Şimdi Ara

KARGOSU HIZLI THE LAST OF US ÖN SİPARİŞİ? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
2
Favori
5.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: itachi237

herkes oyunu aldı sanırım kimseden ses soluk çıkmıyor artık daha izmirden yeni yola çıkmış ooof of

Valla sabahın 9'unda işe giderken gittim aldım kargodan kendi ellerimle.Fakat akşamı bekliyorum oynamak için mecburen lanet olasıca iş yüzünden.Oyun masamda duruyor bana bakıyor Ellie bende ona bakıyorum.

KARGOSU HIZLI THE LAST OF US ÖN SİPARİŞİ?

• Benim demin eve geldi kargo, d&r dan almıştım.. Sorunsuz çiziksiz vs...
    İstanbul kagithane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spot diye almadığınız oyun, benim 95 tl'ye kadıköy'deki bir spotçudan aldığım oyunla paketine kadar aynı. bandrolü de var ps3 şeridi de. ha tek fark dediğim gibi 95 tl oluşu
  • Gittim kendi ellerimle aldim oyunu
    Basliyorum birazdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki dağıtıma çıkmış ama kim bilir ne zaman gelir
  • Hafta sonu kurye gelir değil mi ? Gitmiş 30 km ötedeki şubeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Hafta sonu kurye gelir değil mi ? Gitmiş 30 km ötedeki şubeye

Benim de aynı, yanlış şubeye göndermişler. Arıyorum açan da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Orijinalden alıntı: Tazmania_TR

Hafta sonu kurye gelir değil mi ? Gitmiş 30 km ötedeki şubeye

Benim de aynı, yanlış şubeye göndermişler. Arıyorum açan da yok.

Yanlış şube değil benimki.Zaten şehrin dış bölgelerinde oturuyorum,insan çarşıya gönderir bari...
  • Evet ben de sabahtan gidip aldım daha yeni yazıyorum foruma.

Oyuna bugün başlayacağım şuan işte olduğum için malesef oyun bana ben oyuna bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

herkes oyunu aldı sanırım kimseden ses soluk çıkmıyor artık daha izmirden yeni yola çıkmış ooof of

Valla sabahın 9'unda işe giderken gittim aldım kargodan kendi ellerimle.Fakat akşamı bekliyorum oynamak için mecburen lanet olasıca iş yüzünden.Oyun masamda duruyor bana bakıyor Ellie bende ona bakıyorum.

O üzerine yapıştırlmış kocaman 129 tl yazısı çıkıyor deyin lütfen.

• quote:

quote:

quote:

Üzeinde jelatin var yani jelatin çıkarsa fiyatta ordan çıkar

• quote:

quote:

quote:

Jelatine yapışık o zaten. Daha jelatini bile sökmedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Jelatine yapışık o zaten. Daha jelatini bile sökmedim.

bir an oyunun kutusunda sandım ölüyordum

• Beyler yurtiçi kargoyla çalışmayın. Balkondan bakarken iki adam kargoları taşıyordu. Yurtiçi kargo olduğunu anladığımda dedim bu benim oyun. Adamın biri aldı benim oyunu fırlattı yere sonra aldı arkadaşının kafasına vurdu oyunu. Dedim bu kadarda olmaz yuh! Adam yukarı çıktığında fırça attım. Elim ayağım titriyor, nasıl sinirlendim anlatamam
  • Gkhan. kullanıcısına yanıt
    Allahım yarabbim nasıl insanlar var ya. Hocam ben burda sinirlendi yemin ediyorum.Bizimkilerde ayrı garip 3 dakikalık yol sabahtan beri tık yok
  • Ben dayanamadım şubeye gittim aldım. Bunlara kalsa Pazartesi belki Salı getirirler.

Dükkana girdim kargolar yerde falan, kendileri cam bölmenin arkasında biri gelip kutunun tekini alsa ruhları duymayacak. Koymuşlar kapının girişine her şeyi.
    Benim oyun tam kapının dibinde duruyordu yani o derece, biri yandan geçerken şu neymiş deyip alsa alıp gidecek.

Yurtiçi kargo böyle değildi en iyi firmaydı gözümden düştü.
  • Gny* kullanıcısına yanıt
    Hocam bende gidip alacaktım fakat teslmata çıkmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapboy97

İyi bari geçte olsa gelecek.
    Biz de teslimat bile yok, daha 11'de arıyorum(12. aramada açtılar) Pazartesi dağıtıma çıkacak diyorlar.
    Bunları zorla mı çalıştırıyorlar ben anlamıyorum. Beğenmiyorsan bırak işinin başkası yapar nasılsa. Müdürlüğü aradım orası da ayrı bir alem.
    Ölmüşüz ağlayanımız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Orijinalden alıntı: rapboy97

İyi bari geçte olsa gelecek.
    Biz de teslimat bile yok, daha 11'de arıyorum(12. aramada açtılar) Pazartesi dağıtıma çıkacak diyorlar.
    Bunları zorla mı çalıştırıyorlar ben anlamıyorum. Beğenmiyorsan bırak işinin başkası yapar nasılsa. Müdürlüğü aradım orası da ayrı bir alem.
    Ölmüşüz ağlayanımız yok.

2 ye kadar gelmezse arayıp telsimat yapan kişinin numarısını isteyeceğim

• "Adamın biri aldı benim oyunu fırlattı yere sonra aldı arkadaşının kafasına vurdu oyunu. "

Şerefsiz herifler ya !!

Bnimki de yurtiçi kargoyla geldi, alır almaz direk ortadan yarıp kutuyu kontrol ettim sonra gönderdim elemanı, kutuyu açtığımda cd içerde dolanıyordu yerinden çıkmış !? ama problem yoktu Allah a şükür...

gerçi 1 kaç kere ps3 takıldı oyun açılırken ama o ps3 ün kendindendir diye umuyorum... yaşlandı ya...

TABİ YİNE DE

**** Bu arada oyunu deneme fırsatım oldu, abi hikaye başlangıcı bile muhteşem ya.. Yarın lys olmasa bu gün abanırdım ama pff...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oveo531 -- 15 Haziran 2013; 13:33:05 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.