Bildirim
Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (242. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
Giriş
-
-
gumrukten gecti dedigine bakma, izmirde gumruk memuru ile kontrol edilecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Torbaya kapandı ne demek? Upim de şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceSSS -- 29 Eylül 2016; 13:05:34 >
çoktan yola çıkmıştı, birisi merak etme gelir felan dedi gelmezse de yapcak birşey yok parayı almaya bakacaz -
yahu arkadaşlar sinirden kendimi @#$ecem milletin kargo takiplerinde çatır çutur aşamalar halinde gelişmeler olurken ayın 29'undan beri 5 gündür benim kargom daha ilk aşamayı geçemedi. 75 euro altı, yasaklı olmayan basit kamp malzemeleri aldım lanet olsun 2 günde ispanyadan türkiyeye geldi 5 gündür başakşehir pim'i geçemedik iyi mi!
ne kadar işe yaramaz yandaş, fetocu bilmemne varsa doldurmuşlar adamlar iş yerine sohbet yapıyor. lanet olsun bu ülkede yaşadığıma bir ülkenin her şeyi mi yamuk olur ne talihsiz insanlarız ki şu ülkede doğmuşuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: belgen
yahu arkadaşlar sinirden kendimi @#$ecem milletin kargo takiplerinde çatır çutur aşamalar halinde gelişmeler olurken ayın 29'undan beri 5 gündür benim kargom daha ilk aşamayı geçemedi. 75 euro altı, yasaklı olmayan basit kamp malzemeleri aldım lanet olsun 2 günde ispanyadan türkiyeye geldi 5 gündür başakşehir pim'i geçemedik iyi mi!
ne kadar işe yaramaz yandaş, fetocu bilmemne varsa doldurmuşlar adamlar iş yerine sohbet yapıyor. lanet olsun bu ülkede yaşadığıma bir ülkenin her şeyi mi yamuk olur ne talihsiz insanlarız ki şu ülkede doğmuşuz.
Haklısın dostum malesef ülkemizde adaletinden tut kargosuna kadar herşey geç işliyor heryer yandaş torpilli bunu geç malesef iş ahlakı yok ülkemizde çalışanların çoğu 5 daka işten yırtsam diye beyin yakan insanlar ama merak etme bazen çoğu işlem bi anda yansıyor ekrana umarım tez zamanda kavuşurusn kargona
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastiansyzmanski -- 3 Ekim 2016; 15:15:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Son aylarda telefon sokabilen oldu mu? Güvenilir bir çinli satıcı var mı şöyle iyice paketleyen? Devlete gideceğini 20 dolar fazla verelim çinli kardeşimize gitsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Tall Man
Son aylarda telefon sokabilen oldu mu? Güvenilir bir çinli satıcı var mı şöyle iyice paketleyen? Devlete gideceğini 20 dolar fazla verelim çinli kardeşimize gitsin.
aferin telefon sokun ki daha sıkı denetlesinler, yasal sınırlar içinde hobi amaçlı ürün getiren bizim gibi insanlar onlarca gün kargolarını almayı beklesin. -
3 arkadaş elektronik sigara siparişi verdik 2 gündür ürünler başakşehirde. Elektronik sigara sanırım yasaklı ürünler arasındaymış bir sıkıntı çıkarmı
https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1533062/9e166360-2a89-409b-9fd8-7015f600b6bb.png -
29 unda yurt dışına sevk edilen ürün kaç günde ülkemize gelir? Genelde 5 günde geliyordu hep bugün 5.gün geciktiler :)
Edit : Dostlar an itibariyle böyle bir yazı çıktı singapore post tarafında ancak ptt de çoktan ürünün yurt dışına sevk edildiği yazıyor bu yazı nedir?
