Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satici bize gondermedigi eksik urunlerimizi forumdan bazilarina hediye olarak gonderdi galiba, bu kadar memnun olduklarina gore.
  • bana 1100 gr gelmiş
  • Ben 32 lirayken siparis gectim ve suan 30 liraya inmis bu durumda guncel olan fiyati mi odemeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle ve kesinlikle bu işte bir oyun var. Satıcı safım ayağına kandırıyor burdakilerde onu savunuyor. Artık onun adamları mı birlikte mi kar ediyorlar ne oluyor bilmiyorum

benim bildiğim 21 aralıkta sipariş verdim 23 aralıkta hayırdır diye sordum kargoladık dedi. 24 aralıkta sordum ptesi kargolayacaz dedi.
    27 Aralık'ta sordum 23ünde kargoladık dedi. Akşama da 27 aralıkta kargolandığı bilgisi var.

Bu düpedüz sahtekarlık başka bişey değil. Sanki ilk defa ürün alıyoruz

Adam gibi insana 1 hafta içerisinde göndericez dersin kimse laf etmez ama klasik antep esnafı oyunu bunlar. Dün antepli bir arkadaşıma anlattım antep esnafı oğlum ne bekliyosun dedi :)
  • savunanlara bakmayın, bu adam çok sipariş var 1-2 gün gecikecek dese kimse bir şey demez burda. birgün soruyorsun kargoya verildi diyor, ertesi gün soruyorsun pazartesi verilecek diyor. bunda tabii ki art niyet aranır.

daha gelmedi altta ki sipariş, gelirse belki yarın gelir. 1 hafta oluyor, normalde sipariş verdikten sonraki gün elimde oluyor herşey. ıspartaya gelecek bu arada

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL
     Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 28 Aralık 2016; 11:25:24 >

• Saçmalamanın lüzumu yok. Sorduğum soru gayet açık. Markete gittiniz ve 1 teneke zeytin aldınız. Acaba o zeytinin tenekesini tarttınız mı ?

Yani bu kutu olayını sadece bu esnaf mı yapıyor ? Koca koca markalar yapmıyor mu ? Gidip x peynir firmasına tenekeniz 250 gram diye şikayet ettinizmi hiç ? Veya M zeytin firmasına 1 kilo zeytin alıyorum içinden 700 gram çıkıyor dediniz mi hiç ? Demediniz. Demezsiniz de.

Yani burada esnaf şöyle böyle diye konuşmaların hepsi boş.
    Hanginiz tatlıcıya gittiğinizde abi baklavayı tart kutuya sonra koy diyorsunuz ?
    Hanginiz bunlara bu güne kadar dikkat ettiniz de şimdi gelmiş bu adamı karalıyorsunuz.
    Almayın arkadaşım. Madem bu kadar şikayetçisiniz almayın. Hem ucuz diye atlıyorsunuz hemde şikayet ediyorsunuz. Bu fiyata bu ürünü hiç bir yerde bulamayacağınızı siz de biliyorsunuz. Ama adamı yerden yere vuruyorsunuz.

Satıcı dürüst değil de siz ne kadar dürüstsünüz ? Hiç ayna karşısına geçip acaba ben nasılım, aç gözlümüyüm, doymazmıyım, üç kağıtçımıyım vs diye kendinizi hiç yargıladınız mı ? Bunu herkes yapmalı bence.

Başkalarını yargılamadan önce acaba ben neyim diye düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimtuna -- 28 Aralık 2016; 11:28:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Saçmalamanın lüzumu yok. Sorduğum soru gayet açık. Markete gittiniz ve 1 teneke zeytin aldınız. Acaba o zeytinin tenekesini tarttınız mı ?

Yani bu kutu olayını sadece bu esnaf mı yapıyor ? Koca koca markalar yapmıyor mu ? Gidip x peynir firmasına tenekeniz 250 gram diye şikayet ettinizmi hiç ? Veya M zeytin firmasına 1 kilo zeytin alıyorum içinden 700 gram çıkıyor dediniz mi hiç ? Demediniz. Demezsiniz de.

