Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 20sinde almistim,21inde kargolandi ptt ile gaziantepten.22sinde gaziantep merkeze ulasmis,yani bugun.Bugun de oglen ilime dogru yola cikti.Pazartesi elime gecerse sansli hissedicem kendimi,cok super bu ptt ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye bu kadar telasa kapiliyorsunuz? Bu fiyatlara cok fazla satis yapacagi belliydi zaten. Urun elinde kalmaz bu durumda. Birde bayat diye soylenenler olmus. Kuruyemis bu bayatlamasi icin sicak nemli ortam lazim. Kis gununde derr ettiginiz seye bak. Cok garipsiniz cidden..

30tl bir kuruyemise vermissiniz etmediginiz laf kalmiyor. Gidin mahallenizden alin bu karisimi cok taze olsun istiyorsaniz.. Fiyatinida yazin buraya..
  • Tam bir hırt satıcı ya güya aynı gün 15.30a kadar siparişte kargolanır yazıyordu 2 gün oldu ne gelen var ne giden .
  • epttavm den nasıl iptal yapılıyor? ben bir türlü bulamadım mail attım sonunda.
  • hala kargolanmadı, amatör satıcı. n11deki yüzlercev kilo satıp ertesi gün kargoya vermişti
  • Benimkilerde yarin 3.gun olacak keske iptal etsem.Boyle ilgisiz saticilara tahammulum yok.Bedava verse almam artik.İyce snir etti pk
  • Sipariş detayında satıcıya mesaj atma bolümü yok siz nerden mesaj atıyorsunuz ve ayrıca sipariş iptal bölümünüde bulamadım arayüzü berbat sitenin
  • Sabah mesaj attım ne zaman kargo yaparsın dedim gün içinde dedi ama göndermedi malı iyi olsa bile daha almam
  • Kargoya hala verilmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Benim sepet 5 kg . Sabah 101.60 dı . KAhvaltıdan sonra alım yapayım dedim baktım 2 tl kargo eklenmiş. Anlayacağıgınız satıcının ayak oyunu.

Konu sahibi arkadaş da konu başlığını güncellerse iyi olur. Bu tür şark kurnazı satıcı bozmalarına prim vermez DH ailesi.

Yapılan esnaflığa sığmıyor. 29.90 da bu talep olmasa bu fiyata kuruş zam gelmezdi. Konu burda açılmasa o satıcı 26 tl den bile bu kadar sipariş alamazdı . DH nin potasına girdiği için konu sonrası hayatında görmediği siparişi alınca satıcının ayarları bozulmuş olmalı.

Ben siparişimi fiyatları revize etmediği takdirde vermeyeceğim. Herkes biraz ilkeli olsun. Satıcı da alıcı da biraz omurgalı olsun.

Bu satıcı bugun dh den sipariş alamasın zaten geri vites yapar. Altın fiyatı gibi kuruyemişde de manip hareketlere gerek yok. Memlekette bir tarafları oynadamadan ticaret yapılmıyor sanırım.

Kısaca eskiye dönmezse ben almıyacağım. Diğer arkadaşlara da nacizane tavsiyem budur.

şehir içi en ufak paket bile 7-8 TL ye gidiyor, şehir dışından gelebilecek kilolarca kargoya 2 TL kargo parası için fazla tatava etmişsiniz. Satıcının ne uyanıklığı, ne gözü açıklığı, ne omurgasızlığı hakkında bir sürü ithamlar da bulunmuşsunuz. Yazık.

• Firmadan gelen cevap...

"..... bey hayirli aksamlar.oncelikle gercek bir firma oldugumuzu belirteyim.Asiri olumsuz hava muhalefetinden oturu ilce de ciddi elektrik ve internet problemi yasamaktayiz.Ancak urununuz ptt kargoya teslim edilmistir.Muhtemelen urun yola cikmistir bile sistemin yavasligi ve ara ara kesilmesi sebebiyle urun hazirlik asamasinda gorunuyor olabilir.Sizden tekrar tekrar ozur dileyerek siparisinizin cikmamissa bile yarin muhakkak cikacagini soylemek isterim lutfen anlayis gosteriniz saygilarimizi sunar hayirli aksamlar dileriz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numberone2000 -- 23 Aralık 2016; 10:1:39 >
  • hala hazırlanıyor gözüküyor.
  • Satıcının avukati kesilene kadar buranın adabina ve konumuna vakif ol bence.

Kargonun kac tl olduğunu veya olmadığını elbet senden iyi biliyorum. Lakin senin bilmedigin boş konuşmak yerine bilmeden konuşmamak olurdu.

1. Konu 29 90 tl ile açıldı. Adam dh den gelen siparişler sonrasi fiyata zaten 2 tl kargo parasi ekledi. 31.90 oldu ürün.

2. olarak bu da yetmedi . Satici da 100 tl üzeri kargo bedavaydi ki birçok satici yada firmada rutin bir uygulamadi r elbet bunu sen de bilirsin. Acikgoz satici dun sabah bunu da kaldirdi ve 2 tl veya 5 tl de olsa bu siparislerin bollugundan feyz alip ucretsiz kargo olayinda da yamuk yapti.

Tabii senin ticaret ahlakinda saticiyla ayni sark kurnazliklarina destek olacak kadar gelişmiş olmali ki rahatsizlik duymussun. Sana soyleyecek bişey yok ayni felsefede devam edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesaj atmıştım niye kargolanmadı diye kargo verildi yazmış, hala hazırlık aşaması diyor ama
  • Ayın 21inde Nizipten yola çıkan kargo;
    Önce Antepe gitti 1 gün bekledi.
    Sonra Ankaraya gitti 1 gün bekledi.
    Sonra İzmire gitti 1 gün bekledi.
    Sonra manisaya geldi. Bugün manisa merkeze gitmiş. Ben ilçesindeyim. 1 gün daha bekleyecek.

Ahanda buraya yazıyorum bir daha PTTavm den alışveriş yaparsam, bir daha PTT kargo kullanırsam .........

Ulan arkadaş belki taze çerez aldık o da yolda bayatladı. P.tesiden önce gelmez. Şubeler telefona bile cevap vermiyor. Müşteri hizmetleri ise biz sadece sizin gördüğünüzü görüyoruz başka yetkimiz yok diyor. Böyle bir saçmalık ilk defa görüyorum.
  • koko69 K kullanıcısına yanıt
    Hocam sen fazla strese girmişsin, avukattan girip benden daha bilgili olmuşsun

çok zoruna gittiyse hesap no ver ben sana 2 TL göndereyim. Ha bir de sana 50 mg Lustral tavsiye ederim :)
  • Arkadaslar ben 2 kilo siparis verdim dun . Bugun siparis takibine baktigimda hala hazirlik asamasinda diyor. Nezaman kargolanir , satici ile iletisime nasil gecilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

mesaj atmıştım niye kargolanmadı diye kargo verildi yazmış, hala hazırlık aşaması diyor ama

Nerden mesaj atiyosun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hack3rghost kullanıcısına yanıt
    https://www.epttavm.com/item/26560277_karisik-kuruyemis-lux-1-kg

mağazaya soru sor yazan yerden
  • Beyler nerden nereye hareket ettigini nasil görüyorsunuz sadece gönderilmiş yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.