Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
103
Favori
635.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadasim sakamisin surda toplasan on kisi yok gumruk memuruda isini gucunu birakmis sitede kim napiyo diyemi bakiyo
    Komiklik yapmsk istediysen eger basardin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f.aran F kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba.sen ne almistin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün trabzon'a geldi kargo en son torbaya eklendi yazıyordu. şimdi takip sisteminden baktığımda tekrar trabzon'a aynı şubeye geldi diye gözüküyor? problemi nedir?

1 03/11/2016 17:00:00 Gonderi musteriden alinmistir Receive item from customer (Otb) - - China (Yurt Disi)
    2 13/11/2016 16:03:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - China (Yurt Disi)
    3 19/11/2016 08:49:29 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    4 19/11/2016 11:49:23 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - -
    5 19/11/2016 11:49:23 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    6 21/11/2016 20:13:10 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    7 22/11/2016 10:22:18 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi TRABZON P.İ.D.M/TRABZON P.İ.D.M MERKEZ TRABZON
    8 23/11/2016 08:01:01 PTT İşyerine Geldi TRABZON P.İ.D.M/TRABZON P.İ.D.M MERKEZ TRABZON

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buny -- 23 Kasım 2016; 10:24:42 >

• buny B kullanıcısına yanıt
    Selam,

Herhangi bir sorun yok, böyle kayıtlar çıkar PTT'nin sisteminde. Muhtemelen yarın yada cuma ulaşır. Sabırlı olun, sakin olun
  • Ayın 22'sinde aldım böyle bir şey yazıyor anlamadım . Geri mi gitmiş kargo ?

Germany (Yurt Disi)/-24/11/2016 03:32:00 The item was forwarded to the destination country (Otb)

Germany (Yurt Disi)/-24/11/2016 11:40:00 Send item abroad (EDI-received)

Germany (Yurt Disi)/-25/11/2016 15:33:00 Receive item from customer (Otb)

Bir otb var ortada edı en sob bir tane daha otb neden böyle ?
  • Bu switzerland denen Avrupa ülkesi kargoyu gondermiyor hacı yaptılar sanırım. Kaç zaman geçti. Reis posta koydukça bizim postaları gondermiyor herifler

• Arkadaşlar bu kargo ne olacak şimdi

• c34 kullanıcısına yanıt
    size teslim edilecek. bulunduğunuz bölgeye gelmiş.
  • 01/12/2016 13:00:00 Gonderi musteriden alinmistir Receive item from customer (Otb) - - Slovenia (Yurt Disi)

2 04/12/2016 19:41:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Slovenia (Yurt Disi)

3 05/12/2016 08:40:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Slovenia (Yurt Disi)

4 06/12/2016 05:06:29 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey

5 06/12/2016 08:06:16 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - -

6 06/12/2016 08:06:16 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

7 07/12/2016 10:28:58 Torba Kapandı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

Benimkide böyle son durum acaba başakşehire gidip alabilirmiyim kargoyu diye sorayım dedim?

• 11.11 de aldigim urunun kargo takibi bu sabah 6 da guncellenmis son durum bu ;

Torba geliş kaydı yapıldı (istanbul avpim) (arnavutköy) istanbul

İstanbul içi adrese gideceği için pazartesiye kadar elime ulasirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih8134 -- 8 Aralık 2016; 10:12:18 >
  • 17track da

Item held by customs others

Yazıyor. Ne anlama gelir bu? Gümrüğe takıldı anlamına gelir mi?
  • YURTDIŞI ALIŞVERİŞ SINIRI 75 EURO'dan 30 EURO'ya DÜŞÜRÜLDÜ...
    22 Aralık 2016 Perşembe, 14:54
    Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, yurt dışından e-ticaret yoluyla ithal edilen ürünlere ve siparişlere gümrük muafiyet oranlarının çok yüksek olduğunu belirterek,
    "Yurt dışından 75 euroya kadar yapılan siparişler Türkiye'ye gümrüksüz girebiliyor, bu da haksız rekabete yol açabiliyor. Bunu 30 euroya düşürdük."

"Avrupa bunun 22,5 euro olarak uyguluyor. Çünkü bunun başka etkileri de var. Bakanlar Kurulunda imzadan çıktı, inşallah önümüzdeki birkaç gün içerisinde de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girer." dedi.

Dünya Gazetesi
    Yurt dışından vergisiz siparişlere 30 euro sınırı
    http://www.dunya.com/ekonomi/yurt-disindan-vergisiz-siparislere-30-euro-siniri-haberi-342805

• dhgate, banggood ,gearbest gibi sitelerden geri ödeme alabilen oldumu?. dispute açmıştım , canlı destek geri ödeme yapıldığının bilgisini verip paranın bankada olduğunu ve bana gönderdikleri makbuzla bankaya gidip ödemeyi alabileceğim söylendi. prösedür böylemi işliyor sizce paramı geri alabilirmiyim? tecrübesi olanlar lütfen yorum yazsın teşekkürler.
  • Bugün 9 kargom birden geldi ŞOK oldum resmen
    Gelenler ; En erkeni 41 gün en geç 63 gün içinde
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    maalesef, geçmiş olsun.
  • khanil kullanıcısına yanıt
    Takılmadan geldi.

• Merhaba arkadaşlar. Denizlide oturuyorum. Ancak postam istanbulda gezip duruyor . Bir gariplik yokmu sizcede?

• Saymın diyorki kullanıcısına yanıt
    merak etme bir kaç güne kadar adresinde
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuenter -- 3 Ocak 2017; 17:36:53 >
  • Bu aralar Çin telefon satışı arttı gibi. Millet yılbaşı kalabalığını kullandı herhalde. Ben de düşündüm ama denemedim maalesef.

Ben denesem takılır uğraşır dururum

Bana bir telefon getirene 50 lira
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.