Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adamin üslubunu beğenmedim derken hocam sertmi konuştu? Gondermezse kendi bilir oras ayri sonucta parayi geri alırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma sahibi iyice SAÇMALAMAYA başladı. Baktı talep var fiyatı arttırdığı yetmez gibi bir de 100 tl üstüne kargo bedavayı kaldırmış galiba. Sabah 100 tl üstü sepetimin fiyatına 2 tl kargo bindirmiş.

Almıyorum şark kurnazı senden

Sizlerde almayın arkadaşlar. N11 veya gg de çek vs daha iyi kombolarla daha uyguna getiririz. Gittigidiyorda çek 100/30 vs verir bu hafta muhtemelen. Firmanın irtibat numarasını bilen varsa paylaşsın bir çift lafım olucak satıcıya.

Böyle şark kurnazı satıcıları istemiyoruz forumda. 2 günde bi yerleri oynamasın insanların lütfen. İnsan yıl başına kadar bari duruşunu bozmaz. Böyle esnaflık kultürü olmaz.
  • Hocam bizde 2 saat kadar once aldık arkadaslarla. 5 kilo yapınca kargo yoktu, 6 kilo seçince kargo ücreti çıktı 4,5 tl. Belli bir desi üzerine tekrar kargo ekliyor, ama 4-5 kilo alınca sıkıntı yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tu_navy21 T kullanıcısına yanıt
    Benim sepet 5 kg . Sabah 101.60 dı . KAhvaltıdan sonra alım yapayım dedim baktım 2 tl kargo eklenmiş. Anlayacağıgınız satıcının ayak oyunu.

Konu sahibi arkadaş da konu başlığını güncellerse iyi olur. Bu tür şark kurnazı satıcı bozmalarına prim vermez DH ailesi.

Yapılan esnaflığa sığmıyor. 29.90 da bu talep olmasa bu fiyata kuruş zam gelmezdi. Konu burda açılmasa o satıcı 26 tl den bile bu kadar sipariş alamazdı . DH nin potasına girdiği için konu sonrası hayatında görmediği siparişi alınca satıcının ayarları bozulmuş olmalı.

Ben siparişimi fiyatları revize etmediği takdirde vermeyeceğim. Herkes biraz ilkeli olsun. Satıcı da alıcı da biraz omurgalı olsun.

Bu satıcı bugun dh den sipariş alamasın zaten geri vites yapar. Altın fiyatı gibi kuruyemişde de manip hareketlere gerek yok. Memlekette bir tarafları oynadamadan ticaret yapılmıyor sanırım.

Kısaca eskiye dönmezse ben almıyacağım. Diğer arkadaşlara da nacizane tavsiyem budur.

• Hemen 2 tl zam yapmış bende sırf bu hareket yüzünden vazgeçtim
  • İlk anda alıp kargosu yola çıkmayan var mı? Gerçi yola çıksa bile değişen bir şey olmayacak zira yol diye bir şey kalmadı memlekette ama yine de merak ettim.
  • 20'sinin gecesi aldığım kuruyemiş hala kargoya verilmedi burada yazılanları da okuyunca iptal etsem mi diye düşündüm var mı alıp iptal eden şuana kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Repafix -- 22 Aralık 2016; 14:41:19 >
  • numberone2000 kullanıcısına yanıt
    fifo kurallari geregi maalesef onden bayatlar yada bayat taze karisiklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muitobom -- 22 Aralık 2016; 19:19:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sizindemi hazırlık aşamasında yazıyor?

• ananas32 A kullanıcısına yanıt
    evet
  • Kargoya verilen henüz yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: teen wolf

Adamin üslubunu beğenmedim derken hocam sertmi konuştu? Gondermezse kendi bilir oras ayri sonucta parayi geri alırız

hocam kargoya ne zaman verilecek diye sordum, adam burnundan kil aldirmiyor, 24 saatte kargoya verilir yazmis 48 saat oldu hala yok. Biraz siparis artinca arkadaslarin da dedigi gibi havalara girmis sanirim.
  • Sipariş durumu nerede yazıyor acaba, bende Kapıda Ödeme yazıyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Benim sepet 5 kg . Sabah 101.60 dı . KAhvaltıdan sonra alım yapayım dedim baktım 2 tl kargo eklenmiş. Anlayacağıgınız satıcının ayak oyunu.

Konu sahibi arkadaş da konu başlığını güncellerse iyi olur. Bu tür şark kurnazı satıcı bozmalarına prim vermez DH ailesi.

Yapılan esnaflığa sığmıyor. 29.90 da bu talep olmasa bu fiyata kuruş zam gelmezdi. Konu burda açılmasa o satıcı 26 tl den bile bu kadar sipariş alamazdı . DH nin potasına girdiği için konu sonrası hayatında görmediği siparişi alınca satıcının ayarları bozulmuş olmalı.

Ben siparişimi fiyatları revize etmediği takdirde vermeyeceğim. Herkes biraz ilkeli olsun. Satıcı da alıcı da biraz omurgalı olsun.

Bu satıcı bugun dh den sipariş alamasın zaten geri vites yapar. Altın fiyatı gibi kuruyemişde de manip hareketlere gerek yok. Memlekette bir tarafları oynadamadan ticaret yapılmıyor sanırım.

Kısaca eskiye dönmezse ben almıyacağım. Diğer arkadaşlara da nacizane tavsiyem budur.

Aynen katılıyorum hocam.Bu tip satıcılar umarım dh den sipariş alamaz, siparişi olanda iptal eder.

• 31.90 + 2 lira kargoyla ben de aldim. Umarim bayat cikmaz

• Benim siparisin durumu "gönderilmiş" olarak degisti
  • Benim durumda gönderilmiş olarak değişmiş

• 20 si akşamı siparişi verdim. Hazırlık aşamasında yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün öğlen almıştım satıcı halen göndermemiş. Yetiştirme konusunda sıkıntı mı çekiyor acaba?

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL
  • dün aldım bu akşam oldu hala hazırlık aşamasında yarın gönderme zaten kardeşim haftasonu işyerinde güvenlikler mi yiyecek. 3 gün soğukta bekleyecek bayatlayacak iptal ediyorum.

böyle saçmasapan adamlardan alışveriş yapmayalım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.