Şimdi Ara

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM) (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.144
Cevap
103
Favori
635.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spawn1984

Merhaba arkadaslar

Aliexpressden şu ürünü sipariş ettim

https://www.aliexpress.com/item/10-7-0-32-version-Original-sky-2-generation-card-Ming-Switch-game-back-and-forth/32642304643.html?spm=2114.13010608.0.104.UhDGgM

ürünün kargo durumu aşağıdaki şekilde, ürün 72$ + 5$ kargo ücreti 77$'a geldi. Sizce gümrüğü takıldı mı? yoksa sıkıntı çıkmadan gelir mi ?

Ptt müşteri hizmetlerini aradım, çıkan arkadaşa akıbetini sordum 75$'ı geçtiği için takılabilir vs dedi, bende dedim 75€ olmasın o heryerde 75€ yazıyor dedim, yok 75$ diye tekrar etti.

Sİze danışmak istedim, akıbeti ne olur bunun ?

Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Sana doğru emin adımlarla ilerliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim sormak istedigim her ilde p.i.m acilmis galiba bu darbe olayindan sonra istanbulun yukunu azaltmak icin yapmis olabilirler.bilgili arkadaslar?daha once boyle bir sey ile karsilasmadim o yuzden sordum.
    SIRA TARİH SAAT İŞLEM TÜRÜ AÇIKLAMA İŞLEMİ YAPAN
    PTT İŞYERİ/ŞUBE iLÇE İL
    Turkey
    3 20/09/2016 19:10:51 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    4 20/09/201619:10:51 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    5 21/09/2016 14:13:22 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    6 22/09/2016 17:11:07 PTT İşyerine Sevk Edildi ANTAKYA DTM/ANTAKYA DTM ANTAKYA HATAY
    7 23/09/2016 10:09:32 PTT İşyerine Geldi ANKARA P.İ.M./ANKARA P.İ.M. YENİMAHALLE ANKARA
    8 23/09/2016 13:53:02 PTT İşyerine Girdi Alıcı Merkez Torbayı Açtı BABAHARMAN PDM/BABAHARMAN PDM ALTINDAĞ ANKARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 24 Eylül 2016; 1:31:37 >

• 5 tane de benim takıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: küll

quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

Merhaba arkadaslar

Aliexpressden şu ürünü sipariş ettim

https://www.aliexpress.com/item/10-7-0-32-version-Original-sky-2-generation-card-Ming-Switch-game-back-and-forth/32642304643.html?spm=2114.13010608.0.104.UhDGgM

ürünün kargo durumu aşağıdaki şekilde, ürün 72$ + 5$ kargo ücreti 77$'a geldi. Sizce gümrüğü takıldı mı? yoksa sıkıntı çıkmadan gelir mi ?

Ptt müşteri hizmetlerini aradım, çıkan arkadaşa akıbetini sordum 75$'ı geçtiği için takılabilir vs dedi, bende dedim 75€ olmasın o heryerde 75€ yazıyor dedim, yok 75$ diye tekrar etti.

Sİze danışmak istedim, akıbeti ne olur bunun ?

Sana doğru emin adımlarla ilerliyor...

Teşekkürler, bugun elime ulaştı kargo öglen vakti :)

• Bu ürün ne zaman elime ulaşır arkadaşlar il İzmir? ve şuan bir sorun gözüküyor mu tv kartı almıştım. kargo dahil 35-36 Euro.

• SeSioN kullanıcısına yanıt
    hiçbir zaman eline ulaşmaz çünkü geri postalamışlar senin paketi birazdan yeni güncelleme gelir ydısına sevk edildiğine dair
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsrix

hiçbir zaman eline ulaşmaz çünkü geri postalamışlar senin paketi birazdan yeni güncelleme gelir ydısına sevk edildiğine dair

Hocam nereden bu kanıya vardın? nasıl geri vermişler? ürün zaten bugün gelmiş almanyadan 1,5 ayda gelmiş?
  • halledildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorca -- 27 Eylül 2016; 8:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

quote:

Hocam nereden bu kanıya vardın? nasıl geri vermişler? ürün zaten bugün gelmiş almanyadan 1,5 ayda gelmiş?

