Şimdi Ara

KARGOSU HIZLI THE LAST OF US ÖN SİPARİŞİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
2
Favori
5.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bkm ile d&r da oyun 104tl ye geliyor ilgilenenlere duyurulur.
  • Hepsisony'den gow ascension ön sipariş vermiştim oyunun çıkışından 2 gün sonra elime geldi şans işi bazılarını çok erken geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Ben valla hepsidony diyorum. Bugune kadar 4 tane Türkce oyunumu oradan aldim. Birakin cikis tarihini oyunun cikis tarihi gelmeden 1 gun once kargoladilar cikis gununde oyunu oynuyordum.

Katılıyorum Osmaniyedeyim hep çıkış gününde geldi oyunlar
  • Aslında bana linkteki seçenekler çok cazip geliyor,erken oynamak istediğim için. ama adam kargolama süresi 5-7 iş günü arasındadır demiş. ne anladım ben bu işten?

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/the-last-of-us-ps3-pal-sifir-dlc-hediyeli-86414428i

siz ne düşünüyosunuz? burdan alan var mı?
  • PSN den alıcam çıktığı gibi oyundayım
  • Şu DR için söylenenler yalan..

Benim kaç kere alışverişim oldu hep zamanında geldi.. Daha hızlısı var mı bilmem ama DR hep zamnında göndermiştir.

Edit:

biohard35 dostum saat 00.00 dan sonra indirilbilir hale gelecek mi bilgin var mı? yani 13 haziranı 14 de bağlayan gece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BD911 -- 8 Haziran 2013; 16:00:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Şu DR için söylenenler yalan..

Benim kaç kere alışverişim oldu hep zamanında geldi.. Daha hızlısı var mı bilmem ama DR hep zamnında göndermiştir.

Edit:

biohard35 dostum saat 00.00 dan sonra indirilbilir hale gelecek mi bilgin var mı? yani 13 haziranı 14 de bağlayan gece..

Katılıyorum...
    Benimde daha önce verdiğim ön sipariş tam zamanında elime ulaştı.Oyunu çıktığı gün oynamış oldum ki BKM'nın yaptığı kıyakla yine D&R'dann ön sipariş geçtim almayacağım dediğim halde ön siparişle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Katılıyorum...
    Benimde daha önce verdiğim ön sipariş tam zamanında elime ulaştı.Oyunu çıktığı gün oynamış oldum ki BKM'nın yaptığı kıyakla yine D&R'dann ön sipariş geçtim almayacağım dediğim halde ön siparişle.

Kesinlikle.. BKM indirimini görmemle siparişi basmam bir oldu Haber veren arkadaşlara da teşekkür ederim.
  • Ön sipariş ne zaman kapanıcak bi bilgisi olan var mı ? Ben hala kararsızım nerden versem diye hepsisony'nin yaptığından sonra...
  • ysn61 kullanıcısına yanıt
    DR den ver gitsin.

Hacı bu arada PSN Arkadaş listeni temizle biraz millet ekleyemiyor..
  • quote:

DR den ver gitsin.

Aynen bugun biri mesaj attı arkadaş olarak eklıyemıyorum dıye bende uzun sure gırmeyenlerı sildim D&R'dan veriyorum ozaman oyunu herhangi birşeyle sarıyorlarmı kırılma falan olurmu acaba hepsisony'den kutu kırık gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

DR den ver gitsin.

Aynen bugun biri mesaj attı arkadaş olarak eklıyemıyorum dıye bende uzun sure gırmeyenlerı sildim D&R'dan veriyorum ozaman oyunu herhangi birşeyle sarıyorlarmı kırılma falan olurmu acaba hepsisony'den kutu kırık gelmişti

Fm 2013 ü aldığımda kutu sağlam gelmişti, çalıştıkları kargoylada alakalı bir durum bu.

• arkadaş ne DLC'ymiş yaa bu kadar önemli mi bu DLC, 1-2 ufak geliştirme veriyorlar alt tarafı, en erkeni ( GG hariç ) gidip elden alınması bence, tabii yakınlarda oyunu satacak bir teknoloji market varsa, ama çıktıktan sonra da internetten kargoyla alınacaksa tabii ki ön siparişle almak daha mantıklı
  • Aslında haklısın.

Bonus XP veriyor. Normalde oynıyacağından bir yarım saat daha oynarsan farkı kaparsın.

Multiplayer karakterler için özelleştirilebilir malzemeler. 1-2 malzeme eksik olsa da olur.

Joel ve Ellie için iki adet bonus skin. 2 tane skin veriyor, pek bir şey yok. Gider diğer skinleri kullanırsın.

Oyun içi para birim havuzu, güçlendirilebilir malzemelere erişim. Bunu tam anlyamadım :/

Bire bir kavgalarda daha güçlü yumruk atmanızı sağlayan güçlendirici özellik.

Beni tavlayan özellik te bu oldu. Uncharted 3'ün multisinde ilk yumruğu rakibim attı diye kaç defa öldüğümü bilirim. Sırf bu özellik yüzünden ön sipariş veriyorum diyebilirim. Sence bu özelliklerin hangileri önemli,hangileri önemsiz.
  • dostum bkm express hesap açıyorum şu an,Kişisel Güvenlik Mesajınızı belirleyiniz diye bir şey çıktı. tam olarak ne yapacağımı anlamadım. bir yardımcı olabilir misin? yardımcı olabilecek diğer arkadaşlarda bir el atarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

PSN den alıcam çıktığı gibi oyundayım

Sen onu PSN den indirene kadar 1 hafta geçer malum 26 GB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOOM!HEADSHOT!

dostum bkm express hesap açıyorum şu an,Kişisel Güvenlik Mesajınızı belirleyiniz diye bir şey çıktı. tam olarak ne yapacağımı anlamadım. bir yardımcı olabilir misin? yardımcı olabilecek diğer arkadaşlarda bir el atarsa sevinirim

Oraya unutmayacağın bir şey yaz. Alışverişlerde istiyor çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

PSN den alıcam çıktığı gibi oyundayım

Sen onu PSN den indirene kadar 1 hafta geçer malum 26 GB.

gece 12de diye başlatıcam akşam oyundayım
  • saol dostum açtım üyeliği peki BKM express'e kartımızı tanıttıktan sonra kartı sistemden silebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOOM!HEADSHOT!

saol dostum açtım üyeliği peki BKM express'e kartımızı tanıttıktan sonra kartı sistemden silebiliyor muyuz?

O konuda bir bilgim yok yani ama senden izinsiz kullanım olmaz zaten kullanacağın zaman telefon onayı istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.