Şimdi Ara

KARGOSU HIZLI THE LAST OF US ÖN SİPARİŞİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
2
Favori
5.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne zamana kadar on siparis verebiliyoruz?
    Birde nedir bu BKM olayi biri anlatabilir mi? D&R'dan 104tlye alacagim eger aciklarsaniz.

BKM paypal gibi aracı bir site , BKM ile alış veriş yaptığında 25tl düşüyyor böylece 104tl kargo bedava alabiliyorsun

Peki on siparis ne zaman kadar devam edecek?

Bende tam bilmiyorum fakat büyük ihtimalle 13 haziran da son bulur ön sipariş

Bu aksam siparis vermek lazim o halde

bkm indirimi bitmeden alın derim

Bkm indirimi ne zaman bitiyor acaba? Bu aksam almayi dusunuyordum onunla..

http://www.dr.com.tr/Main/Home/PageContent/bkmexpress

burada gerekli bilgi mevcut ama 2000 alış veriş sınırı var

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

ben d&r'dan ön sipariş vereceğim.

BKM indirimi ile 104 tl oluyor unutmayın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne zamana kadar on siparis verebiliyoruz?
    Birde nedir bu BKM olayi biri anlatabilir mi? D&R'dan 104tlye alacagim eger aciklarsaniz.

BKM paypal gibi aracı bir site , BKM ile alış veriş yaptığında 25tl düşüyyor böylece 104tl kargo bedava alabiliyorsun

Peki on siparis ne zaman kadar devam edecek?

Bende tam bilmiyorum fakat büyük ihtimalle 13 haziran da son bulur ön sipariş

Bu aksam siparis vermek lazim o halde

bkm indirimi bitmeden alın derim

Bkm indirimi ne zaman bitiyor acaba? Bu aksam almayi dusunuyordum onunla..

http://www.dr.com.tr/Main/Home/PageContent/bkmexpress

burada gerekli bilgi mevcut ama 2000 alış veriş sınırı var

Teşekkür ederim. Mobildeyim şu an bilgisyara geçince inceleyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DR oyunun ön siparişlere özel DLC kodunu 2 saat önce mail ile yolladı. Kodun yanında oyunu da yollasalardı iyi olurdu
  • drdan aldım bende yanında nino kuni ile
  • Hayırlı Olsun
  • sağolun
  • D&R'dan verdim siparişimi. BKM Express iyi oldu
    Kartı silersek bir sorun oluşur mu?

• Bu arada ben de kararımı dün vermiş olup D&R'dan BKM Express ile 104 TL ye ön siparişimi yaptım. Kodu da bugün 12'de yollamışlar. Bu arada buradan BKM Express ile alacak arkadaşlara söylüyorum, BKM Express ile alınca 25 TL indirim uygulanıyor fakat tek taksitle almak zorunda kalıyorsunuz. Haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOOM!HEADSHOT!

Bu arada ben de kararımı dün vermiş olup D&R'dan BKM Express ile 104 TL ye ön siparişimi yaptım. Kodu da bugün 12'de yollamışlar. Bu arada buradan BKM Express ile alacak arkadaşlara söylüyorum, BKM Express ile alınca 25 TL indirim uygulanıyor fakat tek taksitle almak zorunda kalıyorsunuz. Haberiniz olsun.

Dun aksam saat 19.00da almama ragmen bana kodu hala gondermediler. Neden acaba?

• quote:

Bu arada ben de kararımı dün vermiş olup D&R'dan BKM Express ile 104 TL ye ön siparişimi yaptım. Kodu da bugün 12'de yollamışlar. Bu arada buradan BKM Express ile alacak arkadaşlara söylüyorum, BKM Express ile alınca 25 TL indirim uygulanıyor fakat tek taksitle almak zorunda kalıyorsunuz. Haberiniz olsun.

