Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.388
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba . Bir kuruyemiş meraklısı oldugumdan dolayi konuyu başından beri takip ediyorum.

Panik yapmayın. Satıcı birer birer hatalarını düzeltiyor.

Gördüğüm kadarıyla e ticaret olayında ilk acemiliklerini bizimle atıyor. Yalnız bütün aksilikleri üst üste geldiği icin epey bir olumlu ve olumsuz yorumu bir arada konuda görüyoruz.

Konuyu yeni gören ve kafası karışmış olanlara tavsiyem yılbaşı için ürün sipariş vermeyin derim. Çünkü az gün kaldi ve gereksiz strese girip kendinizi ve yılın son gunlerini sıkıntıya sokmayın.

Ben satıcının ard niyetli olduğunu sanmiyorum. Lakin oldukça amatör olduğunu ve de çok hazırlıksız yakalandığını hatta biraz da karaduzen çalışan bir esnafa denk geldiğimizi düşünüyorum.

Bir de bunların üstüne düşük fiyatın cazibesiyle yüksek talep ve olumsuz hava şartlarının kargoda yarattığı gecikmeler vs derken epey stres yaşandı maalesef .

Satıcı da halen olayın şokunu üzerinden atabilmis değil sanırım. Kisaca ortamı ve konuyu toparlarsak saticiyla Direkt görüşmeye calisicam sabah. Sizleri de bilgilendirecegim burdan.

Satıcı ürün fiyat zammını geri çekti. Tekrar 29.90tl olarak guncelligi sagladi. 100 tl üstü ek kargo ücretini de düzeltti. Ürünler de bazi ürünler hariç ( pestil ve tatlı sucuk da şikayetler varmış ) beğenildi.

Lakin geciken kargo ve ürün eksik gönderirken ki olumsuzluklara ivedi çözüm bekliyoruz.

Saticiyla tek tek görüşeceğim bu konularda iyileştirme yapmasını. Velhasıl kısa vadede sorunlu siparişi olan arkadaşlardan pm atanlar olursa onlarin siparislerini de toplu olarak iletir ivedi çözüm üretmesini isterim.

Eğer kalite ve fiyatta istikrar sağlarsa bu satıcı Dh ailesine özel kampanya vs de yaptırabiliriz. Tabii bunlar ileri ki zamanda iyi temennilerimiz arasında sadece.

Bu arada bende cuma sipariş verdim 5 farkli ürün. Hali hazırda gelen giden yok lakin yılbaşı için zaten migrosdan biraz ürün aldım her ihtimali düşünerek.

Migrosta 25tl paketli kuruyemiş alımına 10 money veriyor. Onu da değerlendirin derim.

İyi forumlar

• 6 kg siparisten gelen 3 kg in 1 kg da pestildi. O gelmis keske o gelmeseydi. Bir arkadas bahsetmis yanik lastik kokusu gibi diye aynen o sekilde kokuyor. Organik morganik hikaye nerede yapiyorlarsa bilmiyorum ama cok kotu kokusu var, direk cope attim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Arkadaşlar merhaba . Bir kuruyemiş meraklısı oldugumdan dolayi konuyu başından beri takip ediyorum.

Panik yapmayın. Satıcı birer birer hatalarını düzeltiyor.

Gördüğüm kadarıyla e ticaret olayında ilk acemiliklerini bizimle atıyor. Yalnız bütün aksilikleri üst üste geldiği icin epey bir olumlu ve olumsuz yorumu bir arada konuda görüyoruz.

Konuyu yeni gören ve kafası karışmış olanlara tavsiyem yılbaşı için ürün sipariş vermeyin derim. Çünkü az gün kaldi ve gereksiz strese girip kendinizi ve yılın son gunlerini sıkıntıya sokmayın.

Ben satıcının ard niyetli olduğunu sanmiyorum. Lakin oldukça amatör olduğunu ve de çok hazırlıksız yakalandığını hatta biraz da karaduzen çalışan bir esnafa denk geldiğimizi düşünüyorum.

