Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargoya verilmedi hala. 2 gun oldu siparis vereli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Kargoya verilmedi hala. 2 gun oldu siparis vereli

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün oldu banada gelmedi simit oldum.

burdan siparis verip teslim alan kim var?
  • PTT takip numarası sisteme girilmiş. Fakat benim adresim yazmasına rağmen il adresi yazmıyor arkadaşlar. PTT takip te görünmemesi normal mi? Yoksa bende mi sıkıntı var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet 5er kg sipariş ettik.2.sipariş geldi.nizip ptt yoğunluğu kaldıramadığımdan gecikme var.1.siparişi bugun sisteme girdi ptesi gelir ancak.baklava kutusu şeklinde geliyor.tadı çok güZeldi.

•  Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL

Beyler İl Bilgisi yazmıyor adres kısmında. Bir yanlışlık olabilir mi ?
  • Merhaba.
    ePTT AVM'deki "Nizip Pazarı"nın indirimli Lux Karışık kuruyemişinden 21.12.2016 sipariş verdim.
    Satıcı "Nizip pazarı" na kargoya ne zaman vereceğini sordum. Bana 22.12.2016 tarihinde vereceğini yazdı. 22.12.2016 tarihinde kargo bilgileri gelmeyince tekrar sordum. Bana kargoya verdiklerini, istersem 23.12.2016 tarihinde sabah kargo bilgilerini yazabileceğini belirtti.
    Bugün 23.12.2016 tarihinde sabah kargo bilgileri gelmeyince kargo bilgilerini istedim. Bana siparişimi en geç P.tesi göndereceklerini yazdı. Şimdi bunların hangisi doğru?
    Göndermediği ürün için neden gönderdim diyor?
    Biz devamlı evde akşama kadar kargoyu mu bekleyeceğiz?
    Beni hergün oyalayan bu satıcının hangi sözüne güveneyim?
  • ako07 A kullanıcısına yanıt
    Ya bu işlerden pek anlamam ama satıcıya sordum:

Merhaba, bu üründen birkaç gün önce sipariş verdim. Bugün geldi. Fakat üründe çalı-çırpı veya plastik yanigi gibi değişik bir koku ve tat var. Hatta pestilin içini açınca kokudan ötürü önce üstümü kokladim, dışardan geldiğim için benim üstüm mü yanık kokuyor diye. Bu koku tadına da sirayet etmiş. Eritilmiş plastik tadına benzer garip bişey. Bu kokunun ve tadın sebebi nedir?

Satıcı cevap verdi kısa sürede:

beyendi,öncelikle şunu belirteyim bizim pestilerimiz organik üründür.Hiçbir katkı mevcut değildir.Ayrıca üretim aşamasında ateşle veya isle sirayet etmesi söz konusu değil.Ürün açık havada güneş atına serilerek kurutumuştur.Ancak buna rağmen ürünümüzden memnun değilseniz ücret iadesi yapabiliriz.

Ücret iadesi istemiyorum, bu fiyattan çok bişey kazandığını sanmıyorum. Adama maddi zarar vermek istemem ama gelince bi de siz bakın bakalım. Paslaşalım mümkünse, koku var mı, sizce normal mi?

Ayrıca, karışık kuruyemiş de almıştım. Bence çok güzel, çok ucuz. 2 tl kargo ödedim ama bunu dert etmiyorum, edenleri de anlamıyorum. Tekrar sipariş vermeyi de düşünüyorum.

Gramajına takılan bi arkadaş vardı. Benim 2 kg sipariş 1988 gram görünüyor kargo etiketinde. Kargo poşetinden çıkardım, mutfak terazisinde tarttım. İki paket de 1000 gramı geçti. 1003 gr, 1005 gram gbi. Sıkıntı yok yani :))

• m.hüseyin kullanıcısına yanıt
    Evet, piyasasını bilmiyorum ama pestil yiyelim kış gününde, cevizle iyi gider diye aldım ama tadı bi değişik ya. Şöyle güzel bi pestil satan varsa alsak. Aynı sitede biri 19 tl'ye satıyordu. Tadı güzelse 5 lira fazla ödemeye hazırım.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam pestilden memnun kalmadım ben. Sizin şekerli sucuk geldiyse tadıyla ilgili yorum yapabilir misiniz? Ya da gelince..
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven35

