle kontrolden geçecek ve gerekli görülen işleme göre bir sonraki birime torba yapılacak.. Bir kaç gün sürecektir sabırla bekleyin..

Bir sonra ki işlemde İST.ULUSLARARASI PİM'i görürseniz geriye iadesi olacak anlamına geliyor.. Aynı zamanda ek bir bilgi olarak sisteme yasaklı olduğu bilgisi düşecektir..

Eğer AVPİM'in kabulünü görürseniz gönderiniz size ulaşmak için yolda anlamına gelecektir..

Sorgulamalarınızı e-devlet üzerinden yaparsanız gönderinizin akıbetini, hareketini daha iyi görmüş ve anlamış olursunuz..

Cevap icin cok tsk ediyorum dostum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bu gönderi bana geliyor demek sanırım dimi?

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    15/02/14 15:08 2014-02-15 15:08:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    16/02/14 16:04 2014-02-16 16:04:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) CHINA (Yurt Disi)
  • quote:

Gönderiniz şuan kontrol amaçlı UKİM de tutuluyor daha dün UKİM torbadan almış kontrolden sonra akıbetini sistemde göreceksiniz bir iki gün içinde netleşir sabırlı olun..

Bugün sabah bişey daha eklendi ama ne olduğunu anlamadım şimdide Ukim Torbaya eklendi diyor.

1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 11/02/2014 Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı
    2 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 11/02/2014 Torbaya Eklendi
    3 İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM 17/02/2014 Torbadan Alìndì
    4 İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM 19/02/2014 Torbaya Eklendi
  • atiyosun A kullanıcısına yanıt
    bu sekılde mı kardesım yanı
     Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
  • Dun ukimi aradim bayan cikti takip numarami soyledim bakti beyefendi gelip burdan alacaksiniz dedi.en son 2 kere ukim zimmet edildi yazdi ama suan bir hareket yok.ybugun aradim ama ulasmak ne mumkun.yarin insallah gidecem bakalim ne olacak.hayirlisi ile bakalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forro F kullanıcısına yanıt
    UKİM torbalamış ama nereye torbaladığını görmezsiniz bunu ancak ptt de çalışan biri görebilir.. Umarım İST AVPİM dir bunu görseniz sıkıntı yok demektir..

Bu arada bugün telefonlarını teslim ettiğim vatandaşlar oldu şu sıralar sanırım biraz daha rahatladı geçişler ama yinede dikkatli olmakta fayda var.. Bu iş tamamen nasip kısmet işine döndü açıkcası.. Arkadaşım tel takıldı benim geçti adreslerimiz aynı olmasına rağmen..

Benim gönderimde yarın sabah kısmetse elimde, geçmiş darısı gönderisini bekleyenlerin başına inşallah..
  • crazy042 C kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef gönderin geri iade olmuş..

Bu iş artık nasip kısmet işi oldu.. Bugün telefon siparişi veren bir kaç kişiye gönderisini teslim ettim..

Benim telefonda takılır derken geçti ama arkadaşımın telefon takıldı adresler aynı olmasına rağmen..

Umarım bundan sonra ki siparişlerinde aynı sıkıntı yaşamazsın, geçmiş olsun..

İçimden bir his eskiye dönecekmiş gibi çünkü görüntü o şekilde inşallah öyle olur..
  • quote:

UKİM torbalamış ama nereye torbaladığını görmezsiniz bunu ancak ptt de çalışan biri görebilir.. Umarım İST AVPİM dir bunu görseniz sıkıntı yok demektir..

Bu arada bugün telefonlarını teslim ettiğim vatandaşlar oldu şu sıralar sanırım biraz daha rahatladı geçişler ama yinede dikkatli olmakta fayda var.. Bu iş tamamen nasip kısmet işine döndü açıkcası.. Arkadaşım tel takıldı benim geçti adreslerimiz aynı olmasına rağmen..

Benim gönderimde yarın sabah kısmetse elimde, geçmiş darısı gönderisini bekleyenlerin başına inşallah..

Hocam şimdide böyle oldu

1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 11/02/2014 Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı
    5 İSTANBUL AVPİM/İSTANBUL AVPİM 19/02/2014

• atiyosun A kullanıcısına yanıt
    ö.d iade olsunda valla ben paramı alıyım onu dusunuyorum yanı valla keske yanı uyusmazlık acacam ıade oldugu zaman gıtsın bı valla kardesım tşkler
  • crazy042 C kullanıcısına yanıt
    Kesinleşmeden iadeyi onaylama sistemde gördüğün zaman iade talebinde bulun onuda hemen yapma son 3-4 gün kala yap..

Hadi hayırlısı diyorum..
  • forro F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun en geç 2 gün içinde bulunduğun şehirdeki posta dağıtıma gelecek, geldiği gün bekleme git teslim al gönderini..