Hanginiz tatlıcıya gittiğinizde abi baklavayı tart kutuya sonra koy diyorsunuz ?
    Hanginiz bunlara bu güne kadar dikkat ettiniz de şimdi gelmiş bu adamı karalıyorsunuz.
    Almayın arkadaşım. Madem bu kadar şikayetçisiniz almayın. Hem ucuz diye atlıyorsunuz hemde şikayet ediyorsunuz. Bu fiyata bu ürünü hiç bir yerde bulamayacağınızı siz de biliyorsunuz. Ama adamı yerden yere vuruyorsunuz.

Satıcı dürüst değil de siz ne kadar dürüstsünüz ? Hiç ayna karşısına geçip acaba ben nasılım, aç gözlümüyüm, doymazmıyım, üç kağıtçımıyım vs diye kendinizi hiç yargıladınız mı ? Bunu herkes yapmalı bence.

Saticinin bana kullandigi uslubun aynisi, yoksa satici sen misin

6 kg sipariste 3 kg gelmesini de normal mi karsiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: slickman

quote:

Saçmalamanın lüzumu yok. Sorduğum soru gayet açık. Markete gittiniz ve 1 teneke zeytin aldınız. Acaba o zeytinin tenekesini tarttınız mı ?

Saticinin bana kullandigi uslubun aynisi, yoksa satici sen misin

6 kg sipariste 3 kg gelmesini de normal mi karsiliyorsun

Satıcı ben değilim. Alakam da yok. Ama lafım size değil ama 5 kilo aldım 1 kilo geldi , 10 kilo aldım 2 kilo geldi vs gibi mesajlara artık inanmıyor ve art niyetli olunduğuna inanıyorum. Bu kadar mesajdan sonra art niyet seziyorum. Lafımı üzerinize alınmayın. Genel konuştum.

• merhaba,

ben sipariş verdim. 9990 gram gelmiş, kutuyu filan tartmadım, o kadar hassas değilim.

22 sinde sipariş verdim, 26sında bulunduğum bölgeye gelmiş, adres olarak köy diye geçtiği için sadece çarşamba günler ptt çalışıyor o nedenle bugün teslim aldım.

lezzet 9/10, tazelik 9/10. karışım oranı 10/10. tavsiye ederim.

Özellikle böyle bireysel çalışan firmaları art niyetleri yoksa (size göre varsa tabi ki desteklemeyin) mutlaka desteklemek isterim, yoksa iş tekele dönüyor. Ve tekele döndüğünde de maalesef ben oturduğum yerde bu karşımı 50 tl ye almak zorunda kalıyorum.
  • Benim ilk verdiğim sipariş geldikten sonra tekrar ikinci siparişi vermiştim. Pazartesi günü kargoya verilmişti bugün teslim aldım. Herhangi bir sorun yaşamadım.
  • Arkadaşlar ben de bugün teslim aldım. Ürünler gerçekten taze. Antep fıstığı biraz küçük, ama o kadarını dert etmiyorum zaten fiyat olarak iyiydi. Düşünen varsa 2-3 kilo alabilir, ben bekarım 1 kg aldım fazlası da bünyeye iyi gelmiyor

• Güzel kardeşim bunun yasası var. Ambalajlı ürünlerde ambalaj hariç net ağırlık ve ambalaj dahil brüt ağırlık yazılmak zorundadır. Saçmalayan kim sen karar verirsin artık! Sadece zeytin değil aldığın kek olsa dahi yazar. İstersen al bak.

Baklava örneği vermişsin. Özellikle gittim sordum arkadaşım tatlıcı. Terazileri önceden dara alıp öyle kutuyla tartıyorlarmış. Yani diyelim ki 70 gram kutu terazi -70 den başlıyormuş. Kutuyu koyunca sıfırlanıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatin -- 28 Aralık 2016; 12:20:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Güzel kardeşim bunun yasası var. Ambalajlı ürünlerde ambalaj hariç net ağırlık ve ambalaj dahil brüt ağırlık yazılmak zorundadır. Saçmalayan kim sen karar verirsin artık! Sadece zeytin değil aldığın kek olsa dahi yazar. İstersen al bak.