Eğerki gümrük saçmalamazsa 0,60 kuruş gümrüğe sunulma bedelini kapıya gelen görevliye öder teslim alırsınız istanbuldaysanız 1-2 güne teslim alırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 kg sınırını aşıp sorun yaşayan oldumu hiç yada bununla ilgili net bir prosedür bilen varmı kulaktan dolma dışında ,31 kg ile takıldı yasaklı olmayan bir ürün 5 gün bekletilip bulunduğum şehre yönlendirecekler ama ne yapcağım belli değil yada 5 günlük süre kısaltma yolu yokmu
  •  Kargo takibi Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)

Siparişi verirken adresi Kırmızı toprak diye girdim ve K?rm?z? toprak diye çıkıyor bir sorun olurmu birde 17 yaş altına veriyorlarmı kargoyu?
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    zimmet edildi yazısı çıkınca paketi geri yollarlar genelde yeni güncelleme geldi mi sana?
  • quote:

zimmet edildi yazısı çıkınca paketi geri yollarlar genelde yeni güncelleme geldi mi sana?

Evet bugün güncelleme oldu bu şekilde yazıyor.

• banggood a mesaj attım sizce bir çözüm olurmu, adresimde türkçe karakter kullandığım için ??? gibi soru işaretleri var ne yapmalıyım gelirmi kargo ?
  • herkes soru sormuş cvp veren yok. bende soru soranlar arasına katılayım dedim.

yurt dısında sadece cek cumhuriyetinde uretilen arac kiti aldım. yaklasık 500 dolar. ama kargo ve diğer seyler size ait dedim. kabul etti ve gonderdi. sanırım gumruge takıldı. paket 13 kg, 1.5m*80cm*60cm boyutlarında buyuk bir paket. gumruk için istanbulamı gidicem yoksa izmir gumruge geip izmirdemi kontrole cagırılıcam. bilen varsa cok sevinirim. YARDIM LUTFEN.....

• quote:

Orijinalden alıntı: kralcesar3535

herkes soru sormuş cvp veren yok. bende soru soranlar arasına katılayım dedim.

yurt dısında sadece cek cumhuriyetinde uretilen arac kiti aldım. yaklasık 500 dolar. ama kargo ve diğer seyler size ait dedim. kabul etti ve gonderdi. sanırım gumruge takıldı. paket 13 kg, 1.5m*80cm*60cm boyutlarında buyuk bir paket. gumruk için istanbulamı gidicem yoksa izmir gumruge geip izmirdemi kontrole cagırılıcam. bilen varsa cok sevinirim. YARDIM LUTFEN.....

Kardeş kesin konuşmayayım ama senin paket takılmamış sana geliyor.Sıkıntı yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

quote:

Evet bugün güncelleme oldu bu şekilde yazıyor.

normal seyrinde ilerliyor, 0,6tl kontrol ücreti varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onurzlmz

banggood a mesaj attım sizce bir çözüm olurmu, adresimde türkçe karakter kullandığım için ??? gibi soru işaretleri var ne yapmalıyım gelirmi kargo ?

yola çıkmadıysa adresi tr karekterleri olmadan yaz, düzeltirler ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok ilginc 500 dolarlik paket su an izmir bayrakli ptt de cok yaklasti.gumruge takilmayacak sanirim. sucan ptb den cikarildi yaziyor. Bunun acilimini bilen varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kralcesar3535

Cok ilginc 500 dolarlik paket su an izmir bayrakli ptt de cok yaklasti.gumruge takilmayacak sanirim. sucan ptb den cikarildi yaziyor. Bunun acilimini bilen varmi?

ücret kısmında bişey yazıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.