Şimdi Ara

Karın kası ve Sixpack

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boyum 1.80, yağ oranım %11 veya %10.6 olması lazım, 44 gündür karın kası çalışıyorum 1 ay geçtikten sonra şekil alıp belli olmaya başladı ama sanki son 14 gündür hiç ilerleme yok gibi ? Her şeye dikkat ediyorum bir tek uykum çok düzensiz sabaha karşı yatıp öğlene kadar uyuyorum. Ve karın kası sevdası yüzünden çok fazla kardiyo yapıyorum baya zayıflamışım farkettimde, ne sürede böyle baya baya çıkartırım ben bu kasları ? Not : Haftada 4 gün sıkı antreman yapıyorum karın için, tavsiyeleriniz nedir çok teşekkürler şimdiden

• 1.5 ayda çıksaydı
  • karın kası antremanla değil,beslenmeyi düzene sokmakla yapılır.sen o karbonhidratı kısmadıkça o karınkasları gelişse bile görünür hale gelmez.ayrıca bi tek uykum düzensiz demişsin,daha ne olabilirdi ki ? kaslar uykuda gelişir ve sen uykum düzensiz diyorsun.saat gece 1 olmadan uyumuş olman lazım ve günde 7-8 saat arası uyuman gerekiyor
  • Beslenmeye dikkat ediyorum fast food tarzı şeyleri yemeyeli 1 ay oldu nerdeyse, ağzıma abur cubur koymayalı 2 ay falan oluyor, uykuma da biraz dikkat etmem lazım biliyorum
  • Venüsdeki Limon Ağacı V kullanıcısına yanıt
    haklısın kardeşim küfür ettirene kadar uğraştılar illa gidip el aleme para bayılıcaz salonlarda onu istiyor yavşaklar, ben bilgim olan her konuya yardımcı olurum ama türkiye burası kimse kimseyi siklemez bencillik diz boyu, bide yabancı forumlara bak adamlar nasıl ilgili ingilizcem olsa oradan çıkmam
  • Dogru diyosunuz cok bos burasi
    VG ile ilgili o kadar bilgim yok olsa yazarim
    Ancak dovus sporlarina felan bakabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göbekteki yağlar kaptan misali, gemiyi en Son terk ederler Az karbo, bol Protein, temiz yağlar. Kardiyo ile destek ve sabır. O uykunu düzene sok ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Göbekteki yağlar kaptan misali, gemiyi en Son terk ederler Az karbo, bol Protein, temiz yağlar. Kardiyo ile destek ve sabır. O uykunu düzene sok ama.

yok kardeşim zaten yağlı bi vücuda sahip değilim dediğim gibi yağ oranım maksimum %11.6 falandır. Kilom 66 zaten. Sabredicez bakalım 3 ay daha uğraşıcam çıkmazsa kilo alıp kas çalışıcam daha iri gözükürüm hiç değilse :)
  • Sen 1.5 ayda sixpackı tamamen çıkartabileceğinimi sanıyorsun ? Yağ oranının yanında yediğin şeylerde önemli yağ oranın az ama protein yemelisin, 1.5 ayda öyle yapılsa herkes yapsın o zaman..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Göbekteki yağlar kaptan misali, gemiyi en Son terk ederler

Çok doğru
  • Haftanın en az 3 günü protein ağırlıklı besleniyorum, balık tavuk kıyma vs, eğer o an uygun durumda değilsem 2 konserve ton balığı yiyorum kesinlikle protein tozu falan kullanmıyorum. 1.5 ayda çıksın demedim zaten ne sürede çıkar dedim :)
  • kaçta yattığın önemli değil yattıktan sonra en az 7-8 saat uyuyabiliyorsan sorun yok, bir detay olarak karanlıkta gh daha iyi tavan yapar yani 22:00-06:00 arası

en az 3 değil yaşam tarzı haline getirmen lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.