Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala beyin yerine başka organlarıyla düşünler var, problem 5-10 gr eksik ya da fazla olması değil. Elbette sorunlar olabilir, geç göndermek durumunda kalabilir. Ama gönderdim deyip göndermemişse orada problem var. Ha ararsın göndermedim 3 gün sonra göndereceğim der eyvallah. 10-20 gr eksik gelir ona da eyvallah ama 6 kilo ürünün yarısı eksik gelmez! Yalan söylüyor sürekli, adam ipin altında da oynuyor üstünde de. Ama ne diyeceksin adama, böyle düşünenler prim verdikçe, esnaf kılıklı bu adamlar sürekli piyasada olacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slickman -- 26 Aralık 2016; 17:2:48 >
  • Hatayla buradaki arkadaşların övmesiyle almış bulunduğum almaz olaydım dedigim bir ürün daha kesinlikle forumda ki arkadaşların övmesiyle gıda ürünü almayacağım ne satan kişinin alakası var ürünle nede aracılık eden epttavm nin 21 inde verilen siparişten hala ses seda yok satıcınin numarası yok epptavm ye yazarsın 2 kere takip no için cevap yok..Sicakmis firsatmis hikaye zamanında gelmeyen on para 5 para etmez..
  • Kargoya vermis sonunda pttden sms geldi
  • Benim geldi de ne oldu. Şimdi gelde bu kalın kafalılara durumu izah et.
  • Çıldıracağım ya benden sonra verenlerin bile gelmiş kargosu. Diğerlerine de sms felan gelmiş kargoya verildi diye. Ulan 20 sinde verdim ya 20 sinde 21 inde hazırlayıp verse kargoya şimdi elimdeydi. Hadi yoğundun 22 sinde verdin kargoya yine gelirdi. Tamam çok yoğundun 23 ünde cuma günü ver kargoya yine bugüne gelmişti. SMS bile gelmedi ya deli olacağım.
  • Haber veren arkadaşa tekrar teşekkürler bugün elime ulaştı 2 kg karışık kuruyemiş pakedim, gayet taze. Tekrar da alabilirdim ama sıkıntılı siparişleri görünce bununla yetinmek lazım diye düşünüyorum şansımızı zorlamayalım .
  • Epttavm, devlet güvencesinde alışveriş. Bu sloganı görünce vazgeçmeliydim alışverişten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

Epttavm, devlet güvencesinde alışveriş. Bu sloganı görünce vazgeçmeliydim alışverişten.

hocam 4kg ile yerine 1300g gelmişse kargo takip sisteminde bile belli olur bu kadar fark orda desi yazıyor

http://www.nizippazari.com/iletisim

burda telefon var
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Kargo evrakı üzerinde 3.960 kg yazıyor. Kargocu tanıdık dedim paket 4 kg gelir mi, sanmıyorum ama üstünde öyle yazıyor dedi. İstersen teslim alma dedi, yoğunluktan bırak ben hallederim dedim demez olaydım. Hemen aşağıdaki bakkalda tarttım 1300 gr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikrimce 4kilogramı 1300gr lık 3 paket yapmış. Ya kargoya verirken 2 paketi unuttu ya da ptt' de iki paketi iç ettiler.
  • Arkadaşlar konuyu ben açtığım için sorumlu hissettim kendimi satıcı ile görüştüm öncelikle karşımızda ki kişi bir esnaf ve paketlemede falan arkadaşları ve ailesi ile çalışıyor öyle yüzlerce personeli yokmuş adamın ve yetiştirmek için 3-4 gündür gece yarısına kadar çalışıyorlarmış.

Burada yazılanları anlatınca normalde sipariş sayısı daha makul düzeydeyken hiç sorun olmuyordu yetişemedik bizim gönderdiğimiz de Ptt kargo ile gidiyor onlarda beklemiyordu böyle bir hacim normalde bu adetlerde satmadığım için dedi.

