Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu siparişle aynı zamanda online kuruyemiş diye bir satıcıdan da kavurga aldım. O da bayraklı dağıtımdan geldi. Geliyor yani ama bu ptt hiç belli olmaz inşallah gelir ders çıkarmak lazım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADASLAR EPTTAVM IŞ ORTAGIYIM

BIZE VERILEN SOZLESMEDE FATURA/FIS KESMEYEN SATICILARIN HESAPLARI SILINECEKTIR UYARISI VARDIR.

BUNU ILETIN DIKKATE ALSINLAR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayın 21'inde 2 kilo lüx karışık aldım bu arkadaştan, 24'ünde kargoya verdi, dün elime ulaştı, eve gittim hemen açtım paketi tadına bi bakayım diye, o da ne, karşımda 2 kilo antep fıstığı, eptt üstünden mesaj yazdım hemen, cevap yok hala, geri göndermeyi de düşünmüyorum, iade etsen dert, değişim istesen dert, yerim artık böyle, dün zaten kim uğraşacak dedim, çatır çatır yemeye başladık büyük ihtimalle gelen antep fıstığı da ucuz olandan, ordan da 8 lira kadar zararım vardır ama satıcının kul hakkı düşünüp düşünmediğine bırakıyorum gerisini, 8 lira için 80 liralık eziyete giresim yok hiç
  • Lanet olsun bu ptt kargoya. cumartesi verilen kargoma dün adreste yok, haber kağıdı bırakıldı durumu girilmiş. 120 kişinin çalıştığı kağıda 24 saat güvenliğin olduğu koskoca otomobil bayisinde bunu nasıl becerdilerse!!! adamlar uğramadan girdikleri bilgiye bak ya. şikayet kaydı oluşturdum bakalım ne olacak
  • mavi_des kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam lanet olsun. rezil biyermiş bu bayraklı dağıtım. 120 kişinin çalıştığı kapıda 24 saat güvenliğin olduğu otomobil bayisi adresime dreste yok, haber kağıdı bırakıldı durumu girilmiş. adamlara bak ya resmen yalan bilgi. gelmeden yalan bilgi girmişler. şikayet yazdık ne olacak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bu arada aynı karışığı onlinekuruytemiş 35 e satıyor naylona koyduğu için ekstra para da almıyor. zaten nizipliden3 lira kesiği yiyoruz 2 lira dahaverir adam gibi bi yerden alırım bundan sonra

Hocam ben onlinekuruyemis den almıştım ama memnun kalmadım. O da pek farklı değil al birini vur ötekine.

hocam online kuruyemişten neden memnun kalmadınız
    bende ordan sipariş vermeyi düşünüyodum
  • Biraz önce satıcı ile tekrar görüştüm. Bu kadar yoğun talep beklemediğini, yoğun talep olunca yetiştiremediğini, online alışveriş kaynaklı acemilikte yaşadığını, ptt kargo kaynaklı çok sorun yaşadığını söyledi. Benim eksik olan çerezleri de ptt kargoya değil, aras kargo ile dün gönderdiğini belirtti. Biraz önce aras kargodan mesaj geldi kargonuz dağıtıma çıkmıştır diye.

Fikrimce satıcı kötü niyetli değil, online alışveriş konusunda bayağı acemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tural.i

ayın 21'inde 2 kilo lüx karışık aldım bu arkadaştan, 24'ünde kargoya verdi, dün elime ulaştı, eve gittim hemen açtım paketi tadına bi bakayım diye, o da ne, karşımda 2 kilo antep fıstığı, eptt üstünden mesaj yazdım hemen, cevap yok hala, geri göndermeyi de düşünmüyorum, iade etsen dert, değişim istesen dert, yerim artık böyle, dün zaten kim uğraşacak dedim, çatır çatır yemeye başladık büyük ihtimalle gelen antep fıstığı da ucuz olandan, ordan da 8 lira kadar zararım vardır ama satıcının kul hakkı düşünüp düşünmediğine bırakıyorum gerisini, 8 lira için 80 liralık eziyete giresim yok hiç

aynen benim sipariş de hemen hemen o şekilde.
    içinde 10 tane badem 10 tane kaju 15-20 tane de fındık var gerisi antep fıstğı.
    bu ne biçim bi vicdandır.
    edep ya hu..