Baklava örneği vermişsin. Özellikle gittim sordum arkadaşım tatlıcı. Terazileri önceden dara alıp öyle kutuyla tartıyorlarmış. Yani diyelim ki 70 gram kutu terazi -70 den başlıyormuş. Kutuyu koyunca sıfırlanıyormuş.

Bak koyduğun etikette 2400 gram net yazıyor. Ama herkes alırken onu 3 kilo olarak alıyor.

• Burda esnafi savunanlar tam bir dandik iş yapiyor yok 2 liradan bisey olmazmis biz 2 lira eksik gonderelim o zaman kabul edermi
  • Numara bu yuklenin

5078334159
  • Ben 21 aralıkta nizip pazarı satıcısından 2 kg antep fıstığı, 1 kg karışık kuruyemiş aldım. 8 gündür ürünü almış değilim. Siparişten 3 gün sonra mesaj attım ve ilk defa internet satışına kalkıştığını ve talep patlaması yaşandığını ama kargomun gönderildiğini söyledi. Fakat bana bunu söyledikten 2 gün sonra ptt'den cep telefonuma kargonuz teslim alınmıştır diye mesaj geldi. Yani satıcının bana yalan söylediği ortaya çıktı. 3 gündür de ürünün Antep'den Ankara'ya gelmesini bekliyorum. Ürün Ankara'da olmasına rağmen bugün ptt boş geldi, yani kargo yarına kaldı.

Dün ise yine pttavm sitesinde online kuruyemiş firmasından ceviz içi siparişi verdim ve bugün bana ulaştı. Yani Nizip Pazarı yerine bu firmayı tavsiye ederim.

Fakat her ne kadar satıcıdan memnun kalmasak da bir şeyi yanlış değerlendiriyorsunuz. O da kutu konusu.
    Bir ürünün fiyatı belirlenirken onun satış fiyatını etkileyen tüm unsurlar ile beraber değerlendirilir. Yani 29,90 TL yazan fiyatın içerisinde ürünün kendi fiyatı haricinde, işçilik, paketleme, kutu, işletmenin elektrik, su giderleri, vergi, sgk vesaire gibi giderlerin, birim fiyata yansıyan kısmı da fiyata eklenir. Örneğin baklava alacaksanız, baklaya 30 TL, kira 1 TL, işçilik 2 TL, Sgk 1 TL, kutusu 2 TL yazmaz hiç bir yerde. Baklava 35 TL yazar.

Yani 29.90 TL kutusu, işçiliği vs hepsi dahil 1 kg fiyatıdır. Kutuyu ayrı tart derseniz adam 29,90 TL den satmaz 31,90 dan satar ve sana net 1000 gr kuruyemiş gönderir. Bu iş böyledir, kimse kimseye bedavadan mal vermez. 30 liraya antep, fındık, badem, kaju alıyorsunuz daha 75 gr kutunun derdini yapmak doğru değil. Marketlerde ve kuruyemişçiler de 50-60 TL fiyata satıyorlar aynı ürünü. Zaten ürünlerin tazeliği ve lezzeti konusunda yorumlar olumlu. Kaldı ki ben şimdiye kadar herhangi bir markette yada kuruyemişçi de kutunun, kese kağıdının darasının alınıp satıldığını da görmedim.

Saygılar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Güzel kardeşim bunun yasası var. Ambalajlı ürünlerde ambalaj hariç net ağırlık ve ambalaj dahil brüt ağırlık yazılmak zorundadır. Saçmalayan kim sen karar verirsin artık! Sadece zeytin değil aldığın kek olsa dahi yazar. İstersen al bak.

