Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zaten yaşadıgınız yerde karışık luks kuruyemiş 30-35 arasında ise bosuna burdan almıssınız.
    tabi bu durum nacizhane görüşüm. tercih sizi bağlar.

kargo ile ilgili satıcıyla birebir telefonda görüşen adamların konuşmaları daha önceki sayfalarda mevcut
    benim daah önce yazdıgımda yanlış buldugum yönüde daha önceki sayfalarda mevcut
    sorunlu olan işlemler için yeniden paket göndereceğide yazıyor o sayfalarda...

istanbulun göbeğinden kargoyla aldıgınız 3binliralık telefon 1 haftada elinize geçiyorsa
    100bin nüfuslu küçük bir ilçeden 1 haftada gelmesi bence daha ilginç bi durumdur aslında.

ama tabi tercih meselesi.saygı duyarım.

yazdıklarım kendi görüşümdür. gerisi size kalır.
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    :)

forumdaki insanların neredeyse tamamında bi bu yıldız güveninden ikinci elde dolandırılmışlıgı vardır
    ama kesinlikle ücret iadesi alabilecekken bu kadar dramatize edilmesini anlamıyorum ben :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 28 Aralık 2016; 0:11:41 >
  • slickman S kullanıcısına yanıt
    Valla Allah sabır versin, almayı düşünüyordum ama vazgeçtim. Size afiyet olsun tabi gelirse
  • yaki83 kullanıcısına yanıt
    brüt dediği toplam ağırlık demektir.
    net demek ürünün kendi ağırlığıdır.
    dara demek ürün dışındaki diğer şeylerin ağırlığı demektir. poşet kutu kap vs..

yani kutu etiket ip sap çöp bunlar dara dır. fıstık nettir. fıstık + ambalaj ağırlığı brüt tür
  • ben konuya pek vakıf değilim ortada ne dönüyor bilmiyorum sadece bir mesaj okudum ona cevap olarak yazdım ama konu başka yere gitti. bu memleket fındığı fıstığı inciri satanlar büyük ihtimalle fetö sevdasına işinden atılan ve köyüne dönen kişilerdir. e köyde incir varsa incir fıstık varsa fıstık bir şekilde ekmek kovalıyacaklar. ama işten anlamayınca ticaret biraz acımasızdır tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 28 Aralık 2016; 0:40:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

zaten yaşadıgınız yerde karışık luks kuruyemiş 30-35 arasında ise bosuna burdan almıssınız.
    tabi bu durum nacizhane görüşüm. tercih sizi bağlar.

kargo ile ilgili satıcıyla birebir telefonda görüşen adamların konuşmaları daha önceki sayfalarda mevcut
    benim daah önce yazdıgımda yanlış buldugum yönüde daha önceki sayfalarda mevcut
    sorunlu olan işlemler için yeniden paket göndereceğide yazıyor o sayfalarda...

istanbulun göbeğinden kargoyla aldıgınız 3binliralık telefon 1 haftada elinize geçiyorsa
    100bin nüfuslu küçük bir ilçeden 1 haftada gelmesi bence daha ilginç bi durumdur aslında.

ama tabi tercih meselesi.saygı duyarım.

yazdıklarım kendi görüşümdür. gerisi size kalır.

göndereceğini yazıyor da arkdaşın mesajında görüyorsunuz yazışmaları daha hala niye savunuyorsunuz anlamadım

• Muhtemelen adam bu kadar çok sipariş beklemiyordu eli ayağına dolandı Benim ürünler gelmiş 2 kg aldım 1998 gram yazıyor Ptt takipte bakalım yarın alırım heralde kapıda ödeme bu arada.
  • m6nay kullanıcısına yanıt
    Adguard
  • 4 kg isteyene 1kg, 2kg isteyenede 1kg gelmiş, ben riske girmeyip 1kg sipariş ettim. kargo sorgulama ağırlık 999 gram girilmiş yarın gelir belki. nasıl 4kg siparişe daha az gönderiyor bu arkadaş? ne bekliyor belki ses çıkartmazlar alır yerler diye mi düşünüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempiternal

Kargo dün geldi. Gramaj tam. Ürün kaliteli ve taze. Daha ne olsun. Satıcı arkadaşa kampanyası için teşekkürler.

Gramaj tam derken? 1000gr aldınız 1070gr mı geldi? 70gr kutu ağırlığı varmış ürünlerin çünkü. 5kg alan adama 350gr az gidiyor yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

Kargo dün geldi. Gramaj tam. Ürün kaliteli ve taze. Daha ne olsun. Satıcı arkadaşa kampanyası için teşekkürler.

