Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.391
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi aldım ürünleri, 22 sinde almıştım 28 inde teslim aldım. PTT sisteminde 26 giriş yapıldı olarak gözükmekte. Gelen elemana sordum niye bu kadar uzun sürdü diye, geldiği yere bağlı dedi. Belli bir yoğunluğa ulaşmazsa diğer kargolar gibi hergün transfer yapılmaz dedi. Tırların yola çıkması için belli bir seviyede dolması lazımmış vs..

KARIŞIK KURUYEMİŞ ŞAHANE! İYİ Kİ 3KG ALMIŞIM.

5130gr geldi ürünler. ÜRÜNLER TAZELİKTE 10 NUMARA.

Karışık Kuruyemiş 10 üzerinden 9 rahat alır.
    Fıstık 10 üzerinden 8 alır.
    Cevizli sucuk 10 üzerinden 6-7 alır. Çok daha iyilerini yedim ama bu kadar tazesini yemedim.

Cevizli sucuk çok taze dışındaki katman, tam çekmemiş. Aşırı şekerli değil sevdiğim kıvamda tam. Rengi parlak değil, ki doğal olanıda budur. Parlak olanlarda aşırı kimyasal kullanılıyor. Cevizi bol, tek sıkıntım dış kısım ağızda değişik bir tad bırakıyor. Belki pekmezdendir belki başka nedenden çok kestiremedim.

Bu fiyata süper diyerek bitiriyorum yedikçe yiyesim geliyor çünkü :)

Karışıkta içerik şu şekilde diyebiliriz.

%10 kaju
    %10 badem
    %30 fındık
    %50 fıstık

Açılmaz ise her ihtimale karşı..

DSC_1227.jpg
    DSC_1228.jpg

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL
     Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Şimdi aldım ürünleri, 22 sinde almıştım 28 inde teslim aldım. PTT sisteminde 26 giriş yapıldı olarak gözükmekte. Gelen elemana sordum niye bu kadar uzun sürdü diye, geldiği yere bağlı dedi. Belli bir yoğunluğa ulaşmazsa diğer kargolar gibi hergün transfer yapılmaz dedi. Tırların yola çıkması için belli bir seviyede dolması lazımmış vs..

KARIŞIK KURUYEMİŞ ŞAHANE! İYİ Kİ 3KG ALMIŞIM.

5130gr geldi ürünler. ÜRÜNLER TAZELİKTE 10 NUMARA.

Karışık Kuruyemiş 10 üzerinden 9 rahat alır.
    Fıstık 10 üzerinden 8 alır.
    Cevizli sucuk 10 üzerinden 6-7 alır. Çok daha iyilerini yedim ama bu kadar tazesini yemedim.

Cevizli sucuk çok taze dışındaki katman, tam çekmemiş. Aşırı şekerli değil sevdiğim kıvamda tam. Rengi parlak değil, ki doğal olanıda budur. Parlak olanlarda aşırı kimyasal kullanılıyor. Cevizi bol, tek sıkıntım dış kısım ağızda değişik bir tad bırakıyor. Belki pekmezdendir belki başka nedenden çok kestiremedim.

Bu fiyata süper diyerek bitiriyorum yedikçe yiyesim geliyor çünkü :)

Karışıkta içerik şu şekilde diyebiliriz.

%10 kaju
    %10 badem
    %30 fındık
    %50 fıstık

Açılmaz ise her ihtimale karşı..

DSC_1227.jpg
    DSC_1228.jpg

o cevizli sucuğun kaplaması olması gereken gibi değil , zaten tadı da farklıymış dediğinize göre

• Peki neden poşet değil de koliye koyuyor bunu arayanlardan birisi sorsa da biz de öğrenmiş olsak. Ben çerezin kutuda satıldığını hiç görmedim.
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    6-7 alir dedim zaten, cok bir beklentim yoktu. Normalde 25-30tl arasina aliyorum.

Olmasi gereken gibi degil derken onu cozemedim. Surekli cevizli sucuk alirim. Pekmez-Serbet ne ise ona daldirilir ve asilir ve kurumasi beklenir. Bu biraz yas onu soyledim.