Maximumkartta ödeme sayfasında 6taksit çıkıyor ve taksitli alınabiliyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveCity06

o değilde arkadaşlar birşey sorucam bgün saat 9 gibi sipariş ettiğim bir oyun kargoya(oturduğum yerin şubesine) geldi. ve bende kargoya ürün ne zman elimde olur ne zaman getirirsiniz diye sorduğumda salı dedi bugün zaten salı bugün gelecek o zaman dediğimde hayır haftaya salı dedi ulan yarım saatlik yol 1 hafta mı alıyor anlamadım sonra gidip şubeden kendim aldım. ve alırkende adımı falan sordu söyledim bir benle konuşuyo birde ordaki müsteri ile.(birde sıra benimdi) sonra bidaha sordu yine söyledim. aradan 1 dk geçti bir daha sordu herhalde dalga geçiyor dedim içimden yine söyledim.arkadaşlar bu yurtiçi kargonun yapmış olduğı bir pislik bu herkez bilsin!! gerçekten orada o kadar rahatsız oldum ki size anlatamam. size önerim birşey sipariş ederken hangi kargo ile geleceğinede bakın ve öyle alın

Yurtici kargo kadar sorumsuz bir firma gormedim. Calisanlari yoldan buluyorlar kendilerini kral saniyor hepsi. Bizim buradaki de ayni sekilde. Bir dalga gecmedikleri kaliyor insanlarla

• Ben de gg'den aldım.2 sene üzerine ilk defa ps3'e bir oyun aldım.
  • quote:

vallahi sorma orada birkaç kişi daha vardı resmen rezil oldum ya adam böyle birşey varmı hem telefonda 1 hafta sonra gelir diyor ki evim kargonun yarım saat ilersinde aynı gün elimde olması lazım bilemedin çok yoğunlar falan desen yarına elinizde olur demesi gerekirken bana haftaya salı diyor. onu geçtim oraya gittiğimde beni adam yerine koymuyor onca orada resmen yüzüm kızardı çok rahatsız oldum

Pek birbiri ilr alakali degil ama. Birgun baska bir kargo firmasinda basimiza geldi. Cumartesi gunu sabah saat 9.00da kargo bizim yakinimizdaki subeye geldi. 10dklik yol var ya da yok.
    Sonucta cumartesi gunu tatil ve disari falan cikilir genellikle. Soruyoruz ne zaman gelir diye cevap su : aksama kadar gelir. belli bir saat soyleyin diyoruz. Bilmiyoruz bir ara gelir. Laflara bakin. Gelip kendimiz alalim diyoruz hayir olmaz urun adrese teslim diyorlar. Peki dedik. Aksam oldu saat 19.00 civari aradik teslimat suremiz bitti dediler. Butun gun beklettiler ve gelmedi. Karsidaki kadinda musteriye karsi en ufak bir saygisi yok. Oyle birini telefona koymuslar. Aradik merkezi dedik boyle boyle. Sonra 20 dk gecti ya da gecmedi sube muduru aradi. Efendim arkadasla gonderiyoruz diye. Saat 20.40 civari kargo bizdeydi.
    Demek istedigim su : (tum kargoculari bu genellemeye katmayin) denetim olmadigi icin kendi kafalarina gore yasiyorlar. Sube muduru bile laf geciremiyor nasil mudurse artik. Arayin genel mudurlugu anlatin derdinizi. En azindan uyari alirlar. Siz sikayet etmezseniz biz sikayet etmezsek bir seylerin duzelecegi yok malesef.

• quote:

vallahi sorma orada birkaç kişi daha vardı resmen rezil oldum ya adam böyle birşey varmı hem telefonda 1 hafta sonra gelir diyor ki evim kargonun yarım saat ilersinde aynı gün elimde olması lazım bilemedin çok yoğunlar falan desen yarına elinizde olur demesi gerekirken bana haftaya salı diyor. onu geçtim oraya gittiğimde beni adam yerine koymuyor onca orada resmen yüzüm kızardı çok rahatsız oldum

Hocam internet sitesindeki tlf numarasindan sikayetinizi belirtin sube ile ilgili tavirlarini da soyleyin. Benimde basima geldi ne yazikki cok sorumsuz calisanlari ar. Ama sikayetle aninda ilgilenip gerekli yerlere ulastiriyrlar ve subeye uyari gidiyor merak etmeyin.

• Asetil Co A kullanıcısına yanıt
    kargo ayın 13'ünde gelmiyor muydu? bugünden nasıl geldi? siz nerden yaptınız ön siparişi?
  • Singlea akiyorum

• quote:

kargo ayın 13'ünde gelmiyor muydu? bugünden nasıl geldi? siz nerden yaptınız ön siparişi?

Bana ne kargo ne de kod geldi.
    Kargo zaten 14unden önce elimizde olmayacak malesef.

• Asetil Co A kullanıcısına yanıt
    haa başka bir firma demişsin onu görmemişim :D
  • Syd gercekten saglam firma soz verdikleri gibi bugun teslim edildi oyun bandrollu.. Turkce ..kismetse bu aksam baslaiyorum oyuna..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.