Edit : Ürün Türkiyeye gelmiş adamsın satıcı ve singapore post bu ne hız :) 24 nde sipariş vermiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastiansyzmanski -- 5 Ekim 2016; 0:21:28 >
Arkadaşlar gelen paketim ayın dördünden beri şu şekilde:
4/10/2016 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
2 gündür hiçbir hareket yok. Bu normal bir durum mu? Bildiğim kayıt yapıldıktan sonra bir yere sevk ederler bakletmezler... Ne olur akıbet fikri olan var mı? -
dostum bunun telefon vs ile ne alakası var. telefon olup aynı gün pimden çıkan paket te var. elemanların işgüzarlığını başka paketlere bağlamamak lazım bence. hem nerden bilelim senin kamp malzemesi görünümünde yasadışı şeyler getirmediğini, yada ordaki memurlar nerden bilsin.
kamp krizin tuttu da 2 gün gecikince mi böyle oldun nedir :) -
Dostum bende de bikaç kere aynı durum oluştu merak etme normal durum genelde işlemler sonradan veya o günün akşam saatlerinde yansıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: McAwesome
Dostum bende de bikaç kere aynı durum oluştu merak etme normal durum genelde işlemler sonradan veya o günün akşam saatlerinde yansıyor
Dostum öncelikle teşekkürler...
Daha öncede paketim geldi ama genelde yurdışı geliş kaydı yapıldıktan sonra çok bekletmezler ya UKİME yada AVPİME sevk edilir paket.Dostum öncelikle teşekkürler...
Daha öncede paketim geldi ama genelde yurdışı geliş kaydı yapıldıktan sonra çok bekletmezler ya UKİME yada AVPİME sevk edilir paket. -
valla getirdiğim çöpe kadar yasal mevzuata uygun onu da geçtim Türkiye'de satılmayan ürünler. Türkiye'de satılsa 50 100 lira için bu çile çekilmez doğrudan satın alırım.
bu kadar sıkı kontrolün tek bir açıklaması var, yasak ürün ithalatını denetlemek, vergi kaçağının önüne geçmek. hesapta %99 müslüman ülkeyiz ama çakallığın her türlüsünde de en önde gideniz.
şurada kime sorsam elhamdülillah müslümanım der hele şu sitedeki yorumlar zaten ibretlikwww.mumsema.orgMumsema İslam Arşivihttp://www.mumsema.org/misafir-sorulari/218042-biz-ticaret-ehli-seriatle-yonetilmeyen-bir-ulkede-vergi-vermek-zorunda-miyiz.html
hay lanet olsun şu memlekette doğduğuma da yaşadığıma da
iyinin azınlık cahil ve çakalın çoğunluk olduğu saçma sapan bir zaman diliminde yaşıyorum.
dürüst bir toplum olsak oradaki memur yazılı beyana güvenir paketin belki de aynı günde elinde olur. ama memur da olayın farkında çoook müslümanız ya neyse
-
quote:
Orijinalden alıntı: darkgen34
3 arkadaş elektronik sigara siparişi verdik 2 gündür ürünler başakşehirde. Elektronik sigara sanırım yasaklı ürünler arasındaymış bir sıkıntı çıkarmı
https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1533062/9e166360-2a89-409b-9fd8-7015f600b6bb.png
geldiği yere iade olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: tekcan heper
quote:
https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1533062/9e166360-2a89-409b-9fd8-7015f600b6bb.png
geldiği yere iade olacak
Nereden uydurdun bunu? PİM de veya UKİM de zimmet edilirse ancak geri gönderilme ihtimali vardır. Zimmet edildi ibaresinden sonra ürün kontrol edilir, içinde yasaklı ürün varsa geri gönderilir, yoksa gümrüğe sunma vergisi 0.6 TL ücret yansıtılır. Bu kargoda anormal bir durum yok şuan
-
Ürünler elime 1 hafta kadar önce ulaştı bir sıkıntı yok. -
quote:
Ürünler elime 1 hafta kadar önce ulaştı bir sıkıntı yok.
ilginç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X