Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.391
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bu arada aynı karışığı onlinekuruytemiş 35 e satıyor naylona koyduğu için ekstra para da almıyor. zaten nizipliden3 lira kesiği yiyoruz 2 lira dahaverir adam gibi bi yerden alırım bundan sonra

Hocam ben onlinekuruyemis den almıştım ama memnun kalmadım. O da pek farklı değil al birini vur ötekine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kilo karışık kuruyemiş siparişi vermiştim ve kargoyu takip ederken 4 kilo/desi olarak görünüyordu. Bugün öğlen kargo geldi ve içinde sadece 1 kg. karışık kuruyemiş çıktı. Telefon ediyorum açmıyor, öğlen eptt sitesi üzerinden mesaj attım hala geri dönüş olmadı.
    Yani bu kadar uğraşacaksam niye online alışveriş yaptım ki?
    Yani tamam bir yoğunluk oldu ama çok zor değil liste yapıp kargolamak. Yılbaşı için aldığım kuruyemişlerin yarısı gelmedi ve satıcının hatası için öğlenden beri uğraşıp duruyorum.
  • Brüt yazısı kaldırılmış. Ağırlık netleşmiş galiba...
  • bu herifin dükkanını kapattırmak farz oldu. demekki online satış bu arkadaşa göre değilmiş eptt ile görüşüp ne gerekiyorsa yapacağım faturasız mal gittiği için eptt de bu işten sorumlu. ya dükkanı kapatacaklar ya da ya adam gibi hizmet verdirecekler.
  • Hocam inanır mısın abimle maç izlerken koydum yiyelim diye 2 kase yedim 2 tane badem 1 tane kaju yiyebildim. %60 fındık %30'u antep gerisi de kaju badem araki bulasın. Eşit dağıtılması lazımdı tazeliği güzel ona lafım yok.

• 1 kg sipariş etmiştim bugun geldi kutuyla tarttım 990 gramdı.hiçbir üründe kutu kavonoz koli gibi şeyler ağırlığa dahil olmaz baklavacı örneği verilmiş baklavacılar çiğköfteciler vs genelde kutuyu koyduklarında dara tuşuna basıp sıfırlıyorlar.kutu ağırlığı mevzusunda satıcının kötü niyetle yaptığını düşünüyorum ben.çünkü burada 4 5 kilo sipariş verip 1 kilo kargo alanlar var.böyle bir durumda iletişime geçmesi lazım şu sebepten az gönderdim eksik kısım hazırlanıyor falan gibi.adamın ne gönderdiği kuruyemişten haberi var ne kime gönderdiğinden haberi var.ayrıca fatura da yok vergidende muaf tutmuş kendisini :)

birde bana gelen kutuda yaklaşık olarak %60 antep - %25 fındık - % 10 badem - %5 kaju

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrafive -- 28 Aralık 2016; 21:29:22 >
  • 1 kg lık siparişim bugün elime ulaştı.
    Kargo birkaç gün geç gelse de kuruyemişten çok memnun kaldım.
    Badem ve kaju biraz daha fazla konabilirdi.
    Onun dışında hiç bir sorun yok. Taptaze.
  • Bende dün sipariş verdim bir kilo karışık. Bugün kargoyla verilmiş. Kargo takipte ağırlık 0.83 kg yazıyor. Kabaca hesapla 29.90 TL. olan kuruyemiş 38.50 TL ye gelmis oluyor kargo dahil.
  • Epttavm'de satıcı girdiği için sisteme, ağırlığı sallıyor veya bi olayı var galiba ona göre giriyorlar anlamış değilim 5 kiloya 900 gram giriyor 10 desilik gönderiye 3 desi giriyor bunlara takılmaları normal vatandaşın

Ayrıca buradaki arkadaşların referans etkisi büyük onlara bakıyorum açık söylemek gerekirse

• ürünün ambalajı gramaja dahil mi ?
  • istanbul avcilara siparis verdim 22. de, 26 da kargoya verildi bugün beylikdüzü ptt ye gelimis bakalim eve ne zaman getirecekler inşallah yılbaşından önce ulaşır bana, bir dahamı tövbe!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicomedian

Alıntı yapıp bireysel tartışmaya girmek istemedim ama bazı arkadaşlar kuruyemişçiye gidip 100 gr civarı atıştırmalık karışık verir misin deseler ve adam kutunun içine 1 fıstık, 1 fındık, 1 badem, 1 kaju koyup verse afiyetle yiyecekler sanırım.

E tabi işçilik var, paketleme var, karşılama uğurlama parası var... Sadece kutuyu da verebilirdi. Yine iyisiniz köftehorlar.

Aklınca benim yazdığım yazı ile dalga geçmeye çalışıyorsun ama okumadığın belli. Yada okuyup anlamadıysan bu senin adına daha vahim. Gerçi ülkemizin pisa 2015 sonuçlarına göre buna da şaşırmamak lazım. Okumayan, okusa bile okuduğunu anlamayan bir millete evrildik.