Buradan söyleyebileceğim tek şey ürünü eline ulaşan arkadaşlar. Kesinlikle lezzetinden memnun kalacaklar. Sipariş sonrası ürünün elinize ulaşmasını 3 gün civarı diye düşünüp planlama yaparsanız sorunsuz ucuza taze kuruyemiş yemiş oluruz.
  • Berk.Armani kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 gün diyorsun ben sana 6 gün diyorum :D yarın 1 haftasını kutlayacağım siparişin
  • Beyler antep fıstığı alıcam,hangisinden alıyım? Bide online kuruyemiş var satıcı olarak,var mı alışveriş yapan?
  • Kargom geldi. N11deki satıcının çerezinden daha güzel. Özellikle antep tadına doyum olmuyor. Ben bu kadar beklemiyordum.

Ben ilk defa ptt ile çalıştım ve bin pişman oldum. Kesinlikle burada atıp tutanlar kargoları gelince pişman olacaklar.

Ben satıcıyla iletişim kurup ptt haricinde kargoya verebileceği firma varsa tekrar alacağımı söyleyeceğim. Bu çerezi bizim burada 35 40a satsa adam köşe olur. Biz 65 liraya alıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

Fikrimce 4kilogramı 1300gr lık 3 paket yapmış. Ya kargoya verirken 2 paketi unuttu ya da ptt' de iki paketi iç ettiler.

benim başıma da aynısı geldi, 2-3 paket yaptı galiba onlar da birbirinden ayrı olduğu için ya unuttu ya ptt çalışanları iç etti. Fakat her halukarda satıcı hatalı, o kadar ürünü neden bir kutunun içine koyup göndermiyor. Ayrı ayrı poşetlerde adamlar arasından bir tanesini çekse alsa alır. Online kuruyemişten de aldım 5 kg değişik çeşit kuruyemiş hepsini bir kutunun içine koymuş göndermiş hiç sorun olmadı.
  • lux kuruyemısım 6gunde geldi arkadaşlar. bayatlama kesinlikle olmadı . Tadı cok lezzetli
  • Siz ne yaptınız satıcı ile irtibata geçebildiniz mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kg sipariş ettiğim kargo geldi ancak memnun kalmadım.

Bundan 3 sene önce İstanbul'da taşeron olarak canat kuruyemişinde çalışmıştım aynı bu fiyata çok daha taze lüx kuruyemiş satıyordum, şuanki kuruyemişin fiyatlarını bilmiyorum fakat buradaki arkadaşların dediği gibi kilosu normalde 65 liraysa kuruyemişlere baya zam gelmiş.

Bu arada hayatımda gördüğüm en rezalet kargo firmasıyla tanıştım ptt sağolsun ürün hasarlıydı, kuruyemişlerin birazı kutudan çıkmıştı, ambalajın içindeydi.(Belki o yüzden kuruyemişler taze değildi) Eleman geldiği sırada sadece benden kimliğimi görmek istedi, herhangi bir imza atmadım.

Bu konudaki arkadaşlara bakılırsa ben gene şanslıymışım.
  • Berk.Armani kullanıcısına yanıt
    hocam bende 1 lux bir de karışık kuruyemiş istedim birini yanlış göndermiş. kargoyla tekrar uğraşamam. milli eğitimden arkadaşlarad sipariş verdik ben önerdim benim karışımn yüzde sekseni antep fıstığı. şimdi arıyorum telefonlarıma çıkmıyor. teşekkür edeceğim hem de sorun olmuş önemli değil diyeceğim ama ulaşamıyorum. müşteri kaybından başka birşey değil
  • Siparişi 20'sinde verdim ben gelen giden bir şey yok. Üye olmadan sipariş vermiştim, takip edince gönderilmiş yazıyor kaç gündür. Satıcı ise bugün göndereceğini söyledi ama kargo takibi ile ilgili sms falan gelmedi. Satıcı bana bi barkod numarası verdi onunla da sorgulama yapınca boş çıkıyor. Kargo takibi yapabilenler elinizdeki kod sadece rakamlardan mı oluşuyor yoksa ilk iki karakter harf mi?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.