Gramaj tam derken? 1000gr aldınız 1070gr mı geldi? 70gr kutu ağırlığı varmış ürünlerin çünkü. 5kg alan adama 350gr az gidiyor yani..

Kargo taşıma belgesinde 999 gr yazıyordu. O yüzden gramaj tam dedim. Sizin dediğiniz gibi 70 gr eksik almış olabilirim. Canı sağolsun, benden yana helal olsun ama bu konulara dikkat etmesi lazım esnaf arkadaşın.

70 gr mı bu kadar stres yapmayın arkadaşlar sağlığınıza yazık. Hayatta daha büyük problemlerimiz var. Üstüne birde 70 gr stresi çekmeye hiç niyetim yok. Helal olsun. Bir avuç az yerim birşey olmaz.

Selametle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhodora

Hocam pestilden memnun kalmadım ben. Sizin şekerli sucuk geldiyse tadıyla ilgili yorum yapabilir misiniz? Ya da gelince..

Cevizli sucuğu gelen var mı, bende almak istiyorum. Tadı nasıl acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuda ki bazı kişilerin gerçekten samimiyetinden şüphe ediyorum.

75 - 100 Gr kutudan dolayı eksik tartılmış diye satıcının bundan kar edeceğini ve 5 TL kazanacağını falan yazanlar var

Kilosu : 29.90 TL

100 Gr : 2.90 TL

75 Gr : 2.17 TL ediyor adamın yaptığı bana göre hiç dert değil ama sizde bire bin katıp yaptığı hareketle tanesinden 5 lira kazanıyor yazıyorsunuz :D

Adam hacminin çok üstünde sipariş almış arkadaşlarını eşini dostunu çağırmış paketlensin hızlıca gitsin diye hiç sanmıyorum ki şunların hepsine bakın 100 gr az koyun tek tek tartın da 2 lira kar edelim diyeceğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk.Armani -- 28 Aralık 2016; 9:30:58 >
  • Marketten zeytin aldığınız zaman kutusunu boşaltıp tartıyormusunuz ? Özellikle de ucuza aldığınız zeytini.

Satıcıya çok acıyorum. Aynı şeylerdi 4 sene evvel burada bende yaşadım. Piyasaın çok çok altında ama 1.sınıf kalite fıstık sattım. Demediklerini bırakmadılar.

Burada her şeyi ölü fiyatına alan ama hiç bir şeyden memnun olmayan bir grup var. Bu normal dış dünyada da var. Bu tip insanlara bir şeyi bedava versen, yanında hediye olarak ne vereceksin der bu tipler. Her neyse.

Bu kadar saçma sapan eleştiriye rağmen söyleyeceğim şey şudur. 4kg aldım. Çok memnun kaldım. 4kg daha aldım.

4 gram kutu hesabı yapanlar gitsin hipermarketlerden içinde kurt gezen fıstıkları alsın. protein oranı yüksek.
  • Berk.Armani kullanıcısına yanıt
    İyi güzel de kardeşim ben 6 kilo aldım. O yaptığın hesabı bir de benim için yapar mısın? Neden anlamak istemiyorsunuz? Bunu ilk fark eden benim ve satıcıyı uyardım. Böyle bir şey yapma diye. Ancak uyarmamıza rağmen herkese aynı şekilde gönderdi. Ben çok umursamadım ama satıcı yanlış yapıyor ve siz de bunu savunuyorsunuz. Ben ayın 21'inde uyardım satıcıyı hatta mesajlarım duruyor. Ürünleri koli ile tartma dedim yok efendim gelince tartın tam gönderiyoruz dedi. Hani nerede?
    Cuma günü 2. siparişimi çıkardı kargoya verdi yine uyardım bak daha önceki eksik geldi. Bunu eksik yollama dedim. Tamam bu sefer telafi edeceğim dedi. Gelen 2 kutu toplam ağırlığı 1996 gram. Şimdi burada iyi niyet aranır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

