Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
103
Favori
635.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kralcesar3535

herkes soru sormuş cvp veren yok. bende soru soranlar arasına katılayım dedim.

yurt dısında sadece cek cumhuriyetinde uretilen arac kiti aldım. yaklasık 500 dolar. ama kargo ve diğer seyler size ait dedim. kabul etti ve gonderdi. sanırım gumruge takıldı. paket 13 kg, 1.5m*80cm*60cm boyutlarında buyuk bir paket. gumruk için istanbulamı gidicem yoksa izmir gumruge geip izmirdemi kontrole cagırılıcam. bilen varsa cok sevinirim. YARDIM LUTFEN.....

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

hocam merak ettim nasıl bişey foto varmı?

• spawn1984 kullanıcısına yanıt
    bugunki duruma sevinsemmi sevinmesemmi anlayamadim. izmire geldi artik bisey olmaz diye dusunurken gumrukten cikti yaziyor. Ne zmn gumruge girdide gumrukten cikmis anlamadim. Aradim. takip edin dagitima cikar dedi. 500dolar hayvan gibi parcayi gumruksuz gecersem.burda hangi sebepten dolayi gectigini yazicam.100 usd cebime kalirsa senlik var burda :) ucret kismi 0  Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralcesar3535 -- 28 Eylül 2016; 20:32:08 >

• kralcesar3535 K kullanıcısına yanıt
    gumrukten gecti dedigine bakma, izmirde gumruk memuru ile kontrol edilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torbaya kapandı ne demek? Upim de şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceSSS -- 29 Eylül 2016; 13:05:34 >
  • imhiret kullanıcısına yanıt
    çoktan yola çıkmıştı, birisi merak etme gelir felan dedi gelmezse de yapcak birşey yok parayı almaya bakacaz
  • yahu arkadaşlar sinirden kendimi @#$ecem milletin kargo takiplerinde çatır çutur aşamalar halinde gelişmeler olurken ayın 29'undan beri 5 gündür benim kargom daha ilk aşamayı geçemedi. 75 euro altı, yasaklı olmayan basit kamp malzemeleri aldım lanet olsun 2 günde ispanyadan türkiyeye geldi 5 gündür başakşehir pim'i geçemedik iyi mi!

ne kadar işe yaramaz yandaş, fetocu bilmemne varsa doldurmuşlar adamlar iş yerine sohbet yapıyor. lanet olsun bu ülkede yaşadığıma bir ülkenin her şeyi mi yamuk olur ne talihsiz insanlarız ki şu ülkede doğmuşuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: belgen

yahu arkadaşlar sinirden kendimi @#$ecem milletin kargo takiplerinde çatır çutur aşamalar halinde gelişmeler olurken ayın 29'undan beri 5 gündür benim kargom daha ilk aşamayı geçemedi. 75 euro altı, yasaklı olmayan basit kamp malzemeleri aldım lanet olsun 2 günde ispanyadan türkiyeye geldi 5 gündür başakşehir pim'i geçemedik iyi mi!

ne kadar işe yaramaz yandaş, fetocu bilmemne varsa doldurmuşlar adamlar iş yerine sohbet yapıyor. lanet olsun bu ülkede yaşadığıma bir ülkenin her şeyi mi yamuk olur ne talihsiz insanlarız ki şu ülkede doğmuşuz.

Haklısın dostum malesef ülkemizde adaletinden tut kargosuna kadar herşey geç işliyor heryer yandaş torpilli bunu geç malesef iş ahlakı yok ülkemizde çalışanların çoğu 5 daka işten yırtsam diye beyin yakan insanlar ama merak etme bazen çoğu işlem bi anda yansıyor ekrana umarım tez zamanda kavuşurusn kargona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastiansyzmanski -- 3 Ekim 2016; 15:15:24 >

• Son aylarda telefon sokabilen oldu mu? Güvenilir bir çinli satıcı var mı şöyle iyice paketleyen? Devlete gideceğini 20 dolar fazla verelim çinli kardeşimize gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tall Man

Son aylarda telefon sokabilen oldu mu? Güvenilir bir çinli satıcı var mı şöyle iyice paketleyen? Devlete gideceğini 20 dolar fazla verelim çinli kardeşimize gitsin.

aferin telefon sokun ki daha sıkı denetlesinler, yasal sınırlar içinde hobi amaçlı ürün getiren bizim gibi insanlar onlarca gün kargolarını almayı beklesin.
  • 3 arkadaş elektronik sigara siparişi verdik 2 gündür ürünler başakşehirde. Elektronik sigara sanırım yasaklı ürünler arasındaymış bir sıkıntı çıkarmı

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1533062/9e166360-2a89-409b-9fd8-7015f600b6bb.png
  • 29 unda yurt dışına sevk edilen ürün kaç günde ülkemize gelir? Genelde 5 günde geliyordu hep bugün 5.gün geciktiler :)

Edit : Dostlar an itibariyle böyle bir yazı çıktı singapore post tarafında ancak ptt de çoktan ürünün yurt dışına sevk edildiği yazıyor bu yazı nedir?

