Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.144
Cevap
103
Favori
635.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deta53

durum nedir? yüzde yüz takıldımı?

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    yükle resim

takılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: bearpear

quote:

yükle resim

takılmış

bilmiyorsanız yorum yapmayın, belli değil halen pim de ukim e bile gitmemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecen işyerinde binanin x-ray inde biraz deneme yaptım. Telefon kabak gibi gözüküyor. Alüminyum folyo denedim sonuç aynı:) Geçmesi tamamen oradaki memurun bakıp bakmamasi ile alakalı bence. Telefon çok net kamerasına kadar belli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imhiret kullanıcısına yanıt
    PİM PTT işyerine sevk edildi kaydı girseydi Başakşehir'e gönderirdi. Gümrüğe gönderildi kaydı girilmiş. %99 bundan sonraki kayıt UKİM torba geliş kaydı yapıldı şeklinde olacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

quote:

Orijinalden alıntı: bearpear

quote:

yükle resim

takılmış

bilmiyorsanız yorum yapmayın, belli değil halen pim de ukim e bile gitmemiş

Sizin bildiklerinizi ben unutalı çok oldu. Ürün takılmış diyorsam bir bildiğim olduğu için söylüyorum. Ürünün bir sonraki durağı UKİM. Tabii pakedin içeriğini bilmediğimiz için afaki konuşuyoruz ama ürünün gümrük kontrolüne takıldığı kesin. İçerik yasaklıysa güle güle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bearpear -- 13 Eylül 2016; 23:56:47 >

• arkadaşlar bende Anna'dan telefon alma hatasını yaptım. Bi tane takip numarası verdi o da gümrüğe takıldı. Sözde iki ayrı pakette gönderecekti.. Demek ki telefonu tek paket halinde direkt olarak göndermiş. Daha önce başına bu sıkıntı gelmiş kimse varsa yazarsa sevinirim. Anlaşmazlık açtım ilerleyişi ile ilgili yardıma ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

Banggooddan aldığım telefon yakalandi bilginize :(

Hocam son durum nedir. Banggood dan para iadesini alabildiniz mi, benimde telefonum yakalandi, şuan ukimde görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DarkKnight_ -- 17 Eylül 2016; 15:40:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xboxhunter

quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

Banggooddan aldığım telefon yakalandi bilginize :(

Hocam son durum nedir. Banggood dan para iadesini alabildiniz mi, benimde telefonum yakalandi, şuan ukimde görünüyor

Geri gitsin urun Banggood ile görüşüp iade alırsınız

• Siz geri alabilfiniz mi sorunsuz, cok uzun surdumu geri donmesi ve iade süreci. Kredi kartı ile satın aldım. Sorgu ekraninda isim ve adresim çıkmış, paket ağırlığı gorunmuyor, büyük ihtimal geri postayacaklar

• singapur postla bişeyler almış olan var mı ? bunlar da nlpost gibi çinden hollandaya ordan gideceği yere mi gönderiyor direkt mi ? telefon aldık 3 gündür edi received gözüküyor. bir türlü sonraki aşamaya geçemedi. (telefonu Türkiyeye istemedim )
  • sorgu ekranında adres var ama şehir gözükmüyor. bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xboxhunter

Siz geri alabilfiniz mi sorunsuz, cok uzun surdumu geri donmesi ve iade süreci. Kredi kartı ile satın aldım. Sorgu ekraninda isim ve adresim çıkmış, paket ağırlığı gorunmuyor, büyük ihtimal geri postayacaklar

Banggood zaten sorun çıkartmayan Bi site
    PTT sorgu sayfasında isim falan çıkmışsa o kontrole gidecektir kontrolda da %99.9 geri gidecek.ayni takip numarasından takip edip göndericiye iade yazısını gördükten sonra Banggood ile iletişime gecin geri iade ederler

• 3 ay önce UPİM gelen pakedimi yasaklı diye aynı gün UKİM'e bile sevketmeden sorgusuz sualsiz geri göndermişti. Bimer'e ve PTT'ye ettiğim şikayetler sonucu paket Nijerya'ya gitmiş oradan Türkiye'ye geri dönüp tarafıma teslim edilmişti. O zamandan beri ilk kez kayıtlı bir pakedim dün UPİM'e girdi ve bugün o pakedi de yine UKİM yüzü bile görmeden geri iade göndermişler. İçinde yasaklı madde yok, ne halt yediklerini sanıyor bunlar? Yine Bimer'e ve PTT'ye şikayet ettim. Bakalım ne olacak.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    28.08.2016 tarihinde kargo yapılmış 05.09.2016 tarihinde Türkiye'ye ulaşmış. Direkt olarak Tükiye'ye göndermişler.
  • Arkadaslar urun teslim edilemedi gorunuyor ama bana hic gelmediler bile urunur NEREDEN ALABILRIIM
    RH014650108TR

• SmiLeToLife S kullanıcısına yanıt
    teşekürler, benim kargo da pazartesi takibe düştü. gideceği yere varmış. telefon aldım da heyecan yapıyorum biraz :) bakalım neye benzeyecek telefon. (dediğim gibi Türkiyeye gelmiyor, o yüzden nereden aldığımı soracak varsa şimdiden söyliyeyim vereceğim cevap işinize yaramayacak :( )
  • Merhaba, son durumu nedir kargonun içinde drone var yardımcı olacak varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: thefann1

Merhaba, son durumu nedir kargonun içinde drone var yardımcı olacak varmı

size geliyor..
  • İnşallah hocam teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefann1 -- 22 Eylül 2016; 18:53:03 >
  • Merhaba arkadaslar

Aliexpressden şu ürünü sipariş ettim

ürünün kargo durumu aşağıdaki şekilde, ürün 72$ + 5$ kargo ücreti 77$'a geldi. Sizce gümrüğü takıldı mı? yoksa sıkıntı çıkmadan gelir mi ?

Ptt müşteri hizmetlerini aradım, çıkan arkadaşa akıbetini sordum 75$'ı geçtiği için takılabilir vs dedi, bende dedim 75€ olmasın o heryerde 75€ yazıyor dedim, yok 75$ diye tekrar etti.

Sİze danışmak istedim, akıbeti ne olur bunun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn1984 -- 23 Eylül 2016; 22:28:41 >

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.