İyi güzel de kardeşim ben 6 kilo aldım. O yaptığın hesabı bir de benim için yapar mısın? Neden anlamak istemiyorsunuz? Bunu ilk fark eden benim ve satıcıyı uyardım. Böyle bir şey yapma diye. Ancak uyarmamıza rağmen herkese aynı şekilde gönderdi. Ben çok umursamadım ama satıcı yanlış yapıyor ve siz de bunu savunuyorsunuz. Ben ayın 21'inde uyardım satıcıyı hatta mesajlarım duruyor. Ürünleri koli ile tartma dedim yok efendim gelince tartın tam gönderiyoruz dedi. Hani nerede?
    Cuma günü 2. siparişimi çıkardı kargoya verdi yine uyardım bak daha önceki eksik geldi. Bunu eksik yollama dedim. Tamam bu sefer telafi edeceğim dedi. Gelen 2 kutu toplam ağırlığı 1996 gram. Şimdi burada iyi niyet aranır mı?

kardes anlamadin mi hala adamlar saticinin adamlari. Yoksa hala burada saticiya toz kondurmayani baska turlu tarif etmek mumkun degil. Adam gunlerdir oyaliyor bugun gonderecegim bugun cikariyorum, sonuc sifir. 6 kg urun almisim 3 kg gondermis kargo faturada 4 kg yaziyor, adam telefonlara cikmiyo, mesaj yazmiyor sonra kalkmis iki kisi ozellikle surekli saticiyi ovuyor. Adama sorarlar babanin oglu mu diye? demek ki oyleymis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gıda Ambarı

Marketten zeytin aldığınız zaman kutusunu boşaltıp tartıyormusunuz ? Özellikle de ucuza aldığınız zeytini.

Satıcıya çok acıyorum. Aynı şeylerdi 4 sene evvel burada bende yaşadım. Piyasaın çok çok altında ama 1.sınıf kalite fıstık sattım. Demediklerini bırakmadılar.

Burada her şeyi ölü fiyatına alan ama hiç bir şeyden memnun olmayan bir grup var. Bu normal dış dünyada da var. Bu tip insanlara bir şeyi bedava versen, yanında hediye olarak ne vereceksin der bu tipler. Her neyse.

Bu kadar saçma sapan eleştiriye rağmen söyleyeceğim şey şudur. 4kg aldım. Çok memnun kaldım. 4kg daha aldım.

4 gram kutu hesabı yapanlar gitsin hipermarketlerden içinde kurt gezen fıstıkları alsın. protein oranı yüksek.

millet 4 gr hesabi yapmiyor cok bilmis antep esnaf hayrani!

adam tartmis 70 gr diyor kutu agirligi 3 ton kuruyemis satmis adam hesap et bakalim kac kilo kutu yapar. Ben soyleyim 225 kilo! Onu da carp 30 ile onu da ben soyleyim 3750 tl yapar.

Antep esnafi soyledir, boyledir, fazla fazla gonderir diyordu, noldu kac gun gecti yok urunler ortada.

Ben ne olu fiyatina birsey talep ediyorum, ne de fazla birsey.

30 tl ye karisik kuruyemis aldim 1 kg su 30 tl ye. 1 kilo karisik kuruyemis istiyorum kilosu 30 tl den. Bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

ya hocam bunu savunanlar da aynı esnaf zihniyetinde yok 2 liradan nolacakmış yok bilerek yapmazmış. hepsi hikaye. benim merak ettiğim şey şu, ürünü havaleyle alsak 30 lira yerine herkes 28 lira gönderse bu sefer satıcı olsun 2 liradan bişi olmaz der mi demez mi. tabi ki der hemen başlar abi herkes 2 lira eksik verse şöyleydi böyleydi. ticaret dürüstlük isteyen bir şeydir. böyle ticaret olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

Kargo taşıma belgesinde 999 gr yazıyordu. O yüzden gramaj tam dedim. Sizin dediğiniz gibi 70 gr eksik almış olabilirim. Canı sağolsun, benden yana helal olsun ama bu konulara dikkat etmesi lazım esnaf arkadaşın.

70 gr mı bu kadar stres yapmayın arkadaşlar sağlığınıza yazık. Hayatta daha büyük problemlerimiz var. Üstüne birde 70 gr stresi çekmeye hiç niyetim yok. Helal olsun. Bir avuç az yerim birşey olmaz.

Selametle.

hocam zaten çoğu insanın bunu önmesemeyeceğini düşündüğü için kutuları da satıyor bize. siz bi 2 lira eksik verin bakalım napacak ondan sonra bakın

• Benim de siparişim geldi şimdi , 1kg kuruyemiş + kırmızı pul biber aldım , kuruyemişler taze özellikle içindeki badem ne güzelmiş la
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.