• Bugun kargo geldi. 8 gunde kargo geldi.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    8 günde gelen kuruyemiş zaten orada burada nemlenmiştir
  • Nizip pazarindan iki farkli cesit karisik kuruyemis istedim. İkisi de ayni geldi.
  • 2kgliklarda mı tek pakette geliyor
  • Aynı gün kargoya verilmiş sistemi düzeltmeye başlamış sanırım

• serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    öyle çıkıyosa karışık almanın da bi esprisi yokmuş demek ki, keşke en baştan iyisinden antep fıstığı alsaymışım sadece, kendi karışığımı kendim yapıcam ben artık, gider marketten fındık badem falan alır atarım bu gelen arkadaşların içine, daha da görmeden kuruyemiş almam internetten falan
  • Arkadaşlar onlinekuruyemis adlı satıcıdan sade Antep fıstığı aldım. Kilosu 25.90 TL.

İnanın dışarda aldığımız 40 liralık fistiklardan daha iyi. Kargo da aynı gün yola cikti, 2 günde geldi.

Tavsiye ederim.
  • benim 1kg 2 güne geldi, gramajı tam 1 kg sıkıntı yok, lezzetli taze sıkıntı yok, ama kaju badem fındık çok az yarısından çoğu çam fıstığı..

satıcı dürüst olsa ilanda belirtse almazdım belki, veya adam gibi eşit şekilde karışık koysaymış daha kendisinden çok alışverişim olucaktı kendisi kaybetti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Arkadaşlar onlinekuruyemis adlı satıcıdan sade Antep fıstığı aldım. Kilosu 25.90 TL.

İnanın dışarda aldığımız 40 liralık fistiklardan daha iyi. Kargo da aynı gün yola cikti, 2 günde geldi.

Tavsiye ederim.

Bahsettiğiniz satıcıdan herhalde 30 kg civarı kuruyemiş almışımdır,en son 2 hafta önce 23.90 TL idi aynı ürün 5 kg aldım:)

Dediğiniz gibi ürün gayet güzel ve en önemlisi fabrikasyon kapalı paket..
  • Selamlar,

2 kg ürünüm geldi. 3 gün ptt kargoda gezmesine rağmen çok taze.

Tahminen;

%40 antep fıstığı
    %30 Fındık
    %15 Kaju
    %15 Badem

Tartmadım. 70gr eksik 80kuruş zararım var tarzı hesap yapmaya pek gerek yok. Hak geçtiyse satıcı düşünsün.

Haber veren arkadaşa teşekkürler.
    Tekrardan 29.90 a düşmüş. 2KG daha sipariş verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

Biraz önce satıcı ile tekrar görüştüm. Bu kadar yoğun talep beklemediğini, yoğun talep olunca yetiştiremediğini, online alışveriş kaynaklı acemilikte yaşadığını, ptt kargo kaynaklı çok sorun yaşadığını söyledi. Benim eksik olan çerezleri de ptt kargoya değil, aras kargo ile dün gönderdiğini belirtti. Biraz önce aras kargodan mesaj geldi kargonuz dağıtıma çıkmıştır diye.

Fikrimce satıcı kötü niyetli değil, online alışveriş konusunda bayağı acemi.

fatura kesmeme ve kutuyu da tartma pek acemilik gibi gelmedi hocam bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 29 Aralık 2016; 16:23:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencerr

ARKADASLAR EPTTAVM IŞ ORTAGIYIM

BIZE VERILEN SOZLESMEDE FATURA/FIS KESMEYEN SATICILARIN HESAPLARI SILINECEKTIR UYARISI VARDIR.

BUNU ILETIN DIKKATE ALSINLAR

hocam kime kimi şikayet ediyorsun. adamların umrunda olacağını sanmam. olumsuz yorumları bile yayınlamıyorlar. kaç gün oldu yazalı bi bakıyorum hep olumlu yorumlar. ben dahil bir çok kişide fiş fatura çıkmadı. hatta merak ediyoprum siparişinden fiş fatura çıkan var mı diye
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.