Bak koyduğun etikette 2400 gram net yazıyor. Ama herkes alırken onu 3 kilo olarak alıyor.

Yoo alırken 2400 gr alacağımı bilerek alıyorum kim 3 kilo olarak alıyor onu 3 kilo alacağım zanneden cahildir başka birşey değil ...

Bu arada hiçbir esnafın tartıda darasını düşüp sattığını da düşünmüyorum hele ki şu dönemlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: frekans06

Ben 21 aralıkta nizip pazarı satıcısından 2 kg antep fıstığı, 1 kg karışık kuruyemiş aldım. 8 gündür ürünü almış değilim. Siparişten 3 gün sonra mesaj attım ve ilk defa internet satışına kalkıştığını ve talep patlaması yaşandığını ama kargomun gönderildiğini söyledi. Fakat bana bunu söyledikten 2 gün sonra ptt'den cep telefonuma kargonuz teslim alınmıştır diye mesaj geldi. Yani satıcının bana yalan söylediği ortaya çıktı. 3 gündür de ürünün Antep'den Ankara'ya gelmesini bekliyorum. Ürün Ankara'da olmasına rağmen bugün ptt boş geldi, yani kargo yarına kaldı.

Dün ise yine pttavm sitesinde online kuruyemiş firmasından ceviz içi siparişi verdim ve bugün bana ulaştı. Yani Nizip Pazarı yerine bu firmayı tavsiye ederim.

Fakat her ne kadar satıcıdan memnun kalmasak da bir şeyi yanlış değerlendiriyorsunuz. O da kutu konusu.
    Bir ürünün fiyatı belirlenirken onun satış fiyatını etkileyen tüm unsurlar ile beraber değerlendirilir. Yani 29,90 TL yazan fiyatın içerisinde ürünün kendi fiyatı haricinde, işçilik, paketleme, kutu, işletmenin elektrik, su giderleri, vergi, sgk vesaire gibi giderlerin, birim fiyata yansıyan kısmı da fiyata eklenir. Örneğin baklava alacaksanız, baklaya 30 TL, kira 1 TL, işçilik 2 TL, Sgk 1 TL, kutusu 2 TL yazmaz hiç bir yerde. Baklava 35 TL yazar.

Yani 29.90 TL kutusu, işçiliği vs hepsi dahil 1 kg fiyatıdır. Kutuyu ayrı tart derseniz adam 29,90 TL den satmaz 31,90 dan satar ve sana net 1000 gr kuruyemiş gönderir. Bu iş böyledir, kimse kimseye bedavadan mal vermez. 30 liraya antep, fındık, badem, kaju alıyorsunuz daha 75 gr kutunun derdini yapmak doğru değil. Marketlerde ve kuruyemişçiler de 50-60 TL fiyata satıyorlar aynı ürünü. Zaten ürünlerin tazeliği ve lezzeti konusunda yorumlar olumlu. Kaldı ki ben şimdiye kadar herhangi bir markette yada kuruyemişçi de kutunun, kese kağıdının darasının alınıp satıldığını da görmedim.

Saygılar...

Çok güzel açıklamışsınız , söyleyecek başka şey yok

• Ağırlıklı olarak antep fıstıklı karışım. Dengeli değil pek. Ama antep fıstığı da en ucuz buralarda 38 tl olduğu için başarılı bence.
  • Kaju çok az, fındık ve antep çok. Paketlemeye beğenmedim yırtılmaya(ki yırtılmış) ve bayatlamaya müsait bir paketleme. Ayrıca antep fıstığıda aldım gayet güzel paketlenmişti. Kutu aynen aşağıda ki resimlerde gözüktüğü gibi geliyor. Her hangi ekstra bir paketleme yok. Üstüne faturayı yapıştırmışlar sadece. Kenarlarıda o şekilde yırtık geldi. Çerezlerin tadında tazeliğinde sorun yok o konuda memnunum hatta antep fıstıkları piyasadaki çoğundan lezzetli.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.