Edit : Ürün Türkiyeye gelmiş adamsın satıcı ve singapore post bu ne hız :) 24 nde sipariş vermiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastiansyzmanski -- 5 Ekim 2016; 0:21:28 >
  • Arkadaşlar gelen paketim ayın dördünden beri şu şekilde:

4/10/2016 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

2 gündür hiçbir hareket yok. Bu normal bir durum mu? Bildiğim kayıt yapıldıktan sonra bir yere sevk ederler bakletmezler... Ne olur akıbet fikri olan var mı?
  • belgen kullanıcısına yanıt
    dostum bunun telefon vs ile ne alakası var. telefon olup aynı gün pimden çıkan paket te var. elemanların işgüzarlığını başka paketlere bağlamamak lazım bence. hem nerden bilelim senin kamp malzemesi görünümünde yasadışı şeyler getirmediğini, yada ordaki memurlar nerden bilsin.

kamp krizin tuttu da 2 gün gecikince mi böyle oldun nedir :)
  • küll K kullanıcısına yanıt
    Dostum bende de bikaç kere aynı durum oluştu merak etme normal durum genelde işlemler sonradan veya o günün akşam saatlerinde yansıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McAwesome

Dostum bende de bikaç kere aynı durum oluştu merak etme normal durum genelde işlemler sonradan veya o günün akşam saatlerinde yansıyor

Dostum öncelikle teşekkürler...
    Daha öncede paketim geldi ama genelde yurdışı geliş kaydı yapıldıktan sonra çok bekletmezler ya UKİME yada AVPİME sevk edilir paket.Dostum öncelikle teşekkürler...
    Daha öncede paketim geldi ama genelde yurdışı geliş kaydı yapıldıktan sonra çok bekletmezler ya UKİME yada AVPİME sevk edilir paket.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    valla getirdiğim çöpe kadar yasal mevzuata uygun onu da geçtim Türkiye'de satılmayan ürünler. Türkiye'de satılsa 50 100 lira için bu çile çekilmez doğrudan satın alırım.
    bu kadar sıkı kontrolün tek bir açıklaması var, yasak ürün ithalatını denetlemek, vergi kaçağının önüne geçmek. hesapta %99 müslüman ülkeyiz ama çakallığın her türlüsünde de en önde gideniz.
    şurada kime sorsam elhamdülillah müslümanım der hele şu sitedeki yorumlar zaten ibretlik
    hay lanet olsun şu memlekette doğduğuma da yaşadığıma da
    iyinin azınlık cahil ve çakalın çoğunluk olduğu saçma sapan bir zaman diliminde yaşıyorum.
    dürüst bir toplum olsak oradaki memur yazılı beyana güvenir paketin belki de aynı günde elinde olur. ama memur da olayın farkında çoook müslümanız ya neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: darkgen34

3 arkadaş elektronik sigara siparişi verdik 2 gündür ürünler başakşehirde. Elektronik sigara sanırım yasaklı ürünler arasındaymış bir sıkıntı çıkarmı

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1533062/9e166360-2a89-409b-9fd8-7015f600b6bb.png

geldiği yere iade olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekcan heper

quote:

3 arkadaş elektronik sigara siparişi verdik 2 gündür ürünler başakşehirde. Elektronik sigara sanırım yasaklı ürünler arasındaymış bir sıkıntı çıkarmı

geldiği yere iade olacak

Nereden uydurdun bunu? PİM de veya UKİM de zimmet edilirse ancak geri gönderilme ihtimali vardır. Zimmet edildi ibaresinden sonra ürün kontrol edilir, içinde yasaklı ürün varsa geri gönderilir, yoksa gümrüğe sunma vergisi 0.6 TL ücret yansıtılır. Bu kargoda anormal bir durum yok şuan

• tekcan heper T kullanıcısına yanıt
    Ürünler elime 1 hafta kadar önce ulaştı bir sıkıntı yok.
  • quote:

Ürünler elime 1 hafta kadar önce ulaştı bir sıkıntı yok.

ilginç

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.