Şimdi Ara

KARGOSU HIZLI THE LAST OF US ÖN SİPARİŞİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
2
Favori
5.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler the last of us'ı ön sipariş yapmak istiyorum ancak oyunu çıktığı gibi ayın 14'ünde de oynamak istiyorum. Yani kargo geç gelmesin. Bu kritere uygun dlc hediyeli ön sipariş linki verebilir misiniz? (spot hariç)

edit: istanbuldayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOM!HEADSHOT! -- 8 Haziran 2013; 11:45:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BOOM!HEADSHOT!

Beyler the last of us'ı ön sipariş yapmak istiyorum ancak oyunu çıktığı gibi ayın 14'ünde de oynamak istiyorum. Yani kargo geç gelmesin. Bu kritere uygun dlc hediyeli ön sipariş linki verebilir misiniz? (spot hariç)

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/The-Last-of-Us-PS3-On-Siparis-Hediyeli-//Oyunlar/Aksiyon/urunno=0000000443306

• GrandFactor kullanıcısına yanıt
    Kargo D&R'da geç gelir diyorlardı ana konuda? :/
  • hangi şehirdesin?
  • BOOM!HEADSHOT! kullanıcısına yanıt
    http://www.teknosa.com/urunler/125084271/sony-the-last-of-us-on-siparis-ps3-oyun
    D&R hızlı.İlk güne yetişeceğini düşünüyorum.Teknosa ise daha hızlı.Bir de SYD var ama orda hiç alışveriş yapmadım.Sana önerim Teknosa'dır.
  • http://www.btsony.com/asp/product/3310/The-Last-of-Us-PS3-Oyun

buradan al cuma günü elinde olmazsa ben buradayım adamlar çok hızlı tek resmi sony satış noktası morfare ve hepsisony gibi değil gerçi onlarda iyidir
  • quote:

Beyler the last of us'ı ön sipariş yapmak istiyorum ancak oyunu çıktığı gibi ayın 14'ünde de oynamak istiyorum. Yani kargo geç gelmesin. Bu kritere uygun dlc hediyeli ön sipariş linki verebilir misiniz? (spot hariç)

Gitti gidiyor dan al pazartesi kargo salı elinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • defected kullanıcısına yanıt
    istanbuldayım.
  • quote:

istanbuldayım.

e kargoyla falan ne uğraşıyorsun o zaman çıktığı gün git al işte mis gibi
  • Ben hepsisony den aldım havale ile 126 liraya geliyor
    14 haziranda stokta yazıyordu bi göz at istersen
    http://www.hepsisony.com/?urun-5561-Ps3-The-Last-Of-Us.html
  • defected kullanıcısına yanıt
    bence de öyle ama çıktığı gün alırsam dlc den mahrum kalıyorum :/
  • quote:

bence de öyle ama çıktığı gün alırsam dlc den mahrum kalıyorum :/

Al Teknosa'dan.Teknosa çok hızlı.
  • btsony ile konuştum 14'ünde gelir dediler, btsony den almaya karar verdim.
  • quote:

edit: istanbuldayım

ben bu ayın 6'sında saat 6'da uncharted 3 siparişi verdim d&r'den hala ürün tedarik sürecinde diyor ve sanırsam oyun pazartesi yada salı günü elimde olur yada daha geç. bana sorarsan git elle al yada illa sipariş vericeksen hepsisony yada morfareyi dene onların bu konuda hızlı olduklarını duydum heleki hepsisony.. ben last of us'ı d&r'den verdim ve oyunun 14 haziranda elimde olacağına hiç umudum yok açıkcası çünkü d&r'yi internetten biraz araştırdım ve çoğu kişi d&r'nin ürünün stokta olmasına rağmen uzun tedarik süreclerinden şikayetçi. ve bazı ürünleri stokta var diye gösteriyorlar aslında yok. hepsisony yada morfareden al bu sana benim önerimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet77 -- 8 Haziran 2013; 12:19:57 >

• Valla ilk hangi spotçu yada sony hangisi getirirse ordan alıcam . Last of us bekleyemem. Türkçe + DLC olmalı tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Valla ilk hangi spotçu yada sony hangisi getirirse ordan alıcam . Last of us bekleyemem. Türkçe + DLC olmalı tabi

P.tesi geliyor hepsine

• Hepsisony'nin kargosu hızlı değil. Fatura kesilmesine rağmen oyunları 2-3 gün boş yere beklettiler.
  • Dr tavsiye ederim bkm ile 104 e geliyor

• D&R'dan daha önce GOW Ascension ön siparişi vermiştim.Oyun çıktığı gün elimde olmuştu.Oyun çıkmadan bir gün önce kargoya veriyorlar genelde ve çıkış tarihinde oyun elinde oluyor,sıkıntı yaşamıyorsun herkesle (spot almayan) aynı anda oynamış oluyorsun.Bende daha almadım,karar veremedim bu sefer ön sipariş vermeye çünkü GOW Ascension çıktıktan sonra ciddi bir fiyat düşüşü olmuştu.
  • Ben valla hepsidony diyorum. Bugune kadar 4 tane Türkce oyunumu oradan aldim. Birakin cikis tarihini oyunun cikis tarihi gelmeden 1 gun once kargoladilar cikis gununde oyunu oynuyordum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.