Şimdi Ara

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem Fiyatı : 29.90 TL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
21
Favori
51.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

quote:

bugün geldi. antep fıstıkları vasat 25 30 lira ederi zaten.
    ama asıl rezillik kilosu 30 liradan satın almış olduğum 300 gr kutu. evet yanlış duymadınız 150 gr fıstıklar 150 gr da karışık için yaklaşık 10 lira kutu parası ödemişim adama. 4 tane dandik tanesi 75 gr gelen kutuyu da kuruyemişten sayıp gönderdi bu adam. ayıptır. kutuları tek tek tarttım hepsi de tam 1000 gr geldi. utanmaz adam kutulara koyup tartmış. bi daha çöp almam böyle satıcıdan. müşteriyi keriz yerine koyan. herkes fıstıklar güzel diyor da kimse gramaja bakmamaış üstte bi arkadaş gramajla ilgili bişi yazmış ama bazıları eleştirmiş. resmen rezillik bualdığımız malın yüzden onunu vermemiş adam resmen ya

Hocam adamın ilanına bunları aynen yaz ve olumsuz puan ver. İnsanlar kendini akıllı sanan bu şark kurnazlarının farkına varsın.

hocam yazdım zaten de. kaç gündür ilanda bir yourm var. bu kadar zamandan yüzlerce sipariş almış bi tane yorum yazan yok değildir. muhtemeln yayınlamıyrlar yorumları

O zaman şikayetvar.com a yaz hocam. Ben eğer böyle bir şeyle karşılaşırsam anında şikayetvar.com a yazacağım.
    2 kg da ben aldım eğer sizin ki gibi bir şey varsa anında şikayet ederim. Sırf bu yüzden bile olumsuz yorum yapacağım. Madem kurnazlık yapmaya çalışıyor o zaman hiç değilse bir tepkimiz olsun. Epttavm yi şikayetvar.com da şikayet edin satıcının eksik ürün gönderdiğini ve Epttavm'nin ilana yapılan yorumları yayınlamadığını yazın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bugün geldi. antep fıstıkları vasat 25 30 lira ederi zaten.
    ama asıl rezillik kilosu 30 liradan satın almış olduğum 300 gr kutu. evet yanlış duymadınız 150 gr fıstıklar 150 gr da karışık için yaklaşık 10 lira kutu parası ödemişim adama. 4 tane dandik tanesi 75 gr gelen kutuyu da kuruyemişten sayıp gönderdi bu adam. ayıptır. kutuları tek tek tarttım hepsi de tam 1000 gr geldi. utanmaz adam kutulara koyup tartmış. bi daha çöp almam böyle satıcıdan. müşteriyi keriz yerine koyan. herkes fıstıklar güzel diyor da kimse gramaja bakmamaış üstte bi arkadaş gramajla ilgili bişi yazmış ama bazıları eleştirmiş. resmen rezillik bualdığımız malın yüzden onunu vermemiş adam resmen ya

Hocam adamın ilanına bunları aynen yaz ve olumsuz puan ver. İnsanlar kendini akıllı sanan bu şark kurnazlarının farkına varsın.

hocam yazdım zaten de. kaç gündür ilanda bir yourm var. bu kadar zamandan yüzlerce sipariş almış bi tane yorum yazan yok değildir. muhtemeln yayınlamıyrlar yorumları

O zaman şikayetvar.com a yaz hocam. Ben eğer böyle bir şeyle karşılaşırsam anında şikayetvar.com a yazacağım.
    2 kg da ben aldım eğer sizin ki gibi bir şey varsa anında şikayet ederim. Sırf bu yüzden bile olumsuz yorum yapacağım. Madem kurnazlık yapmaya çalışıyor o zaman hiç değilse bir tepkimiz olsun. Epttavm yi şikayetvar.com da şikayet edin satıcının eksik ürün gönderdiğini ve Epttavm'nin ilana yapılan yorumları yayınlamadığını yazın.

az önce yazdım yorumu biraz bekeleyim bakalım yayınlayacaklar mı ona göre bakarım. bu arada herkese ürünleri tartmalarını tavsiye ederim. tadı güzel olabilir ama bu kazık atma işi hiç hoş değil

• Ben 1kg antep aldım gayet taze geldi
  • Benim paket resimde görüldüğü gibi. Bu arada 1300 gr değil 1030 grammış.

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL

Üstündeki kargo kağıdından 3960 gr yazıyor.kargo bu şekilde nasıl kabul ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman21 -- 26 Aralık 2016; 22:36:19 >

• kart şifresi giremiyom ben internete yoksa 1 kg fln alırdım
    Edit:galiba satıcı millleti oyuna getirmiş kesik atıyor durun bakem görcez gari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceuclusarj -- 26 Aralık 2016; 23:10:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

Benim paket resimde görüldüğü gibi. Bu arada 1300 gr değil 1030 grammış.

Karışık Kuruyemiş Lux 1 kg Antep Fıstığı - Fındık - Kaju - Badem  Fiyatı : 29.90 TL

Üstündeki kargo kağıdından 3960 gr yazıyor.kargo bu şekilde nasıl kabul ediyor.

siz 4 kg kuruyemiş sipariş verdiniz ve 1030 gr lık tek paket mi geldi hocam?

• Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lezzet konusunda bu kadar övgü aldıktan sonra dayanamadım 1kg karışık da ben sipariş geçtim.
    Umarım bu parti de diğerleri kadar lezzetlidir
  • quote:

Aynen

hocam o resimdeki poşet şeklinde ayrı ayrı verdiler herhalde kargoya, benim de 6 kg idi gelen 3 paket tarttım acaba birleştirip mi gönderdi diye her biri 1002-1003 gr geldi. O kadar paketi ayrı ayrı göndermek neyin kafası anlamış değilim koy bir kutunun içine ağzını bantla gönder. Benim de 6 kilo kuruyemiş, işin garip tarafı gelen faturada 4457 gr yazıyor elime geçen 3 kg. Satıcıya da ulaşamıyorum, göndereceğim dediydi ctesi günü bugün de mesaj atmış abi kargodan eksik geldi mi diye? Hala kargodan çıkacağını umuyor. Belki de gerçekte 3 kg gönderdi ne bileyim. Sanki gelse üstüne yatacam. 3 kg kuruyemiş için çoluğun çocuğun kursağından haram mı geçirelim. Herkesi kendi gibi sanıyor herhalde.
  • Kargo elemanı şahit olaya. Ben paket 4 kilo gelir mi dedim, eleman abi zor valla istersen alma iade edeyim. Bende yoğunluktan bırak kalsın hallederim dedim sonra. Demez olaydım şimdi gel satıcıya anlat.

• Ben satıcıya ulaşamıyorum, konu sahibi arkadaş sagolsun bir mesajında ulaştığını söylemiş yoğunluklarından bahsetmiş. Eğer kendisi ulaşabiliyorsa, rica etsek tekrardan konuşup bizim şu sıkıntımızı ifade etse ve ne cevap verdiğini paylaşsa.
  • quote:

Kargo elemanı şahit olaya. Ben paket 4 kilo gelir mi dedim, eleman abi zor valla istersen alma iade edeyim. Bende yoğunluktan bırak kalsın hallederim dedim sonra. Demez olaydım şimdi gel satıcıya anlat.

hocam anladığım kadarıyla bi ikimizin ki eksik gelmiş o da bizim adetler fazla 3 er kg eksik. Normalde bir satıcı bu kadarcık bir hatayı çok kolay telafi edebilmesi lazım eğer iyi niyetliyse. Eğer niyetinde bir bozukluk varsa ne yaparsak boş. 6 kg aldığın ürün 4.5 kg şeklinde kargoya verilip nasıl 3 kg gelir hala anlamış değilim.
  • Kargo bugün eline ulaştı antep fena değil ama karışık muhteşem çıktı piyasada en az 50 tl böyle bir karışık. Özellikle fındık son zamanlarda yediğim en iyi fındık.

Yalnız 100 ü tamamlamak için cevizli sucuk eklemiştim o resmen berbat içindeki cevizler nem kokuyor ve simsiyah eğer o kötü çıkmasaydı son derece kaliteli ürünler satan bir satıcı derdim ama o sucuklar işi bozdu.

Aynı karışıktan göndereceğini bilsem tekrar 3 5 kilo daha alırdım ama gelmeme ihtimali var. Online kuruyemisten son aldığım karışık çok kötü çıktı. Hemen kaliteyi düşürdüler rağbet görünce
  • slickman S kullanıcısına yanıt
    Yarın satıcıya ulaşmaya çalışacağım. Olmadı muhattabım epttavm dir.

• quote:

Yarın satıcıya ulaşmaya çalışacağım. Olmadı muhattabım epttavm dir.

Muhattap olarak epttavm'yi alırsan şimdiden sana kolaylıklar diliyorum. Saçma sapan bir site saçma sapan bir kargo firması her soruya aynı cevabı veren yardımcı olmaktan aciz müşteri hizmetleri daha ne söyleyeyim ki işiniz zor. Bence satıcıya ulaşın.

ABDULLAH ŞAHİN
    Ticaret Sicil No : 7900553157
    Vergi Dairesi : NİZİP V.D.
    Merkez Adresi : Yeni Fıstıkçılar Sitesi G Blok No: 15 NİZİP/GAZİANTEP
    Tel : +90 (5078334159)
    Fax : +90 (342) 5130027
    Email : nizippazari@hotmail.com
  • fiyat yeniden 29.90 olmuş bende sipariş geçtim kapıda ödemeyle tartar alırım
  • beyler bimde 300gr karışık çerez 9 tl, badem fındık fıstık çam fıstığı leblebi vardı ama leblebi bayağı azdı bimden alınır mı?
  • fiyat düşmüş tekrar ama bu yorumlardan sonra almam.. oysa almadım diye pişman olmuştum. kesin bu ikinci indirimde düzenbazlık yapacak satıcı
  • gazınıza geldim bende aldım 1kg ilk defa internetten yiyecek alıyorum pişman olmam inş.
  • PTT Kargo eve gelmeden geldik bulamadık diye not düşmüş tam 5-6 gündür kargoda bekliyor çerezler bu PTT kargoyu Allah bildiği gibi yapsın.

O Değil bulunduğum yakın bir şubeyede bırakmıyor delireceğim resmen.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.