Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha ılgıncını sıze soylıyeyım...2 kg almıstım..ptt ye teslım edılırken urun 1 kg uzerınden gonderılmıs...halıyle 2 lıra olması gereken kargo ucretı bır lıraya ındırılmıs...yanı 1kg aldım desem kımse bırsey dıyemez...ama satıcının eksık gonderdıgını dusunuyorum...tamamen sark kurnazlıgı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Beyler kargom nerde ogrenmek istiyorum. Hangisi takip no yeri ?

Siparis no : PTT-x-y

Takip no telefona geliyor. Sitede çıkmıyor. Telefona gelen takip no ile ptt sayfasından takip edebilirsin.
  • sabahtan beri kayseride bekliyor kargo
  • bu konu efsane olur...
  •  Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL

bu kadar sinir olmuşken bir de ekranın her yerinde reklamı çıkıyor arkadaş yaaa

• Benim karışığım makul bir zamanda ve çok taze geldi ama bakıyorunki birçok arkadaşımın satıcıdan canı yanmış ve doğal olarakta şikayetçi. evet satıcı bu kadar sipariş alabileceğini tahmin etmemiş olabilir ama satış sonrası yaşanan mağdur olan arkadaşların sorunlarını tek tek çözmeliydi. ben satıcı olsam dürüst bir şekilde eksik gönderdiğim müşteriyi tek tek tespit edip ürününlerinin yanlarına da küçük süpriz hediyelerle beraber gönderir hem özür dilemiş olur hemde müşteriyi geri kazanmış olurum. Burdaki potansiyel çok büyük. Dürüst satıcı çok ekmek yer bu forumdan. Umarım satıcı arkadaş duruşunu düzeltir.
  • Saticiya 4 kg daha siparis. Verdim ve sordum kutunun gramajini ile degilde sadece kuruyemis 1000 gr olarak ayarlamaniz mumkunmu diye..

Ancak saticinin bazi ilanlarinda 1 kg ( brut ) ibaresi var. Bu ne demek ?
  • Hocam kimlerin eksik urunlerini gonderdigini ogrenebildiniz mi saticinin.
  • 21i siparis verdim. 26sinda kargoya verildi. Suan kayseride diyor. Bu ne is anlamadim. Yilbasinda yiyelim dedik cumaya kadar gelmezse is var. Yarin adamlara email atacagim cok sinirlendim. En gec 23u sabahi kargoda olmaliydi .

Edit : satici ile iletisime nasil gecebiliriz en hizli sekilde ? 1 kg aldim. Bana 1 kg kuruyemis gelmezse hak yeme olur ciddiyim. Satis yerinde 1kg( paketleme dahil) yazmasi gerek. Kutu benim hakkim olan gram etkilememeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 27 Aralık 2016; 23:22:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m6nay

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL

bu kadar sinir olmuşken bir de ekranın her yerinde reklamı çıkıyor arkadaş yaaa

A d M un c h e r kurarsan reklam vs görmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalp84 -- 27 Aralık 2016; 22:45:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

Bence saticiya destek olunmasi lazim.

Tamam adam yapmis hata ve bunu kabul ediyor.

Dolandirma yok, çürük mal yok.

Sadece geciken ve bilgi verilmeyen kargo var.

Abartmamak lazim.

dolandırma yok mu. kutuyu tartıp kuruyemiş fiyatına yedirmek normal mi diyorsunuz yani
  • yaki83 kullanıcısına yanıt
    Kutulu hali 1 kilogram.. kutusuz net tir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Kutudan kâr eder hocam kutu 100 gr çekse 900 net gelir kilosu 30 liradan 100 grami 5 lira civari kâr

• bu arada yorumlar çıkmaya başlamış hep olumlu yorumlar çıkmış. olumsuz yorum yapanları muhtemelen yayınlamıyor e ptt.
  • m6nay kullanıcısına yanıt
    heryerde kutuya para verirsiniz ama bazıları özellikle kutuyu ağır seçiyor. 1kg da 70 gr kutu ne demek???
  • Daha onceki mesajlarada bakarsaniz orayada yazdim.

Siz antepte urfada mardinde marasta
    Kutu70gr derseniz adam ayiplar.
    Onemli olan neyi kimden aldiginizdir.
    Kac tane n11 veya hepsiburada saticisi gordunuz kargoda problem yasayinca sorgusuz sualsiz 2. Ayni urunu gonderen.

Adam dolandirici hirsiz cikarci biri olsa yaparmi bunu? Yazilmis daha onceki mesajda. Ne kadat dogru bilemem.

Aksam yemeginde sahit oldugum diyalog ( maraşta geciyor bu)
    - abi senin araba satilikmi
    - evet
    -115 bin veriyorlar
    - kim veriyor peki?
    ......

Adam az cok demiyor, önce kimin alacagini ogrenmek istiyor.

Tabiki herkes 10 numara degil dolandiricisida var ama zor yani.

Para tabiki onemli ama buralarda para kadar onemli baska seyler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 27 Aralık 2016; 23:36:15 >
  • Ula konuyu yeni görüyorum, alsak mı acaba ya. Kargo ne kadar çıkar bir kiloda acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

Daha onceki mesajlarada bakarsaniz orayada yazdim.

Siz antepte urfada mardinde marasta
    Kutu70gr derseniz adam ayiplar.
    Onemli olan neyi kimden aldiginizdir.
    Kac tane n11 veya hepsiburada saticisi gordunuz kargoda problem yasayinca sorgusuz sualsiz 2. Ayni urunu gonderen.

Adam dolandirici hirsiz cikarci biri olsa yaparmi bunu? Yazilmis daha onceki mesajda. Ne kadat dogru bilemem.

Aksam yemeginde sahit oldugum diyalog ( maraşta geciyor bu)
    - abi senin araba satilikmi
    - evet
    -115 bin veriyorlar
    - kim veriyor peki?
    ......

Adam az cok demiyor, önce kimin alacagini ogrenmek istiyor.

Tabiki herkes 10 numara degil dolandiricisida var ama zor yani.

Para tabiki onemli ama buralarda para kadar onemli baska seyler var.

hocam o zaman o satrıcı yöresel olarak tcizretine devam edecek. onun yöresel geleneklerine mi uyalım şimdi oralarda kutu satmak normalse. ha bi de aldığımız ürün de ahım şahım olsa. sadece o paraya göre iyi bir ürün. ama %10 unun kırptıktan sonra ona kargoya verdim buna veircem şu bu dan sonra malın da bi kıymeti kalmıyor. benim gibi kaç kişi daha bi daha bundan çöp bile almaz madem kimden alındığı önemli

• Satici bildigin satici yani, hani vardir ya agzindan yalan eksik olmaz, tamam abi he abi olur abi deyip hicbir sey yapmayan onlardan. Buyrun whatsapp konusmalarimiz:

Bunlar ctesi gunu (Sali gunu verdigim siparis ctesi elime ulastiginda)

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL

Bunlar pazartesi, eksik urunleri kargoya verecegine dair soz verdigi halde ptesi konusmalarimiz:

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL

Bu da bugun ki konusmalarimiz, daha dogrusu benim konusmalarim adam cevap vermedigi icin:

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL

• aslında 2 kilo fıstık için büyük laflar konuşmaya gerek yok. hernekadar internet ortamıda olsa.

3 kuruşluk arabası var havalara giriyor derim ben senin bu anlattığına. atom bombasımı satıyon altı üstü bir araba. verdiğin örnek ticaret/karakter değil ticarette artistik örneği bence.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.