Şimdi Ara

karın kasım var ama gözükmüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
9.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sarisinalpha

Kare vücutsun heralde kardeş.Göğüs kaç cm ?

hic olcmedim daha
    olcup yazarim yatmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karın kası çok sinir bi kastır. Yani geliştirmenin %70i beslenmeyle, %30u çalışmayla oluyor. Yani diyet şart. Ekmek,yağ,tuz,un,şeker bunlardan uzak dur biraz da çalıştın mı rahat çıkarırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

quote:

insan vücudu kastan oluşur. önemli olan fazlalık yağları eriterek insan anatomisindeki o üçgen diye tabir edilen mükemmel şekli ortaya koymaktır.

diyet mi yapayim kardiyo mu yapayim
    ne yapmalıyım

valla bunlar çok ince işler profesyonel birinden yardım almak gerekir. ama şu gerçek ki bu sporun %80 i beslenmeden geçiyor Turabi'nin de dediği gibi. geri kalan kısımsa pratik. diyet yapmaktan ziyade beslenme planını dengelemen lazım. kişinin bir öğünde alması gereken protein miktarı kilosu X 1.5 grammış. ona göre hesap yapacaksın. daha teferruatı çok biraz google amcaya sorarak çok şey öğrenebilirsin

sağolun hocam
    ama her gün yeterince protein alamiyorum
    protein tozu alsam zarari çok mu
    google da baya araştırdım ama zararli diyen de çok ben aldim bir zarari yok diyen de var ?

Protein tozuna zararlı diyenler afedersin ama maldır.

Alt tarafı peynir suyu lan.Soya lan bu ne zararı olabilir.

Fabrikasyon ürün olsa bile içtiğin hazır portakal suyundan daha cok zararı yoktur emin ol.

Protein tozunu hiç spor yapmasan bile düzenli beslenmiyorsan almalısın.

Yağ yakmak istiyorsan L-carnitin öneririm güzel bir kadiyo ile enfes sonuçlar alabilirsin.

L-carnitin protein tozundan bile zararsızdır.Zaten vücudundan olan bir madde kardiyo yaparken bir süre sonra tükeniyor bunu engellersen (carnitin kullanarak)vücudun yağ yakımına devam ederek kilo verdirmeyi kolaylaştırıyor.L-carnitin vücudun yağları parçalamak için kullandığı birşey bilmem anlatabildimmi.

L-carnitin ve protein tozundan korkan insan kulaktan dolma mahalle dedikodularına kulak veren adamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 16 Mayıs 2014; 2:52:37 >

• karin kasi icin diyet yapilir
    olimpiyatlarda kosucu kızlara bakin hepsinde
    baklavalar ortada zayifliktan efendim zayifliktan
    64 kiloyken hic calismadigim halde bendede vardi
    lakin ronaldoda nasil cikmis o hayret verici birsey
    hic zayif gibi durmuyor hatta iri kiyim sayilabilir

• Insanlarda karın kası olur hocam

• beyler adam haklı
    seker bobrekleri zorlar
    protein hem bobrek hem karacigeri
    dukan diyetinde millet niye oluyor saniyorsunuz
    simdi yas genc bise olmadi zannediliyor
    tecrubeyle sabitt

• quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

quote:

quote:

quote:

insan vücudu kastan oluşur. önemli olan fazlalık yağları eriterek insan anatomisindeki o üçgen diye tabir edilen mükemmel şekli ortaya koymaktır.

ne yapmalıyım

valla bunlar çok ince işler profesyonel birinden yardım almak gerekir. ama şu gerçek ki bu sporun %80 i beslenmeden geçiyor Turabi'nin de dediği gibi. geri kalan kısımsa pratik. diyet yapmaktan ziyade beslenme planını dengelemen lazım. kişinin bir öğünde alması gereken protein miktarı kilosu X 1.5 grammış. ona göre hesap yapacaksın. daha teferruatı çok biraz google amcaya sorarak çok şey öğrenebilirsin

sağolun hocam
    google da baya araştırdım ama zararli diyen de çok ben aldim bir zarari yok diyen de var ?

Fabrikasyon ürün olsa bile içtiğin hazır portakal suyundan daha cok zararı yoktur emin ol.

Yağ yakmak istiyorsan L-carnitin öneririm güzel bir kadiyo ile enfes sonuçlar alabilirsin.

L-carnitin protein tozundan bile zararsızdır.Zaten vücudundan olan bir madde kardiyo yaparken bir süre sonra tükeniyor bunu engellersen (carnitin kullanarak)vücudun yağ yakımına devam ederek kilo verdirmeyi kolaylaştırıyor.L-carnitin vücudun yağları parçalamak için kullandığı birşey bilmem anlatabildimmi.

L-carnitin ve protein tozundan korkan insan kulaktan dolma mahalle dedikodularına kulak veren adamdır.