Nasil olmasi gerekiyor dogrusu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatin kullanıcısına yanıt
    Baklavaci sanirim kendileri. Uzerine logo olan kutular yapmis adam. Poset cok daha ucuz olurdu elbet. Ben yadirgamadim. Kutuda olmasi bu havada daha iyi olmus ama nemlenme olmuyor. Evde bunu nasil saklamali sizce? Poset mi yoksa kutusunda serin kilerde mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

6-7 alir dedim zaten, cok bir beklentim yoktu. Normalde 25-30tl arasina aliyorum.

Olmasi gereken gibi degil derken onu cozemedim. Surekli cevizli sucuk alirim. Pekmez-Serbet ne ise ona daldirilir ve asilir ve kurumasi beklenir. Bu biraz yas onu soyledim.

Nasil olmasi gerekiyor dogrusu?

Daha koyu ve mat olması gerek , Adıyaman ve malatya'dan getirttiklerim ile kıyasladım rengini
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Ben pek anlamam ama hanım kavanoza koyup ağızlarını sıkıca kapattı. Herhalde hava almazsa sıkıntı olmaz.
  • Tekrardan 29.90'a düşmüş geçen aldığımda misafirlere ikram etmiştik beğenmişlerdi onlara da aldım bu sefer
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Renk olarak diyorsunuz siz. O degisir. Kimi cok acik yapar kimi cok koyu. Her turlu pekmezden yapan var. Ben sahsen koyu renkli olanlari sevmem daha sarimsi olanlar hosuma gidiyor. Pekmez pek sevdigim bir sey degil.

• suatin kullanıcısına yanıt
    Bos kavanozlar vardi onlara basayim bende o zaman, ev hanimi yaptiysa vardir bir bildigi :)

• koko69 K kullanıcısına yanıt
    Ben biraz geç geldim galiba konu açıldığında fiyatı 29.9 değil miydi eğer durum buysa kesinlikle haklısın yok 2 lira kargo eklendiyse ondan bişe olmaz yaw (ki gördüğüm kadarıyla 100 lira üzeri 5 kg ye kadar kargo ücretsiz
  • 2 kilo karışık sipariş verdim bakalım. yorumlardan sonra bi pişmanlık oldu ama umarım iyi olur. sonucu fotolar ile paylaşırım.
  • Alıntı yapıp bireysel tartışmaya girmek istemedim ama bazı arkadaşlar kuruyemişçiye gidip 100 gr civarı atıştırmalık karışık verir misin deseler ve adam kutunun içine 1 fıstık, 1 fındık, 1 badem, 1 kaju koyup verse afiyetle yiyecekler sanırım.

E tabi işçilik var, paketleme var, karşılama uğurlama parası var... Sadece kutuyu da verebilirdi. Yine iyisiniz köftehorlar.
  • 21 aralıkda verdiğim sipariş bugun geldi 2 kilo istemişdim forumda ölçüm yapan arkadaslar için soyluyorum kutu dahil 1980gram. içerik olarak fıstık fazla ve boyut olarak ufak. Ürünler taze.
    Dip not :) bir daha alırmıyım emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celest

1 kilosu 25 milyona alıyorum çok taze

Nerden aliyirsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 günlük serüven sonunda ulaştı

bu fiyata normal kalite diyebiliriz,

bolca fındık, fıstık. Kaju ve badem eser miktarda :)
  • Kargo fiyatı ne kadar beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Kargo fiyatı ne kadar beyler ?

2 tl otobus parasina adamlar evine getiriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Kargo fiyatı ne kadar beyler ?

2 tl otobus parasina adamlar evine getiriyor

Öyleyse sorun yok 10-15 tl kargo parası vermeyelim sonra da
  • Ürünler 2 günde geldi Ankara kapıda odedim 65.80 2 kg karışık.

Tam 2 kg geldi kutuya koymuş sorun değil. Ürünler taze ve güzel çok beğendik bolca antep ve fındık var bademde az koymamış orta derece badem var ama kaju gözükmüyor

Fındık Fıstık Baden gayet yeterli oranlarda ben memnun kaldım 2 kg 2 kişiyiz bir kaç ay idare eder gözüküyor
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.