Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20.12.2016 saat 15.30 da verdiğim sipariş 21.12.2016 saat 14.00 kargoya verilmiş olup 24.12.2016 tarihinde istanbul zeytinburnundaki iş adresime ulaşmış. Şu anda işe geldim ve ürüne baktım çok taze ürün. Durumum müsait olsaydı daha fazla alırdım. Şimdilik sıkıntı yok çok şükür.
  • Benim kuriyemis pazar olmasina ragmen ptt kargo teslim etti.

Kuruyemis baklava kutusunda geldi

Taze ürün.

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL

• Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun. Sana da yakin. Yalniz bu ptt kargo bir alem. Yeri geldi 1 haftada ayni ilin ilcesine teslimat yapamadi. Yeri geldi 2 gunluk yere 1 gunde teslim yapti. Hiç sağı solu belli değil kargolarin. Sana da pazar suprizi yapmışlar:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Benim kuriyemis pazar olmasina ragmen ptt kargo teslim etti.

Taze ürün.

Amanin benimkide gelirmiki acaba

• yigit_ozen kullanıcısına yanıt
    Tartman gerek :/ Paket ağırlığı genelde yanlış yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Benim kuriyemis pazar olmasina ragmen ptt kargo teslim etti.

Taze ürün.

Hocam tarttınızmı genelde eksik oldugu söyleniyor forumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bende ayın 20 sinde verdim hala hazırlık aşamasında diyor. gelen olmadı.. bu yerin numarası varmı ? mesaj attım cevap gelmedi ne yapabiliriz ?
  • gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    Benim de durum aynı takip numarası veriyor bomboş sayfa çıkıyor ilginç

• Karışık kuruyemiş ve Antep fıstığı alanlar hangi satıcıdan aldınız? Online kuruyemiş ve Nizip pazarı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehsar

Karışık kuruyemiş ve Antep fıstığı alanlar hangi satıcıdan aldınız? Online kuruyemiş ve Nizip pazarı var.

geçen online kuruyemişten aldığım antep ve karışık çok tazeydi şimdi ise nizipten aldığım karışıkta çok taze
  • Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi çok taze ve lezzetli fakat antep fıstığının oranı baya fazla ve küçük olduğu için kabuğunu ayıklamak biraz uğraştırıyor, küçük olduğundan tadını da pek alamıyorsunuz. Kabuğu tamamen kapalı fıstık yok diyebiliriz, tek tük var. Ama daha öncede dediğim gibi lezzetinden çok memnun kaldık ve tekrar sipariş verdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 25 Aralık 2016; 23:47:19 >
  • Arkadaşlar, bende Siparişimi 20 si aksamı verdim ve hala hazırlık aşamasında görünüyor. Kargom hala gelmedi.
    Satıcıya mesaj yazmıştım ve mesajımı yanıtlamış.
    Cevabını alıntılayamadım ama özetle,

Kar vb. sebeplerin siparisin kargolanmasini olumsuz etkilediğinden bahsetmiş.
    İlk kez internet üzerinden satış yaptığını, teknik yetersizliklerinin olduğunu ve satış patlaması olduğundan bahsetmiş.
    Siparişleri kargoya verdigini yazmış.
    Son olarak yaşanan aksaklıklar nedeniyle mahcup olduk,özür diliyoruz ve hoş gorunuze sığınıyoruz demiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 aralıkta 2kg antep+ 2kg karışık sipariş ettim. 24 aralıkta geldi.nizipden 1000km oteye süper hızlı geldi.
    açmadan tarttım. tam 997gr ile 1006 gr arasında kapalı kutular.
    kutuyu tarttım. tam 70gr. 4kg kuruyemiş 4 kutuda 280gr kutuya para verdim...
    280gr ,ortalama 8TL para ediyor..
    sizden ricam bi tartın kutuyu açmadan bakalım sizde kutuya para verecekmisiniz

hakkını yemeyeyim kutuyu açtıktan sonra tartmazsınız, yersiniz

çünkü fıstık taze , hiç kapalı yok...karışık da taze , yarısı fıstık kalan yarısı da fındık badem kaju

not : terazim dijital ve %100 doğru ölçüyor, denedim..

kimse bana adam ne hesaplamış demesin lütfen ..hesaplarım tabi..esnafın kalitelisi burda belli olur. o kutuların 1070gr olması lazımdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m6nay -- 25 Aralık 2016; 23:32:44 >
  • Telefonunu ozelden atabilecek varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: m6nay

21 aralıkta 2kg antep+ 2kg karışık sipariş ettim. 24 aralıkta geldi.nizipden 1000km oteye süper hızlı geldi.
    açmadan tarttım. tam 997gr ile 1006 gr arasında kapalı kutular.
    kutuyu tarttım. tam 70gr. 4kg kuruyemiş 4 kutuda 280gr kutuya para verdim...
    280gr ,ortalama 8TL para ediyor..
    sizden ricam bi tartın kutuyu açmadan bakalım sizde kutuya para verecekmisiniz

hakkını yemeyeyim kutuyu açtıktan sonra tartmazsınız, yersiniz

çünkü fıstık taze , hiç kapalı yok...karışık da taze , yarısı fıstık kalan yarısı da fındık badem kaju

not : terazim dijital ve %100 doğru ölçüyor, denedim..

kimse bana adam ne hesaplamış demesin lütfen ..hesaplarım tabi..esnafın kalitelisi burda belli olur. o kutuların 1070gr olması lazımdı...

hocam gayet haklısınız ama kutuya çoğu yerde para veriyoruz farına varmadan. baklavacı kutuyu koyuyor ondan sonra kutuda tartıyor baklavaları. baklavanın kilosu 50 lira. kutunun kilosu da 50 lira olmuş oluyor. çaktırmadan geçiriyorlar. bence çok ayıp ama maalesef yapıyorlar. evet kutuda ucuz bişi değil ama o zaman onu da heesapla öyle koy kg fiyatına ekle. biz kutuya para vermek zorunda değiliz ki

• yigit_ozen kullanıcısına yanıt
    Hocam bence bir tartın kargocular yalandan basmış geçmiş olabilir barkodu üzerine siparişin
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Kargoya verilen arkadaşlar sizin kargo ağırlığınızı kontrol ettiniz mi?

Ben 4 kilo çerez aldım. Kargo ağırlığı 3996 gr. Yani kargo ağırlığı 4 kilodan düşükse içindeki çerez kaç kilo ki bunun? Muhtemelen koliye koymuştur. Acayip kıllandım ve alıcıya da anında mesaj attım. Gelince tartacağım.

Ben zamanında satıcının kurnaz olduğunu yazmıştım ve birileri benimle dalga geçmişti. Bu arada 6 gün geçti siparişim hala gelmedi.
  • Nette her firmadan kuruyemiş aldım. Bana göre

1.Vista Kuruyemiş

-Pahalı

-Ürünler Büyük

-Süper Taze

10/10

2.Hepsi Ve Online Kuruyemiş

-Hesaplı

-Orta Boy

-Taze

10/8

3.Nizip Kuruyemiş

-En Ucuz

-Küçük Boy

-Taze-Lezzetli

10/7
  • 21 inde 2kg siparis verdim hala hazırlık asamasında yazıyor,nerden aldım almaz olaydım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.