Bir de bunların üstüne düşük fiyatın cazibesiyle yüksek talep ve olumsuz hava şartlarının kargoda yarattığı gecikmeler vs derken epey stres yaşandı maalesef .

Satıcı da halen olayın şokunu üzerinden atabilmis değil sanırım. Kisaca ortamı ve konuyu toparlarsak saticiyla Direkt görüşmeye calisicam sabah. Sizleri de bilgilendirecegim burdan.

Satıcı ürün fiyat zammını geri çekti. Tekrar 29.90tl olarak guncelligi sagladi. 100 tl üstü ek kargo ücretini de düzeltti. Ürünler de bazi ürünler hariç ( pestil ve tatlı sucuk da şikayetler varmış ) beğenildi.

Lakin geciken kargo ve ürün eksik gönderirken ki olumsuzluklara ivedi çözüm bekliyoruz.

Saticiyla tek tek görüşeceğim bu konularda iyileştirme yapmasını. Velhasıl kısa vadede sorunlu siparişi olan arkadaşlardan pm atanlar olursa onlarin siparislerini de toplu olarak iletir ivedi çözüm üretmesini isterim.

Eğer kalite ve fiyatta istikrar sağlarsa bu satıcı Dh ailesine özel kampanya vs de yaptırabiliriz. Tabii bunlar ileri ki zamanda iyi temennilerimiz arasında sadece.

Bu arada bende cuma sipariş verdim 5 farkli ürün. Hali hazırda gelen giden yok lakin yılbaşı için zaten migrosdan biraz ürün aldım her ihtimali düşünerek.

Migrosta 25tl paketli kuruyemiş alımına 10 money veriyor. Onu da değerlendirin derim.

İyi forumlar

ard niyet yok diyorsunuz da kuruyemişleri 75 gr lık kutularla birlikte tartmak nasıl art niyet değil. resmen şark kurnazlığı. aldığımız ürünün %10 u kutu. naylona da koyabilirdi üstelik daha korunaklı olurdu. bizde boşuna kutuya para vermemiş olurduk
    hocam kutu olayını da sorarsanız sevinirim

• ayın 24 ünde kargoya vermiş satıcı benim çerezleri. ama bu sabah itibariyle benim çerezler hala antepte hay ben bu ptt kargonun
  • EPTTAVM hiçbir soruma cevap vermiyor iptal buttonu yok , iade edemiyorum satıcı kargolamıyor biz nasıl bişeyin üstüne düştük ya!
  • Siparişimin 1.haftasını kutluyorum arkadaşlar katılmak isteyenler buyursun. Ben daha önce ne böyle sorumsuz bir satıcıdan ne de böyle müşteri hizmetinden uzak müşteri hizmetleri gördüm.

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL
  • ARKADAŞLAR satıcıyla görüştüm. Herşey çözüme kavuşturacağız.

Problem yaşayan arkadaşlar pm den ad soyad ve sorununu paylaşırsa daha proaktif olunucak.

