Şimdi Ara

Karışık durumlar C sınıfı hatchback mi? b sınıfı SUV mi?80-90 bin arası ne alınır? Mekanik sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitara 4×4 lerde sport modda araba resmen karakter degistiriyor, yokuslarda da çok iyi çikiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çok dar perspektiften bakıyorsunuz olaya sorunsuz güvenli şasisi iyi araç alın oyuncaklar falan insanı cezbeden tamamen satış stratejisi vw bunu iyi yapıyor işte

• Bende araba alamadim. Modellere kulp bulmadım, fiyatlara kulp buldum.
    Mazda ve alfa kitapsiz. Mazda, butik showroomlari var. Alan yok. Fiyatları korkunç yüksek.
    Alfa Romeo 10 yıldır aynı kasa, golf parasına satıyorlar. Onu da alan yok. Alan yok demeyeyim de babayiğitler alir da ben bu paralara ikisini de almam.
    Bu iki markada full versiyonlarini en azından leondan daha aşağida bir fiyat olsa alınır.
    Vergi mergi diyeceksiniz ama kardeşim Euro dolar stabil şekilde devam ederken bile doğuş, Borusan her ay sonu zam yapmadi, bin TL, iki bin TL.

308 1.2 ne ara yağ yakmaya başlamış 308 alınasi araba ama cam tavan var boş cam, açılmayan cami ne yapayım. Bundan dolayı alınmaz.

belirttiğiniz modellerden 0-100 hizlanmasada olur diyorsunuz, focus 1.0 turbo st line bakın. Belirttiğiniz fiyat bandında az km bulursunuz.

• 308 benzinlide yag yakma sorunu yok ben oyle bir problem duymadim ancak buji kirma problemi var yanlız butun araclarda da yok yani biraz sans isi o yuzden de risk almak istemiyor insan
    araci 100000-150000 sorunsuz kullananda var 30000 de buji kıran araclarda var psa buji ve yazılım guncellemesi yapti ancak sorun tam cozulmus degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

“Bence” cevap tek: 308 bluehdi eat6.
    Düşük km 90.000 civarı araç yok. Ama çıkabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logan1990

Teyzemde vitara 1.6 glx var bu sene 3000 km yaptım o araçla. Gerek uzun yol gerek şehir içi araca hakimim.
    B plus bir araç segment olarak. B ile c nin arasında kalmış.
    Glx donanımda tamamen açılan büyük bir cam tavan var, koltuk ısıtması her donanımda mevcut diye biliyorum. Tableti kullanışlı, kendi navigasyonu başarılı. Arada bir internete bağlayıp dizi izlediğimde olmadı değil:)
    130,140 km hıza kadar yol tutuşta hiç bir sorun yaşamadım, frenleri güzel tutuyor. 100 den sonra motor sesi alıyor , gerçi japonlarda pek yalıtım olayı yok. Ziebartta yalıtım ekletmişler bayağı farketmiş. Koltuklar rahat, arkası biraz dar ama 3 kişi rahat yolculuk edebilir. Bagajı çok büyük değil.
    6 ileri bir otomatik şanzımanı var. 1.6 motorla 0-100 ü 12,13 saniyelerde.. sport mod ta 11 saniyelere gelebiliyor. Sport modu ve 4çarp4 ü var glx te. 8 airbag vardı diye biliyorum. Direksiyon arkası kulakçıklarla vites değiştirebiliyorsunuz.
    Yıllık bakımı 485 lira tuttu, pendik aykona bizzat götürdüm , servisi ilgili..
    Manevraları biraz kısa, gerçi lastikler büyük bununda yarı çap etkisi var. Şehir içi 7,8 litre civarı yakıyor ki bu bence başarılı. Çok yakan bir araba değil.
    Alınır mı? Alınır ihtiyaçlara göre bakıldığında bayağı avantajlı olabiliyor. Tavsiye ederim. Ama şuda var honda civic fc5 var arkadaşımda arka arkaya kullandım bir gün ikisini.. fc5 civic daha rahat, daha konforlu, daha performanslı bir araç. Sanırım civic alırdım:) daha doğrusu c segment bakardım.

Alıntıları Göster
    hocam 3000 km kullanmanız neticesinde, performansını yokuş, tem, ara hızlanmalar olarak nasıl değerlendirirsiniz? ayrıntılı olarak.
    Genel olarak araç hantal mı? yoksa makul mu? tabiki iyi değildir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.