Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: designr

21inde verdiğim 3kg sipariş 26sında anca kargoya verildi ama ben kilogram görebildiğimizi bilmiyordum az önce bi baktım 3kglık sipariş 2997gr görünüyor pttde. dara ile ölçüp satmak nedir ya ayıp günah. naylona kese kağıdına falan koy bari. hayır tek kendime alsam yine iyi burada ki tad yorumları sonrası iş yerinden 2 arkadaşı da katıp almıştım 3kg'ı. rezil olduk.

3 gr için mi bu tantana?

Sözümü geri alıyorum. Kutu mevzusu varmış. O zaman haklısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 27 Aralık 2016; 16:22:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 1 hafta oldu, ben iptal istedim siteden. Talebiniz işleme alınmıştır diye mail gelmiş. 5 gündür gönderilmiş durumda olarak görülen sipariş şu anda hazırlık aşamasında görülüyor. İşin ilginç yanı hem satıcı hem de müşteri hizmetleri kargonuz çıktı diyerek bir takip numarası vermişti bana ve ne hikmetse o sayfa hep boş.

Yılladır netten alışveriş yaparım böyle rezillik yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xprofessorx

Bugün 1 hafta oldu, ben iptal istedim siteden. Talebiniz işleme alınmıştır diye mail gelmiş. 5 gündür gönderilmiş durumda olarak görülen sipariş şu anda hazırlık aşamasında görülüyor. İşin ilginç yanı hem satıcı hem de müşteri hizmetleri kargonuz çıktı diyerek bir takip numarası vermişti bana ve ne hikmetse o sayfa hep boş.

Yılladır netten alışveriş yaparım böyle rezillik yaşamadım.

aynısı bende de var , iptali nasıl istediniz siteden ? Ya ben iletişimden form dolduruyorum onları bile görmüyorum
  • Tekrar 29,90 a düşmüş.

2 kilo sipariş verdim ben...
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Hem bize ulaşın bölümünden hem de destek@epttavm.com mail adresine yazarak iptal istedim. Hemen cevap vermiyorlar. 2 ile 4 iş günü içinde iptal yansır demişler. O da olmazsa haftaya pazartesi harcama itirazı yaparım. Kimse parayı sokakta bulmuyor sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xprofessorx

Hem bize ulaşın bölümünden hem de destek@epttavm.com mail adresine yazarak iptal istedim. Hemen cevap vermiyorlar. 2 ile 4 iş günü içinde iptal yansır demişler. O da olmazsa haftaya pazartesi harcama itirazı yaparım. Kimse parayı sokakta bulmuyor sonuçta.

bu kadar şikayetin rezilliğin üstüne hala sipariş alabiliyor ya helal olsun. 31.90 TL bildiğin gasp edildi
  • evett epttavm den mesaj geldi kısaca ürün bugün teslim edilmiş. Yani satıcı yalan söylüyor. Sıkıştırmadığınız sürece kargolamıyor.
  • bugun ptt ye gittim yemisleri almaya .. iki tane memur biri telefonla konusuyor biride onu cekiyor 2 dakika falan yuzume bakan olmadi. Dahasi var ama yazmaya gerek yok devlet memuru zihniyeti hala degismemis..
  • Bana da 150 gr eksik göndermiş. Yani yaklaşık 5 TL hakkımı gasp etti arkadaş haram olsun ne diyeyim.
  • Ptt profesyonelligi ve nizip kuruyemis tecrubesi birlesince cok guzel bi kampanya olmus.. Neyse daha alicam sadece antep fistigi alicamhttp://m.epttavm.com/item/13574948_naturel-antep-fistigi bu nasil alan oldumu
  • dün gece aldım bugün kargoya vermiş 2 kilo aldım 1998gr yazıyor hayırlısı bakalım gelsin kapıda tartar öderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: miko01

dün gece aldım bugün kargoya vermiş 2 kilo aldım 1998gr yazıyor hayırlısı bakalım gelsin kapıda tartar öderim