Sen biyoloji profesoru musun? Proteinin bibreklere ve karacigere olan zarari hakkinda ne kadar bilgi sahibisin? Boyle duz mantikla bide bilmia bilmia konusmak ilginc.

Proteinin karaciğere olan zararı diye birşey yok.

Böbreklere zarardan çok yük bindirirki buda zaten fazla su içerek engellenen birşey.

Ben sana ne dedim hazır meyve suyunu baz al.

Üstelik böbreklere gelen yük proteinden tozundan kaynaklı değil proteinin kendisinden kaynaklıkdır yani yumurtada aynı etkide hatta tavuk etide.

Yani protein odaklı beslenirsen böbreklerine yine yük binecektir.Ki bahsettiğin olan fazla proteinden kaynaklanır ülkemizde günlük protein alımı 40 50 gram.Vücudun ihtiyacı ise ortalama 100 ila 120 gramdır.

Bu arkadaş protein odaklı beslense bile alabileceği belli.70 gram alsa 2 ölçek protein tozuyla 45 gram alsa toplamda 115 gram protein alacaktırki bu zaten normal oran.

Yani böbreklere gereksiz yük bindirme kısmı bundan fazlası alındıktan sonra başlayacaktırki dediğim gibi bu arkadaşın öyle bir protein almasına imkan pek yok.

Ha ne vardır proteinini gerekli ve sağlıklı düzeyde alıcaksan suyunu aynı şekilde alman iyi olur çünkü bunlar tamamlayıcı.Suyunu tavsiye edilen miktarda alırsa hiçbirşekilde zarar veya yük görmez.Askine faydasını görecek çünkü vücut ihtiyacını karşılamış olacak.

Proteinin böbreklere etkisi 180 gram protein alan proflar için geçerli yani.

Evde göbeği devirip yatan adamların gelip burada bilmiş bilmiş konuşmasıda ayrı komik tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 16 Mayıs 2014; 3:05:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne yapmalıyım

sağolun hocam

Sen biyoloji profesoru musun? Proteinin bibreklere ve karacigere olan zarari hakkinda ne kadar bilgi sahibisin? Boyle duz mantikla bide bilmia bilmia konusmak ilginc.

Proteinin karaciğere olan zararı diye birşey yok.

Böbreklere zarardan çok yük bindirirki buda zaten fazla su içerek engellenen birşey.

Ben sana ne dedim hazır meyve suyunu baz al.

Üstelik böbreklere gelen yük proteinden tozundan kaynaklı değil proteinin kendisinden kaynaklıkdır yani yumurtada aynı etkide hatta tavuk etide.

Yani protein odaklı beslenirsen böbreklerine yine yük binecektir.Ki bahsettiğin olan fazla proteinden kaynaklanır ülkemizde günlük protein alımı 40 50 gram.Vücudun ihtiyacı ise ortalama 100 ila 120 gramdır.

Bu arkadaş protein odaklı beslense bile alabileceği belli.70 gram alsa 2 ölçek protein tozuyla 45 gram alsa toplamda 115 gram protein alacaktırki bu zaten normal oran.

Yani böbreklere gereksiz yük bindirme kısmı bundan fazlası alındıktan sonra başlayacaktırki dediğim gibi bu arkadaşın öyle bir protein almasına imkan pek yok.

Ha ne vardır proteinini gerekli ve sağlıklı düzeyde alıcaksan suyunu aynı şekilde alman iyi olur çünkü bunlar tamamlayıcı.Suyunu tavsiye edilen miktarda alırsa hiçbirşekilde zarar veya yük görmez.Askine faydasını görecek çünkü vücut ihtiyacını karşılamış olacak.

Proteinin böbreklere etkisi 180 gram protein alan proflar için geçerli yani.

Evde göbeği devirip yatan adamların gelip burada bilmiş bilmiş konuşmasıda ayrı komik tabi.

Gobegim falan yok ayrica vucudum da fit sayilir fakat bana internetten ogrendigin 3-5 bilgiyi satma.Ayrica spor salonunda agirlik kaldirarak birsey ogrenemezsin.

normal yedigin etin proteini uzun bir zamanda cozunurken sivi halindeki bir anda yuk bindiriyor.

Karacigere de zarari var.

Alakası yok.Sıvı haldeki protein hydrolize değilse o kadar çabuk kana karışmaz.

Üstelik böbreklere yük bindirdiği bilimsel olarak kanıtlanmamıştır bile.

Karaciğer kısmı ise kişinin yapı ise ile alakalı.

Üstelik bu saydıkların zaten fazla protein alımı ile alakalı."FAZLA"

Normal protein alan bir insan bu rahatsızları yaşamaz.

Tamam ozaman arkadaş sadece et ve tavukla protein alsın kolestrolüm neden yüksek diye konu açar foruma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 16 Mayıs 2014; 20:22:44 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.