Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hic haberim yok. Saticiyla dün ve bugün görüşmedim. Sadece bir arkadasımizin eksik kargosunu ilettim. Bir dönüş almadım. Kendi eksik ürünümü bile yazmadım. Malum yılbaşı telâşını yaşıyoruz.

İyi seneler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 Kg verdiğim sipariş 1 Kg olarak gönderilmiş. Bende siparişi kargocudan teslim almadım. Satıcıyla görüştüm, Aras kargoyla tekrar göndereceğini söyledi. Umarım bu sefer tam gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burActive -- 1 Ocak 2017; 15:10:34 >
  • 21.12.2016 tarihinde 2kg antep+2kg karısık almıstım..

24.12.2016 tarihinde sistemde ise sadece 2kg antep geldi diye gorunuyordu..oysaki hepsi geldi..

2kg karısık kuruyemıs hazırlık asamasında gorunuyordu..

aksam bi mesaj geldi. sistemde hazırlık asamasında gorunen urunu kargolanmıs..ikinci kez..bilin bakalım gonderı koduyla sorguladıgımda kac kg cıkıyor???

tam 3998kg.. 31.12.2016 tarihinde benım sıparısı bı daha gonderildi... şaka gibi valla..

ürün geldi..2kg antep+2kg karışık İKİ DEFA geldi...118.10tl ye 8kg kuruyemiş geldi.

nizip pazarı yetkilisi ile konuştum, ben inandım..beyefendinin suçu yok..epttavm sistemindeki hatadan kaynaklandığını , cogu kişiye 2 hatta 3 defa gönderildiğini bazı kişilere 4-5 defa gönderim yapıldığını , pttavm sistemindeki hatadan kaynaklandığını , inşallah düzeleceğini söyledi.

bence kimse satıcıya yüklenmesin hakkına girmeyelim..ben satıcının suçunun olduğunu asla düşünmüyorum..

inşallah parasını alabilir pttden..

• fatura gelen var mı merak ediyprum
  • fiyat yukselmis.. 34.90 olmus
  • Aynen.Babamlara da 1 kilo alacaktım ama fiyat artmış.Düşerse alırım yoksa gerek yok
  • Arkadaş 2 kg karışık almış ama kargodan 1 kg karışık 1 kg kurum üzüm gelmiş. Bu kimin siparişiyse söylesin. Satıcı iyice cozuttu
  • adres yanlıs olmus kargo 2-3 gun boyunce dagıtıma cıkıp gerı dondu ptt de ıslem yapmıyor ıllakı gonderıcı adres degısıklıgınde bulunsun dıyor,gondercıyede ulasabılene ask olsun paradanda cerezdende ümidi kestim haram zıkkım olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

20.12.2016 verdiğim sipariş 1 hafta boyunca kargoya verilmeyince site üzerinden kayıt açtım, bir süre sonra "gün içinde kargoya verilecek" cevabını aldım. Şu anda ürünlerim hala gelmedi. İade için buton yok galiba, yine kayıt açtıracağız sanıyorum.

Bugün gelmiş ürünler.
  • Şu adamın reklamını yapip durmayın artık...
  • Satıcıya ulaşamayıp Kargosu eksik ya da yanlış gelip sıkıntısı olan arkadaşlar pm den detaylı yazarsa satıcıya aktarıp yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

fatura gelen var mı merak ediyprum

fatura yok
  • haram olsun o benden faturasız eksik ürünler vererek kazndığı paralar
  • Burayı okuyor mu arkadaş bilmiyorum ama eğer art niyetli olarak bu işi yapıyorsa, kapıda ödeme seçeneği ile alakasız adreslere yönlendirme yapmakta fayda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m6nay kullanıcısına yanıt
    Eee o çerezleri yiyecekmisiniz hocam ? İademi edeceksiniz ?
  • Bir kilo karışık vermiştim 27 si aksami 28 inde kargolandi 29 u ankaraya dağıtım merkezine geldi ama bugün teslim edildi kargo. Ürünler güzel taze

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TLve kaliteli

• Siteden iptalde ve satıcıyla çok problem yaşadım.
    koko69 adlı üye sayesinde ödememi geri aldım.
    Kaç gündür bakmıyordum. Şimdi bakınca eski tas, eski hamam. İsanları aynı şekilde mağdur etmeye devam ettiğini gördüm.
    Bu satıcıdan birşey alınmaz. İnternetten de 3 kuruş için kuruyemiş, yiyecek vb alınmaz.
  • 1kg aldım. Bugün geldi. Fiyat güzel bi sıkıntı yaşamadım
  • Benim de 2kg kuruyemişin, 1kg su eksik gelmişti. Satıcıya mesaj atmıştım beni cep telefonun dan arayıp kalan 1kg yu aras kargo ile göndereceğini ve 26 Aralık gibi bana ulaşacağını söylemişti.

Cep telefon numarasına atılan mesajlara cevap vermiyor,geçen hafta pttavm üzerinden attığım mesaja da siparişler kontrol ediliyor şeklinde cevap vermişti.

Eksik ürün göndermesinin yanında, kalan ürünün ne zaman geleceği de belli değil

Kuruyemiş tazeydi ve kalan 1kg yu da gönderecektir ama mesajlara net cevap versin, siparişin hazır olma ve teslimat zamanları hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Eee o çerezleri yiyecekmisiniz hocam ? İademi edeceksiniz ?

aradım adamı, sitesinden hesap numarasına paranı göndereyim dedim. GÖNDERME dedi..ptt ile anlaşmamız var.dışardan satış yaparsam ceza alırım dedi.ısrarla ne yapıcaz dedim..bekle epttavm seni arar.. ya kuruyemişleri geri iade alır yada bir daha odeme ister dedi.

ben de açtım , yiyorum..10dk konustuk telefonda ..adam da magdur olmuş..pttavm rekabet olmaması için kendı sitesindeki fiyatları arttırdıgını ,pişman oldugunu, kargolama veya kime ne kadar urun göndereceğini görmediğini , ptt portalının cok kotu oldugunu zararının cok fazla oldugunu soyledi.

gonderirsem 2 defa kargo parası oder diye bilerek gondermedim.parasını da almadı..o zaman yıyorum .sozleşmen bitince paranı alamazsan ara yatıracagım hesabına dedim..hergun antepfıstıgı yiyoruz..
    ne yalan soyliyeyim .pişman oldum yaaa

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.