Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direk baklava kutusu içine koyup yollamış kutu açılmış kuruyemiş kargo poşetinin içine dökülmüş kargo poşetide delik :) çok geç yollamasıda ayrı tabi
  • 8 gün sonra bende alabildim.

ürünler gayet lezzetli tadı güzel taze.

%75 fıstık, %20 fındık %3,5 Badem, %1.5 Kaju.

Bu fiyata ancak bu kadar karışım olur fiyata göre normal bence.
  • Banada 1 kilo eksik göndermiş kuruyemişi bildirdim ayrıca 100 tl ye tamamlamak için bir kaç parça ürün daha sipariş etmiştim alacak arkadaşlara tavsiye niteliğinde

Cevizli sucuk 5 para etmez sakın almayın 1 kilo aldım ne yapacam bilmiyorum

Antep fıstıklı muska çok taze çok güzel kesinlikle öneririm

50 adet kurutmalık patlıcan güzel lezzetli ihtiyacınız varsa güzel ürün

2 KG Kuruyemiş sipariş etmiştim dediğim gibi 1 kilo göndermiş arkadaş aradım açmadı bende siteye mail attım en kısa sürede gönderilecektir diye cevap attılar bekliyoruz yarısı falan antep fıstığı 1 kase en fazla 2 3 tane kapalı çıkıyor gerisi fındık badem kaju badem ve kaju çok az içinde ama taze ürün kuruyemişçilerde bile bu kadar taze bulunmayabiliyor.

ürün 26 küsürken almıştım 100tl üzeride kargo bedavaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

Arkadaşlar bu adam bu kuruyemişleri nerde depoluyor,nasıl bir işlemden geçiriyor bileniniz varmı?belki bayat ürünleri kavurup kavurup yolluyor mis gibi taze diyende var berbat diyen de var,ayrıca büyük kuruyemişçilerde 30-37 arası bu çeşit internetten gelince daha mı lezetli oluyor bu işler anlamadım..

gayette taze 2 güne geldi benimkisi iki güne kapalı poşettle bayatlamaz zaten. antepte belki ucuzdur kuruyemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 29 Aralık 2016; 22:23:55 >
  • kuruyemişleri gelen oldumu.tazemi ve herşeyden eşit miktardamı koymuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CandC

Direk baklava kutusu içine koyup yollamış kutu açılmış kuruyemiş kargo poşetinin içine dökülmüş kargo poşetide delik :) çok geç yollamasıda ayrı tabi

Benim ikinci gelen siparişte kargo poşeti bile yoktu.
  • ürün neden biten sıcak fırsatlarda?
    bir ara fiyatı artmış olabilir diye aklıma geldi ama hala 29.90 dan satışta sonuçta.
  • BlackBurn340 kullanıcısına yanıt
    Hocam afiyet olsun. Aldığınız muskanın fotoğrafını yükleyebilir misiniz geçen gürbüzlerden aldığım hiç güzel değildi. İçine toz gibi fıstık ezmesi koymuşlardı bu da öyle mi acaba evde duruyor daha bitiremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.hüseyin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sağolun Ürün fotoğrafını yüklemem şu anda mümkün değil fakat linkini atabilirim oradakinin aynısı zaten 3. fotoğraftaki şekilde gönderdilerhttp://www.epttavm.com/item/26500273_muska-fistiklicevizli-1-kg Evet buda toz gibi fakat zaten böyle yapılıyor farklı olanını görmedim ama ürün çok taze yumuşacık ben çok beğendim tavsiye ederim
  • brkmania kullanıcısına yanıt
    ürün tükendi konu biten sıcak fırsatlara taşındı satıcı stokları güncelledi konu tekrar alevlendi.

