Şimdi Ara

KaRı Kız Sorunlarını Tartışanlara Bir Fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili kardeşlerim size ciddi ciddi anlatıyım öncelikle çareyi burda insanlara fikir danışarak görüş alarak hareket etmeyin yanlış karşılanırsanız sonra ahhh keşke öle yapmasaydımda kendi fikrimi gerçekleştirseydim diye düşünürsünüz bide kızlarla sorunlarınızı gelir burda anlatmanız doğru deil o onla senin aranda özel kalsın birini seviyosanda yarın kaybedince soğudum işte sıkıldım sonra bana başkası bakmadı işte ona döndüm dersin bakmışın başka tokmakçı olmuş o zaman farkında ruhun bile duymaz boynuzlandığınızla kalırsınız o yüzden sevdiğinize değer verin bi sevgiyi bulunca kaybetmeyin değer verin değer çünkü sevgi aşk bu zamanlarda çok zor bulunur şimdi kızlar kapalı açık farketmez hepsi sizleri cebinden çıkartır ona göre bilginize

KaRı Kız Sorunlarını Tartışanlara Bir Fikir

seni beni cebinden çıkartırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PineHearst -- 7 Mart 2009; 1:51:59 >

• taşlayın bu adamı
  • 10. köy
  • valla son sözüne katılamıcam. Aklı olan kullanır.Nerde nasıl davrancağını kime nasıl ne gibi hitap etmeyi bildikten sonra
  • katılıyorum hocam kapalı açık farketmiyo artık bu devirde temiz kız bulmak çok zor ki buna bağlı sevgi nasıl olsunki..hele benim için aşk denen şey..çook zor...
  • bu kadar gerekli ve yararlı bilgiler için teşekkür ediyorum. devamlı aklımın bir köşesinde bulunduracağım çok değerli bilgiler vermişsin.
    hatta her kelimeyi, harfi ezberledim. şimdi çıkıp dışarı bunu bir manifesto olarak insanlarla paylaşmayı düşünüyorum.

hey allahım ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

i have a idea , later ; Hey camon man ..!

an idea olmucakmı hocam
  • örnek yukarda
  • SENİ BENİ CEBİNDEN ÇIKARIR DIŞ GÖRÜNÜŞ YANILTIR
  • Bende bu konularda görüşümü söylüyorum ama genel konuşuyorum insanların burda özel meselelerini paylaşması çok tuhaf insan kararlarını kendi vermelidir tama tavsiye alınır ama özel paylaşılmaz. Bir ilişkide mahremiyet bittimi o ilişkide bitmiştir hayır gelmez.
  • SS'e bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: PineHearst

SENİ BENİ CEBİNDEN ÇIKARIR DIŞ GÖRÜNÜŞ YANILTIR

kendini bozuk para olarak görüyorsun dostum
  • Sen dışa bakıp aldanma benden sana tavsiye devir kötü kolla
  • Ss Lİ
  •  KaRı Kız Sorunlarını Tartışanlara Bir Fikir
  • Bu saatlerde forum daha bir güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.