Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim siparis yola cikmis cunartesi verdiydim
  • bende bugün verdim bugün yollamış adam
  • 22 sinde sipariş geçtim. 23 ünde yani cuma günü kargoya verilmiş. Bugun de siparişim elime ulaştı. Bence kargo süresi olsun vs gayet iyiydi. Kuruyemiş te gayet taze ve güzel. Kesinlikle herkese öneriyorum.
  • Sipariş Tarihi 22.12.2016 03:53 anca bugün kargolandı
  • Üye olmadan sipariş geçtik bir sipariş no verdiler. Nereden takip edebiliriz bunu hangi kargo ile geliyor? 5 gün oldu ortada yok
  • Siparişim yola çıkmış Kapıda ödeme 65,80 2 kg Lux kapıda ödemeye fark almadı telefonla arayıpda sormadı adres doğrumu diye sorsa daha iyi olurdu sonuçta kapıda ödeme neyse bakalım.
  • 2 kg almıştım geldi içinde antep %40 %30 fındık %20 badem %10 kaju var tatları gayet lezzetli.
  • 1 kilosu 25 milyona alıyorum çok taze
  • Birader antep de

Orda pazardan alıp size kargo yapsın öyle çok seviyorsanız.

En azından garanti olur.

Yada özellikle şu firmanın . Şuranın buranın fıstığı iyi derseniz ordan alalım. Zor değil yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murty_ kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım, PTT ile gelecek ama takip numarasını alamıyorum bir türlü. Hem satıcıya hem de site üzerinden müşteri hizmetlerine yazdım yarın bir dönüş alma ümidiyle.
  • Arkadaşlar Benim siparişim bu gün elime ulaştı.

Gayet taze ve güzel açıkçası çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

quote:

Orijinalden alıntı: slickman

ya arkadaslar neden bahsediyorsunuz siz ya, adam 100 kilo siparis alsa ne yapar Allah askina bunda sapitacak ne var! Zaten hicbirini ayni gun kargoya vermiyor, gunlerce bekletiyor ve de eksik urun gonderiyor. Burada adamin esnafligina laf soyletmeyenler benim eksik olan 3 kg kuruyemisimi de gondersinler o zaman. Adam iyi niyetli degil, telefon caliyo acmiyor, sonra teli kapali. Goren de aksama kadar nefes almadan kuruyemis satiyor zanneder, aldigi butun siparisleri istese bir gun sonrasina kargoya verir. 6 kg siparis veriyorum faturada icerigine bakiyorsun 6 kg gonderinin agirligina bakiyorsun 4 kg, gelen urun 3 kg !!! Bu saydiklarimda bir tane dogru gosterebilir misiniz?

Satıcıyı tanımam. Ama antepliyim. Ürün eksik geldiyse eni sonu irtibat kuracaksınız ve satıcı eksik geleni fazlasıyla gönderecektir. Antep esnafı böyledir. Fazlasıyla göndereceğimden eminim.

satıcıyla irtibat kurdum, ctesi günü. Ptesi sabah ilk senin işle ilgileneceğim dedi, söz dedi. Bugun ne telefonlara cevap veriyor ne de bir bilgi verdi. Bir ara bi mesaj atmış eksik ürünler kargodan geldi mi diye. Ctesi konuştuğumuzda da söylemiştim eğer kargodan gelirse eksik ürünler onların da parasını havale ederim demiştim. Antep esnafının genelini bilmem ama bu adam pek iyi bir örnek değil.

