Şimdi Ara

kargom yanlis yere gidiyor yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ebrar bilgisayardan dell inspiron 7537 model notebook aldim.dun sipariş verdim bugun kargoya verilmiş. Mal surat kargo araciligiyla geliyor. Saticinin verdiği kodu kargonun sisteminde arattim kargo yanlis kişi ve yanlis adrese gidiyor gözüküyor. Ama daha varmamis. Ucretin tamamini da havale seklinde dun gönderdim. Ben de satin aldigim siteye mesaj biraktim anlattim durumu yanlis adrese giderse acilmis ürünü almayacagimi söyledim. Simdi bundan sonra ne olur mağdur olma ihtimalim var mi. İlk kez int. den alışveriş yapiyorum tecrubesizim ne yapmam gerek urun hic gelmezse ya da acilmis şekilde gelirse?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

O ürün gitsede alıcaksın mecbur yoksa dayak yiyeceksin arkadaşım bu yüzden kafayı yedi bunların özel ekipleri var 10 kişi seni odaya alıyorlar ilgilenecez diye çok fena dayak atıyorlar sonra bir güzel yemek yediriyorlar şişme diyede bir posta daha dayak atıyorlar sonra evine teslim ediyorlar.Aman dikkat.

Telasim boşuna değil her gün haberlerde neler duyuyoruz.

• Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum hocam, enn kötü ihtimal kanıtlarla birlikte şikayet edersiniz, ürünü geri alırlar. Merak etmeyin, kuzenim de ekran kartı almıştı adres farklı görünüyordu sonra geldi, garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum hocam, enn kötü ihtimal kanıtlarla birlikte şikayet edersiniz, ürünü geri alırlar. Merak etmeyin, kuzenim de ekran kartı almıştı adres farklı görünüyordu sonra geldi, garip.

Evet hocam belki kodu yanlis vermişlerdir, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barristan the Bold

quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Hell Bro

Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum hocam, enn kötü ihtimal kanıtlarla birlikte şikayet edersiniz, ürünü geri alırlar. Merak etmeyin, kuzenim de ekran kartı almıştı adres farklı görünüyordu sonra geldi, garip.

Evet hocam belki kodu yanlis vermişlerdir, teşekkürler.

Sıkıntı yapmayın hocam, saç tokası değil telefon kabı değil, bilgisayar sonuçta, her türlü en kötü ihtimalle paranızı alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Kodu doğru girdiğine emin misin?

Evet kopyalayip yapistirdim zaten.

• Eğer kargo bilgilerindeki isim ve adres yanlış ise sana başka birisinin takip kodunu göndermişde olabilirler. Yani sisteme yanlış takip kodunu girmişlerdir. Aynısı bana kitapyurdun da oldu sistemde ki takip kodundaki isim adres vs başkasına aitti ama kargo geldi. Sen yine de firmayı ara mail vs. at ne olur ne olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ebrarı ara sor kodlar karışmış olabilir, kodda sorun yoksa kargoyu ararsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyaspor

Eğer kargo bilgilerindeki isim ve adres yanlış ise sana başka birisinin takip kodunu göndermişde olabilirler. Yani sisteme yanlış takip kodunu girmişlerdir. Aynısı bana kitapyurdun da oldu sistemde ki takip kodundaki isim adres vs başkasına aitti ama kargo geldi. Sen yine de firmayı ara mail vs. at ne olur ne olmaz.

Peki hocam mail attim zaten de yarin sabah da ariyacagim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.