Aynı kg ile aynı şekilde ben de aldım. Gelecek olan ürün, kutu falan hariç 1850 gr olacak haberin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 sinde verdiğim sipariş bugün kargoya verilmiş ne desem bilemiyorum bu adamlar para kazanmayı haketmiyorlar ciddiyim benim hakkım varsa helal etmiyorum onlara kodumun dansözleri
  • 20 si aksamı sipariş verdim.
    Satıcıya mesaj attım ve 24 ünde cevap geldi, senin siparişini kargoya verdik diye.
    Bugün kargo takibe baktım 27 sinde kargoya vermiş görünüyor ve siparişim nizipte.

Velhasıl siparişimi kargoya vermediği halde bana verdim diyerek yalan söylemiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozaman sipariş etmeye gerek yok böyle yalan dolan satıcıdan
  • Arkadaşlar kargosu ulaşmayan 32 kişiye bugün yeniden kargo çıkartıldı. Bu kargolar mükerrer kargo şeklinde bana iletildi.

Yani bu kişilere 2. kez kargo çıkartıldı şeklinde bir bilgilendirme yapıldı.

Kisaca çift kargo gelecek bu 32 kişiye.

En azindan böyle olması gerekiyor herhangi bir kayıp zayi veya yanlış teslimat harici.

Ayrıca bugun eptt yetkilileriyle de görüştüm. Konuları ele aldık. Sorunları paylaştım. İyileştirme çabaları da konuşuldu.

Ilk meyveleri de bugun cikan kargolara sms bildirimi gelerek almış olduk.

Ayrica 32 kisiye ek kargo çıkışı yaptığını söyledi satıcı. Bu önümüzdeki bir kaç gün içinde herşey netlik kazanır.

Çift kargo yollananlarin listesini de henüz görmedim lakin akşam saticiyla tekrar görüştüğümde bunu da soracağım.

İyi forumlar

• Arkadaşlar eğer internetten alışveriş yaparken tekelleşme adı altında müşterilere zorbalık yapılmasını istemiyorsak. Hem küçük esnafları korumak hemde ptt'nin sitesi gibi bir şeyler yapmaya çalışanları desteklemek lazım.

Bugüne kadar N11, Hepsiburada, Gittigidiyordan yüzlerce kez ptt'den ise belki 10. defa sipariş verdim zaman geçtikçe rekabete ayak uydurmaya çalışıyorlar o yüzden biraz anlayış bence çok önemli karşımızda mağdur ettiği insanlara özür maiyetinde bir ürün göndermeyi düşünen bir satıcı var Ben N11'den kuponla 3200 Liraya iPhone aldım 5 gün soruma cevap bile vermeyip 12. günde ürün elime ulaştı En iyisi dediğimiz bile yoğun dönemde batırıyor maalesef bu süreçleri gelişime destek olmak rekabeti arttırmak hepimize yarar işin sonunda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk.Armani -- 27 Aralık 2016; 18:33:13 >
  • koko69 K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim su satıcidan bende geçen perşembe sipariş verdim bana verdiği linkde isim dogru adres Bartın diyor ben İstanbulda oturuyorum.Ayrıca bana dediki cuma yola çıktı pazartesi çıkmış oda yanlış adrese mesajlarıma artık cevap vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyusufg -- 27 Aralık 2016; 18:48:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

quote:

Orijinalden alıntı: miko01

dün gece aldım bugün kargoya vermiş 2 kilo aldım 1998gr yazıyor hayırlısı bakalım gelsin kapıda tartar öderim

Aynı kg ile aynı şekilde ben de aldım. Gelecek olan ürün, kutu falan hariç 1850 gr olacak haberin olsun.

150gr nerde ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Bende de 1998 gr yazıyor. Dediğiniz gibiyse yapılan şey çok ayıp. Kilo başı 100 grama yakın kayıp esnaflığa yakışmaz. Ha ben uğraşmam ama güzelse buradan alırız diyorduk hep, almayız. Kaybı daha büyük olan ben olmam.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.