Şimdi Ara

Kargoda vida kısmı eğilmiş anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum sürekli gelen zamlardan dolayı bilgisayar toplamak her geçen gün zorlaşıyor 1 sene içerisinde uygun buldukça parçalar sipariş ettim indirimleri kovaladım dün sistemimi kurdum tüm parçalar çalışıyor sıkıntısız testlerini yaptım ama anakartın kutusunu açınca monte etmeden önce vida kısmının yamuk geldiğini gördüm ben bu anakartı 1 sene önce indirimden aldım şimdi fiyatı kaç katı gitmiş kutusunu yeni açtım ne yapayım bilmiyorum sizce değişim için uğraşmalı mıyım anakart ve devrelerinden anlayan bir arkadaş var mı bu ileride diğer parçalara zarar verecek bir sorun olabilir mi bir arkadaş vida kısmında devre olmadığı için herhangi bir sorun olmaz dedi açıkcası diğer parçalara zarar verir diye korkuyorum

• Yazı yazarken nokta-virgül kullanın en azından, anlaşılşmıyor. Okumadım o yüzden.

Mühim olmayan bir soruna benziyor. Zaten şu haliyle çalışıyor da sanırım.

Burada yapılacak şeyler belli aslında. Garantisi bitmiş ürün olsaydı, çalıştığına sevinilip sineye çekilecekti. Sıfır ürün ise içinizde kalmasın, firmayı arayıp durumu anlatın, bir de ilgili görselleri mail ile filan ulaştırın. Düzgün bir firmaysa değişim yaparlar.

Kolay gelsin.

• Kusura bakmayın, 1 senelik emek hiç olmuş gibi hissettiğim için kasanın kablolamasına bile özenmedim. Bugün düzelteceğim. Şu an sorunsuz çalışıyor evet, kısa devre gibi bir sorun yapabilir mi acaba diye korkuyorum.

• Rayp kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum hocam, en fazla debug led bozulmuştur. O da çalışıyorsa bir sorun olacağını sanmam. Bir ram slotu bozuk anakartı yıllarca kullanmışlığım vardı.

Bir de bu kırık veya çatlak da değil, eğilme olduğu için sorun yaratacağını düşünmüyorum.

• Çatlak led in altına doğru ilerlemiş yani o kısımlarda sorun teşkil etmeyecektir...
    Üstteki arkadaşın dediği gibi, değilim yapılabilinirde yapın. Yoksa içiniz rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.