Şimdi Ara

KARGO TEKRAR BİRLEŞDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET TÜRKÇE ROCK SEVENLER, KARGO TEKRAR BİRLEŞDİ.ALBÜMÜ ALIN DERİM
    HEPSİ BİRBİRİNDEN MANYAK ŞARKILARIN.ÖZELLİKLE 2. PARÇA

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by serkans</i>
    <br />EVET TÜRKÇE ROCK SEVENLER, KARGO TEKRAR BİRLEŞDİ.ALBÜMÜ ALIN DERİM
    HEPSİ BİRBİRİNDEN MANYAK ŞARKILARIN.ÖZELLİKLE 2. PARÇA
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Yalnız burada bir yanlışlığı düzeltmek istiyorum.Kargo ayrılmamıştı Grubun solisti Yanılmıyorsam adı "Koray" dı kendisi solo albüm çıkardı.Solo albüm için çalışırken hala kargo grubunun içindeydi...
  • ÇOK YAKINDAN TAKİP EDİYORUM.AYRILDILAR AMA TAMAMEN KOPMADILAR MFÖ GİBİ OLDULAR. KORAY ALBÜMDE İSTEDİĞİ BAŞARIYI YAKALAYAMAYINCA TEKRAR BİRLEŞDİLER.4 YIL ARADAN SONRA YENİ KASET GERÇEKTEN MUHTEŞEM.
  • Benim de çok sevdiğim gruptu Kargo.
    Gerçi Koray Candemir'in solo albümünü de sevdim ama, Kargo'nun yeri ayrı.
  • +1
  • Valla en son şarkıyı sevmedim açıkcası söyleyim ( Ateş ve Su ) . Bilmiyorum kaçınız kargo'nun eski parçalarını dinledi ama bence bir daha ne kargo ne de başka bir grup "Boğaziçi" gibi bir parça yapamaz . Kargo'nun şansı yaver gitti ama ne şans da bir yere kadar . İlk albumleri dinlenir . Son albumune bakmadım .
  • Mewluth kardeşimin dediğine katılıyorum Koray Candemir'in albümü çok güzeldi. Başarısızlık nedeniyle tekrar birleştiklerini sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalnızlık mevsimi gibi bir albüm çıkaramazlar bi daha...
    Hem MŞŞ'de yok :( Ama yine de konserlerini bekliyorum :)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.