Ayrıca sorunların çoğunun eptt alt yapısından ve ptt kargodan kaynaklı oldugunu gördüm.
  • başlarım böyle satıcıya ya!
  • koko69 K kullanıcısına yanıt
    PM attım hocam gözünü seveyim şu benim işi hallet ararsam onu fena saydıracağım çünkü.
  • la biz 31.90'dan aldık fiyatı yine 29.90 yapmış satıcı
  • satıcıya ulaştım , verdiği barkod numarasından hiçbirşey görünmüyor. Gerçekten parayla rezil olmak demek bu demek sanırım
  • koko69 K kullanıcısına yanıt
    Benim sorunumu satıcı çözmüyor. Yalan üstüne yalan söylüyor.
    Ben ayın 21'inde sipariş verdim.
    Ayın 22'sinde kargoya verdiğini yazdı. Yalan çıktı.
    ePTT AVM'ye sipariş iptali için mesaj yazdım.
    Sonra ayın 23'ünde kargoya verdiğini söyledi. Yalan çıktı.
    Ben siparişimi iptal etmesini istedim. Paramı iade edeceğini, hesap bilgilerimi göndermemi istedi. Hafta sonu iptal edemezmiş. P.tesi günü ePTT AVM'ye sipariş iptalimi bildireceğini yazdı.
    Paramı göndermediği gibi siparişimi de iptal etmedi. Dün ePTT AVM'den siparişin gönderildiğine dair mesaj geldi.
    Bu mu iyi niyetli satıcı? Böyle yalancı bir satıcı görmedim.
    Bana yardımcı olacaksanız, satıcı siparişimi iptal etsin ve paramı da derhal iade etsin. Ben de Kipa vb bir yerde görerek kuruyemişimi alayım. Ama satıcının bu yalanlarından sonra hiç inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 27 Aralık 2016; 11:0:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m6nay

21 aralıkta 2kg antep+ 2kg karışık sipariş ettim. 24 aralıkta geldi.nizipden 1000km oteye süper hızlı geldi.
    açmadan tarttım. tam 997gr ile 1006 gr arasında kapalı kutular.
    kutuyu tarttım. tam 70gr. 4kg kuruyemiş 4 kutuda 280gr kutuya para verdim...
    280gr ,ortalama 8TL para ediyor..
    sizden ricam bi tartın kutuyu açmadan bakalım sizde kutuya para verecekmisiniz

hakkını yemeyeyim kutuyu açtıktan sonra tartmazsınız, yersiniz

çünkü fıstık taze , hiç kapalı yok...karışık da taze , yarısı fıstık kalan yarısı da fındık badem kaju

not : terazim dijital ve %100 doğru ölçüyor, denedim..

kimse bana adam ne hesaplamış demesin lütfen ..hesaplarım tabi..esnafın kalitelisi burda belli olur. o kutuların 1070gr olması lazımdı...

aynı sizinki gibi hocam kutuyla tam 1000 gr kutusuz 925 gr. 75 gr kutu ayıp resmen bu adamın yaptığı

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam şükredin yine de en azından elinize geçmiş ürün tam bir haftadır kargo bekliyorum ben.
  • Siparisten 5 gun sonra kargoya verildi benim urun.

Kutu agırlıgı,
    Haklisiniz. Çunkü buyuksehir mantigiyla bakiyoruz.

Yanlis anlasilmasin, kimseyi savunmuyorum

Ama bu bolgelerde kimsenin cokta umurunda degildir kutunun agirligi.
    Onemli olan ne ve kimden aldigindir.
    Arayin adami paramiz yok 1 kilo gonderin ay basinda verelim diyin gonderir. Eminim yani.
    Yasadigim en basit olay,
    5 tl lik sarj kablosu aldigim yerde cay ikram ediyorlar .
    Almacı çarşısında tattıklarınızla doyuyorsunuz ve zorla yediriyorlar.
    Alacagin 100gr bisey belkide.

O gramaj kültürel farktan kaynaklaniyordur.

Vardır illaki çakallar. Ama bi elin parmaklarini gecmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 27 Aralık 2016; 11:23:18 >
  • Çinden alsak gelirdi şimdiye kadar muhtemelen..

Ayın 20 sinde sipariş verdik hala Gaziantep de torbaya eklenmiş gözüküyor.. ne torbaymış arkadaş !
  • Hocam pm attım.
  • Ben de PM attım.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Ben yarımşar kiloluk paketler halinde gönderin demiştim, umarım aynı paketlere yarım kilo koyup 8 kutu göndermez. Ayın 20'sinden beri hazırlık aşamasında bekliyor bakalım.
  • 21 inde verdiğim bir kilo karışık bugün geldi. Gerçekten çok taze ve kaliteli , kuruyemiş uzmanı değilim ama normal kuruyemişçilerden aldığımdan çok daha iyi diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.