Hayırlı olsun tekrar.. Diğer arkadaşlar acele etmesinler dediğim gibi gümrük rahatlıyor sanırım.. :)
  • Merhaba RF200304784SG uzun zamandır hiç hareket yok satıcı ile görüştüm bir kaç gün daha beklememi söyledi yoğunluk olabileceğini söyledi neredeyse 1 a yoldu
  • gaskiney kullanıcısına yanıt
    ha bu satıcılarla hangi dilde konuşuyorsunuz mi3 getirtmek istiyorum nasıl bi yol izlemeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: catlax66

ha bu satıcılarla hangi dilde konuşuyorsunuz mi3 getirtmek istiyorum nasıl bi yol izlemeliyim

Tarzanca
  • Arkadaşlar lütfen biri yardım etsin gönderi numaram RC519138058CN

Bu şekilde yazıyo ptt yurtdışı sorgulamada gelmesi gerekmiyormuydu paket postaya 16 sından beri ?

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    15/02/14 15:08 2014-02-15 15:08:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
    16/02/14 16:04 2014-02-16 16:04:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) CHINA (Yurt Disi)
    Paylaş
  • China post da böyle gözüküyo

Çin Post Parsel No.RC519138058CN Takip Sonuçları
    Ürün No Yıl Durum Yer Hedef Ülke Tarih
    RC519138058CN 2014 Çin Post tarafından alınan Pekin Türkiye 20140215 1508
    RC519138058CN 2014 İhracat Security Scan Pekin Türkiye 20140216 0826
    RC519138058CN 2014 İhracat Gümrük Tarama Pekin Türkiye 20140216 1411
    RC519138058CN 2014 Havayolu gönderildi Pekin Türkiye 20140217 0359
  • quote:

Hayırlı olsun en geç 2 gün içinde bulunduğun şehirdeki posta dağıtıma gelecek, geldiği gün bekleme git teslim al gönderini..

Hayırlı olsun tekrar.. Diğer arkadaşlar acele etmesinler dediğim gibi gümrük rahatlıyor sanırım.. :)

Sağol hocam, inşallah gelirde gider alırım. Bir an umudu kesmiştim gitti 150 tl diyordum :)
  • bugün sabah saat 8,30 da ukim e gittim.barkodu söyledim bekleyin çagıracagız dediler.bekledik çagırdılar gttik ambalaj acıktı bu telefonmu dediler hayır tablet dedim.bir kagıt vardı üzreinde telefon yazıyordu .dedim eger bu telefon ise beni neden buraya cagırıyorsunuz dedim.ondan sonra bu telefonmu tabletmi muhabbeti başladı kutu üzerinde smartphone yazısını görünce telefon bu dediler bende geri gönderin dedim.yani işimizi gücümüzü bırakıp gidiyoruz sonuc hüsran :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: forro

Hocam şimdide böyle oldu

5 İSTANBUL AVPİM/İSTANBUL AVPİM 19/02/2014
    Paylaş

1.Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 11/02/2014 14:51:04
    2.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) 11/02/2014 20:07:46
    3.PTT İşyerine Teslim Edildi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM) 19/02/2014 15:34:45
    4.Teslim Edilemedi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM) 19/02/2014 16:35:41
    5.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL UKİM) 20/02/2014 10:20:13

Alan arkadaşlara maaşallah diyelim nazar değmesin ama bu nasıl şanssızlık anlamadım. Benimki de forro ile aynı anda girmiş demek ki rahatlama falan yok, şansına denk geliyor. İki telefonum da takıldı hem de birisi tamire gönderdiğim telefondu, sıfır değildi.
    Yukarıdaki bilgiler sıfır olanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hytsvl -- 20 Şubat 2014; 14:46:28 >

• quote:

Arkadaşlar ben ptt de çalışıyorum.. Son 2 aydır yurt dışı gönderileri sıkı denetim altında müfettişler kuş uçurtmuyor maalesef.. Benim de bir gönderim İST KİM'e sevk edildi bu kötü haber maalesef.. Bu kurumda çalışan biri olarak ne yazık ki ben bile gümrükten geçiremiyorum anlayın artık durumun ciddiyetini.. :)

Şuan işleyen prosedür şöyle.. :

Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Eğer bunu görürseniz kargonuzun UKİM'e gönderileceği anlamına gelir ve şüpheli paket adı altında xray cihazına sokulur telefon veya elektronik bir ürünse geçmiş olsun, ürün bir süre bekledikten sonra gönderici mercine iade edilir..

Ama eğer ilk ibarede bunu görürseniz..;

Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Gönderi size sorunsuz ulaşacaktır..

Bir hatırlatma yapmak istiyorum kargonuz bulunduğunuz şehre geldiyse hiç beklemeden gidip teslim alabilirsiniz, çünkü gönderiler dağıtıma bazen geç çıkabiliyor..

Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz cevaplandırmaya çalışacağım..

Benim kargom senin anlattığın şekilde yazıyor. Bu geçecek anlamına mı geliyor?

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.