Aynı içerikteki ürün online kuruyemiş firmasında 35 liraya satılıyor. Hemde ALEEN firmasının ürünü. Yani o da Antep/Nizip bölgesinin. Online kuruyemiş 1 kg ürünü kutusuz ve jelatin ile satıyor. Yani hemen hemen net 1000 gr. Peki aynı yörenin aynı içerikli ürünü olmasına rağmen neden 35 Tl?

Nizip Pazarı firması 30 tl den 1000 gr brüt ürün vermek yerine 35 tl den 1000 gr net ürün verse aynı şeyleri söyleyebilecek miydin?

Yazdığın mesajın içeriği tamamen dalga ve alay olduğu için daha fazla yazmayacağım. Zira bu ergen tarzınla anlamanı da beklemiyorum zaten.

Diğer arkadaşlar için not:
    Üst yazımda Nizip Pazarı firmasını tavsiye etmediğimi, satıcının yalan söylediğini, verdiğim siparişi 8 gündür hala alamadığımı yazmıştım zaten. Yani satıcıdan taraf biri değilim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Benim kargo dün verilmişti kargoya bugün ankaraya gelmiş şimdi de ankaradan yola çıkmış izmire geliyor artık herhalde. EpttAvm amatör satıcıları amatör ptt işyerleri çok daha amatör. Bir daha da hayatta epttavmden bir şey sipariş etmem aranmayan müşteri hizmetleri mi olurmuş ya ? Nerede kaldı maille iletişim şaka gibi.
  • Marketten 5 litrelik su alıyorum. Bir tanesi 1,80 TL diğeri 1,95 TL. Kaynakları aynı. Ben 1,80'lik olanı tercih ediyorum. Geçen gün farkettim, çapından biraz kısmışlar gibi ve bidonun tabanı çok az daha kalınmış. Ölçtüm, öbürü 5 litreyken bu 4,5 litreymiş.

Eh, aynı suyun daha azını daha ucuza satıyor sonuçta. 5 litrelik bidonda koyup 1,95'ten satsa bir şey diyebilecek miydim? Diyemeyecektim. Adamlara hak verdim.

Şu anda bidon dizayn çalışmaları yapıyorum. Göbekten hafifçe daraltıp yaklaşık 4 litrelik bir bidon üreteceğim hayırlısıyla. Üzerine 5 litre yazacağım ama haklıyım, sonuçta aynı suyu satacağım ve 1,65 TL'den satacağım. Kim ne diyebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicomedian -- 28 Aralık 2016; 23:45:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burjuva16

quote:

Orijinalden alıntı: PC Master Race

pahalı. biz burda 20tl alıyoz.

Orası neresi aciba

ankara çankya
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

ürünün ambalajı gramaja dahil mi ?

tövbe estafurullah
  • PTT AVM üyeliğim yok. Kargo ücretini siparişle birlikte mi ödüyoruz yoksa kapıya gelince mi ödüyoruz? Siparişle birlikte ödeniyorsa 2 kilo sipariş vereceğim kapıda ödeniyorsa kapıda ödemeli ürün almaya tövbeliyim bu sebeple almayacağım.
  • efsane olayım derken şarkkurnazlığı yapmaya çalışıp kestane olmuş satıcı.
    ne gerek var böyle ucuz oyunlara. 1 2lira daha pahalı sat ama dürüst ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicomedian

Marketten 5 litrelik su alıyorum. Bir tanesi 1,80 TL diğeri 1,95 TL. Kaynakları aynı. Ben 1,80'lik olanı tercih ediyorum. Geçen gün farkettim, çapından biraz kısmışlar gibi ve bidonun tabanı çok az daha kalınmış. Ölçtüm, öbürü 5 litreyken bu 4,5 litreymiş.

Eh, aynı suyun daha azını daha ucuza satıyor sonuçta. 5 litrelik bidonda koyup 1,95'ten satsa bir şey diyebilecek miydim? Diyemeyecektim. Adamlara hak verdim.

Şu anda bidon dizayn çalışmaları yapıyorum. Göbekten hafifçe daraltıp yaklaşık 4 litrelik bir bidon üreteceğim hayırlısıyla. Üzerine 5 litre yazacağım ama haklıyım, sonuçta aynı suyu satacağım ve 1,65 TL'den satacağım. Kim ne diyebilir?

kardeşim sen de haklısın, olaya farklı bir bakış açısı getirdin .tebrik ettim seni..

• quote:

Orijinalden alıntı: LeVizit

Benim kargo dün verilmişti kargoya bugün ankaraya gelmiş şimdi de ankaradan yola çıkmış izmire geliyor artık herhalde. EpttAvm amatör satıcıları amatör ptt işyerleri çok daha amatör. Bir daha da hayatta epttavmden bir şey sipariş etmem aranmayan müşteri hizmetleri mi olurmuş ya ? Nerede kaldı maille iletişim şaka gibi.

Arkadaşım İzmir de PTT kargo dağıtım noktası eski Bornova ptt şimdiki Bayraklı ptt imiş. Bu dağıtım noktasının Google daki yorumlarını okuyunca siparişimin artık bana ulaşması umudunu yitirmiş bulunuyorum. Ve artık epttavm ve ptt hatta p harfini duymaya tahammülüm kalmadı.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.