Merhaba.
    ePTT AVM'deki "Nizip Pazarı"nın indirimli Lux Karışık kuruyemişinden 21.12.2016 sipariş verdim.
    Satıcı "Nizip pazarı" na kargoya ne zaman vereceğini sordum. Bana 22.12.2016 tarihinde vereceğini yazdı. 22.12.2016 tarihinde kargo bilgileri gelmeyince tekrar sordum. Bana kargoya verdiklerini, istersem 23.12.2016 tarihinde sabah kargo bilgilerini yazabileceğini belirtti.
    Bugün 23.12.2016 tarihinde sabah kargo bilgileri gelmeyince kargo bilgilerini istedim. Bana siparişimi en geç P.tesi göndereceklerini yazdı. Şimdi bunların hangisi doğru?
    Göndermediği ürün için neden gönderdim diyor?
    Biz devamlı evde akşama kadar kargoyu mu bekleyeceğiz?
    Beni hergün oyalayan bu satıcının hangi sözüne güveneyim?

bende aynı şeyleri yaşadım. 2 tl muhabbeti yapan arkadaşlar da sonuna kadar haklı bence, olay 2 tl değil 100 tl üstü kargo bedava diyip sonradan siparişe 2 tl eklemesi. bize de önce gönderildi diyip sonra pazartesi gönderilecek demesi ayrı bir ayıp.

• Antepte 2-3 gündür yoğun kar var. Üstelik nizip antep içinde de değil. O yüzden biraz anlayışlı olun. Malınızın paranızın üstüne yatmazlar merak eymeyin.
  • Bana kar vb. gerekçe göstermediler. Öyle yazsalar biz de insanız, beklerdik. Acil birşey değil.
    Sözde dün kargoya vermişlerdi. Bu sabah kargo takip takip nosu vereceklerdi.
    Şimdi en geç P.tesi kargoya vereceklerini yazıyorlar.
    Az önce de Kargo takip nosu verdiler. Fakat o da yalan çıktı. Öyle bir kargo bulunamıyor.
  • quote:

Bana kar vb. gerekçe göstermediler. Öyle yazsalar biz de insanız, beklerdik. Acil birşey değil.
    Sözde dün kargoya vermişlerdi. Bu sabah kargo takip takip nosu vereceklerdi.
    Şimdi en geç P.tesi kargoya vereceklerini yazıyorlar.
    Az önce de Kargo takip nosu verdiler. Fakat o da yalan çıktı. Öyle bir kargo bulunamıyor.

Kargo numaralarını sistemden alıp yazıyorlar. O numara doğrudur. Yarın tekrar bakın doğru olduğunu göreceksiniz.

• Bakın sistemde kargo takip nosu yok. Size nasıl anlatabilirim?
  • quote:

Bakın sistemde kargo takip nosu yok. Size nasıl anlatabilirim?

Ne demek istediginizi anladim. Aynisini bende yasadim. Yarin ptt sitesinden bakin hareketleri gorursunuz. Bunlar numarayi onceden aliyor. Sitede 1 gun sonra gorunuyor.

• Rhodora R kullanıcısına yanıt
    Hocam çok istiyorsanız dediğim gibi erzincanda fabrikasyon usulü satan birkaç yer var isterseniz ordan alıp size karşıdan ödemeli kargoyla gönderebilirim. Tadı da güzel geliyo şahsen bana ama fiyatı pahalı olunca 2 ayda bir anca alabiliyoruz.

• kuruyemişler kaliteli mi arkadaşlar ? İstanbul tatbak mağazalarında satılandan farklıysa bende sabah sipariş vereyim gelsin.
  • benimki de kargoya verilmiş ankara ya sevk eidlecek pozdiyonunda. pestil niye alan arkadaşlar gümüşhane pestilini öneririm ben üstüne tanımam
  • 4 kg karışık 2 kg de antep fıstığı sipariş vermiştim kargoyu bugün teslim aldım.

Ürünler hoşuma gitti daha önce n11 den de almıştım aynı kalitede diyebilirim.

Karışım oranı tahmin edeceğiniz gibi %70 antep fıstığı %30 diğerleri aynı n11 deki satıcınında böyleydi.

Kilosuna 42 tl vermeye gerek yok ptt den alın geçin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.