• bugün geldi. antep fıstıkları vasat 25 30 lira ederi zaten.
    ama asıl rezillik kilosu 30 liradan satın almış olduğum 300 gr kutu. evet yanlış duymadınız 150 gr fıstıklar 150 gr da karışık için yaklaşık 10 lira kutu parası ödemişim adama. 4 tane dandik tanesi 75 gr gelen kutuyu da kuruyemişten sayıp gönderdi bu adam. ayıptır. kutuları tek tek tarttım hepsi de tam 1000 gr geldi. utanmaz adam kutulara koyup tartmış. bi daha çöp almam böyle satıcıdan. müşteriyi keriz yerine koyan. herkes fıstıklar güzel diyor da kimse gramaja bakmamaış üstte bi arkadaş gramajla ilgili bişi yazmış ama bazıları eleştirmiş. resmen rezillik bualdığımız malın yüzden onunu vermemiş adam resmen ya
  • N11 den 11.11 kampanyası zamanında almıştım. Şu çok satan kuruyemişçiden ismi onlinekuruyemis olan yerden. Gelen kuruyemişin neredeyse hepsi Antep fıstığı ve onunda çoğunu karma olarak koymuş yani çürüğü de var bayatı da var çok küçük olanı da var kapalı olanı da var kısacası o bile kalitesiz.

Sadece kaju ve badem iyiydi o da zaten çok çok azdı.

Bakalım bu nasıl çıkacak açıkçası burada taze, harika diyenlere pek güvenemiyorum, n11 den aldığım ürün içinde övgü çoktu ama mal kalitesiz çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 26 Aralık 2016; 21:37:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

Kargo evrakı üzerinde 3.960 kg yazıyor. Kargocu tanıdık dedim paket 4 kg gelir mi, sanmıyorum ama üstünde öyle yazıyor dedi. İstersen teslim alma dedi, yoğunluktan bırak ben hallederim dedim demez olaydım. Hemen aşağıdaki bakkalda tarttım 1300 gr.

Muhtemelen kayboldu. Mantık olarak düşünürsek hiç bir kargo şirketi 1.3kg olarak aldığı ürünün üstüne 4kg yazmaz. Aradaki farkı kendisinin ödeyeceğini bilir! Satıcı ile ilgili bir problem gözükmüyor. Tabii 4kgyi neden tek paket yapmaması dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcko1 -- 26 Aralık 2016; 21:37:42 >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Bende bugun siparis gectim hocam eger dediginiz gibiyse hic odeme yapmadan iade ederim kapida odemeyle aldim nasilsa, sanirim sizin hatanizda bu noktada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sealine -- 26 Aralık 2016; 21:37:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bugün geldi. antep fıstıkları vasat 25 30 lira ederi zaten.
    ama asıl rezillik kilosu 30 liradan satın almış olduğum 300 gr kutu. evet yanlış duymadınız 150 gr fıstıklar 150 gr da karışık için yaklaşık 10 lira kutu parası ödemişim adama. 4 tane dandik tanesi 75 gr gelen kutuyu da kuruyemişten sayıp gönderdi bu adam. ayıptır. kutuları tek tek tarttım hepsi de tam 1000 gr geldi. utanmaz adam kutulara koyup tartmış. bi daha çöp almam böyle satıcıdan. müşteriyi keriz yerine koyan. herkes fıstıklar güzel diyor da kimse gramaja bakmamaış üstte bi arkadaş gramajla ilgili bişi yazmış ama bazıları eleştirmiş. resmen rezillik bualdığımız malın yüzden onunu vermemiş adam resmen ya

Hocam adamın ilanına bunları aynen yaz ve olumsuz puan ver. İnsanlar kendini akıllı sanan bu şark kurnazlarının farkına varsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bugün geldi. antep fıstıkları vasat 25 30 lira ederi zaten.

Hocam adamın ilanına bunları aynen yaz ve olumsuz puan ver. İnsanlar kendini akıllı sanan bu şark kurnazlarının farkına varsın.

hocam yazdım zaten de. kaç gündür ilanda bir yourm var. bu kadar zamandan yüzlerce sipariş almış bi tane yorum yazan yok değildir. muhtemeln yayınlamıyrlar yorumları

• İzmirde bu pazar bit pazarındaki çerezcilere baktım, Antep ve siirt fıstığı 28 liraydı,her hafta açıyor bu adam tezgahını, yer fıstığı ise 8 liraya bulmak mümkün.
  • Yeni fiyatıyla alayım mı almayım mı bilemedim çok mu uygun yani şimdi ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.