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBurn340 -- 29 Aralık 2016; 23:37:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertaga

Ben epttavm destek birimine satıcının fatura kesmedigini ve ürünü 1 kg eksik gönderdiğini, Nizip Pazarı adlı satıcının üçkağıtçı olduğunu satış yapmasına izin verilmemesi gerektiğini belirten bir mesaj attım. Sabah geri dönüş yapmışlar. İlgili sorununuz satıcıya iletilmiştir diye. Şaka gibi

hocam benim olumsu yorumu yayınlamadılar buna da şaşmadım açıkçası. bü ürünü beraber satıyor bunlar. anasayfada reklamı çıkıyor çünkü kaç gündür. o yüzden oldukça tarafflılar n11 öyle değil ne yazdıysan çıkıyor
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Makbul de evet 29.90 ama içeriği farklı soslu leblebi dolu ve sarı ve beyaz leblebi dolu eser miktarda badem Antep ve fındık var içerisinde. Bunda Antep fıstığı, fındık ve az miktarda badem ve kaju var. Ben şanslıydım sorunsuz geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Makbul de evet 29.90 ama içeriği farklı soslu leblebi dolu ve sarı ve beyaz leblebi dolu eser miktarda badem Antep ve fındık var içerisinde. Bunda Antep fıstığı, fındık ve az miktarda badem ve kaju var. Ben şanslıydım sorunsuz geldi.

Yoo dün aldım ben lux karışık vallahi kaju da var badem de var hemde öyle az felan değil. Esenler şubesinden aldım çok da güzel ve taze. Bence siz macera arıyorsunuz

• m.hüseyin kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde gürbüzlerden aldım. Hiç beğenmedim, resmen lastik gibiydi, içine de şeker doldurmuşlar anlaşılıyordu resmen.

Antepte Zincirli bedestenin almacı pazarı tarafına bakan girişinde sağdan 3. veya 4. dükkanda gözlüklü bir arkadaş vardı ondan 10 Tl'lik almıştım, kilosu 30 TL civarıydı eve dönünce fark ettim adamlar muska konusunda aşmışlar olayı. Pestili yumuşacık ve çok katlı kalın değil içinde iri çekim antep fıstığı parçacıkları harikaydı. Firma adı konusunda yardımcı olabilecek antepli bir forumdaş bulursam memnun kalırım. Çok aradım internette bulamadım.
  • Allah kimseyi PTT Bayraklının eline düşürmesin. Yalancı, iş yapmayan, düzenbazlık dolu bir yer. Bütün gün evde beklediğim kargo için, evde bulunamadı , yazı bırakıldı demişler. Hem eve gelmediler hemde kağıt bırakmadılar. Telefonlarına kimse bakmıyor. Benim kargo 1 haftadır kayıp. Allah belalarını versin.
  • 1 kilo almıştım, ben beğendim kuruyemişi. 2 kilo daha sipariş ettim :)
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    İki kez epttavm destek birimine mesaj attıktan sonra satıcı dönüş yaptı mesaj ile. Eksik olan ürünü bugün kargoya verecekmiş. Ama bi daha alirmiyim, asla..

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bizim buradaki şubesindeki ürünleri yazdım. İçi soslu, beyaz leblebi dolu. Badem ve kaju çok az. Ha ben seçer seçer alırım diyorsanız ayrı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kilo salca

1 kilo pestil

1 kilo kan üzümü

2 kilo cerez

Yarin kilo toz sumak siparisim eksiksiz ve koli içinde bugün teslim edildi. Ürünler taze pestil icin plastik kokuyor denmis daha önce, evet bir koku var ama organik ürünlerde bunun olması gayet normal. Salcayi Hatay'dan getirtirdim hep fakat annemler bunuda begendi. Cerez de kaju oranı az ama bu fiyata güzel ve taze bence. Bi daha alir miyim? Pttavm üzerinden asla ama satıcı ile havale usulü alabilirim. Kisacasi urunler 10 üzerinden 8 aldı benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Yok hocam bizim buradaki şubesindeki ürünleri yazdım. İçi soslu, beyaz leblebi dolu. Badem ve kaju çok az. Ha ben seçer seçer alırım diyorsanız ayrı.

Yok hocam valla ben aldım makbul den, iki çeşit karışık vardı biri ucuz olan, içinde mısır, beyaz leblebi ve tuzlu fıstık vardı ağırlıklı. Diğeri ise lüx karışık olanda badem ve kaju ciddi anlamda vardı. Acaba şube şube değişiyormu ki ? kendileri kafasına göre mi karıştırıyor bunları ? Ama ne olursa olsun kendim tadarak almak isterim ben. Neyse konuyu kirletmek istemem, saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.