Şimdi Ara

Kariyer modu zorluk ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FUT'ta takılmam sadece menajerlik yapıyorum oyunda.Dün PSG ile kariyerimin ilk sezonunu bitirdim.Profesyonel zorlukta 32G 6B 0M ile bitti.ŞL dahil bütün kupaları kazandım.Bundan önce Everton kariyerimde de aynı şey olmuştu.Yenilgisiz tüm kupaları almıştım.Hal böyle olunca zorluk artırayım dedim.Az önce Sporting ile kariyer açtım World Class'da.İlk maçımda zar zor berabere kaldım.ikinci maçımda yine zar zor 85'de galibiyet golü attım.Üçüncü maçımda 2-1 yenildim.

http://www.futhead.com/15/career-mode/players/9620/jander/

Şu eleman bana 2 tane gol attı.İkisi de şimdiye kadar yediğim en güzel 5 gol içerisine girer.Solak olmasına rağmen ikinci golünü sağ ayağıyla müthiş şekilde plaseyle doksana gönderdi.

Ayrıca berabere kaldığım maçta bir pozisyonda, iki oyuncum kaleciyle karşı karşıya kaldı.Herkesin yapacağı gibi boştaki oyuncuya pas verdim.Normalde kaleye topu yuvarlaması gerekir ancak kaleci nasıl uzandı anlamadım golü atamadım.Kurtardı kaleci.

Şu an oyundan soğumuş durumdayım.Bir anda bütün kalecilerin Neuer , oyuncuların Ronaldo kıvamına gelmesi çok saçma.

Bu zorluk dereceleri arasında neden bu kadar fark var ? Acaba World Classda gamepad kırmadan kariyer bitiren var mı aramızda ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

FIFA Kariyer Modu Zorluk Ayarları: Bilmen Gerekenler

FIFA'nın Kariyer Modu, oyunculara kendi futbol yöneticilik kariyerlerini yönetme şansı veren heyecan verici bir deneyimdir. Zorluk ayarları, oyun deneyiminizi özelleştirmenize ve oyunun zorluğunu kendi beceri seviyenize göre ayarlamanıza olanak tanır.

FIFA Zorluk Seviyeleri

FIFA 23, aşağıdaki zorluk seviyelerini sunar:

• Acemi
    • Yarı Profesyonel
    • Profesyonel
    • Dünya Sınıfı
    • Efsanevi

Zorluk Ayarlarını Ayarlama

FIFA 23'te zorluk seviyesini ayarlamak için şu adımları izlemelisin:

• Oyunu başlat
    • "Kariyer"i seç
    • Yeni bir kariyer başlat veya mevcut bir kariyeri yükle
    • "Ayarlar"a git
    • "Zorluk" sekmesini seç
    • İstediğin zorluk seviyesini seç

FC Mobile Zorluk Seviyesi Ayarlama

FIFA Mobile'da zorluk seviyesini ayarlamak için şu adımları izlemelisin:

• Oyunu başlat
    • Ayarlar simgesine dokun
    • "Oynanış"ı seç
    • "Zorluk" seçeneğini bul ve istediğin seviyeyi seç

FIFA 22 Kariyer Zorluk Değiştirme

FIFA 22'de kariyer zorluk seviyesini değiştirmek için şu adımları izlemelisin:

• Oyunu başlat
    • "Kariyer"i seç
    • Mevcut bir kariyeri yükle
    • "Ayarlar"a git
    • "Zorluk" sekmesini seç
    • İstediğin zorluk seviyesini seç

FIFA 23 Efsanevi Zorluk

Efsanevi zorluk, FIFA 23'teki en yüksek zorluk seviyesidir ve sadece en yetenekli oyuncular için önerilir. Bu seviyede, rakipler son derece akıllıdır, hızlı tepki verirler ve yüksek bir pas ve şut doğruluğuna sahiptirler.

Zorluk seviyesini ayarlamak, FIFA Kariyer Modu deneyimini özelleştirmenin ve kendi becerilerine göre ayarlamamanın önemli bir yoludur. İster yeni başlayan ister deneyimli bir oyuncu ol, oyununu geliştirmek ve en iyi deneyimi yaşamak için doğru zorluk seviyesini seçtiğinden emin ol.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • World class oynuyorum tottenham ile şampiyon olmuştum ligde ama yenilgisiz değil tabi. Profesyonel çok basit onda yenilgisiz her kupayı alırsın sıkıntı olmaz legendary ise oyunu tamamen pisleştirir. Ortası world class.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Arkadaşlar FUT'ta takılmam sadece menajerlik yapıyorum oyunda.Dün PSG ile kariyerimin ilk sezonunu bitirdim.Profesyonel zorlukta 32G 6B 0M ile bitti.ŞL dahil bütün kupaları kazandım.Bundan önce Everton kariyerimde de aynı şey olmuştu.Yenilgisiz tüm kupaları almıştım.Hal böyle olunca zorluk artırayım dedim.Az önce Sporting ile kariyer açtım World Class'da.İlk maçımda zar zor berabere kaldım.ikinci maçımda yine zar zor 85'de galibiyet golü attım.Üçüncü maçımda 2-1 yenildim.

http://www.futhead.com/15/career-mode/players/9620/jander/

Şu eleman bana 2 tane gol attı.İkisi de şimdiye kadar yediğim en güzel 5 gol içerisine girer.Solak olmasına rağmen ikinci golünü sağ ayağıyla müthiş şekilde plaseyle doksana gönderdi.

Ayrıca berabere kaldığım maçta bir pozisyonda, iki oyuncum kaleciyle karşı karşıya kaldı.Herkesin yapacağı gibi boştaki oyuncuya pas verdim.Normalde kaleye topu yuvarlaması gerekir ancak kaleci nasıl uzandı anlamadım golü atamadım.Kurtardı kaleci.

Şu an oyundan soğumuş durumdayım.Bir anda bütün kalecilerin Neuer , oyuncuların Ronaldo kıvamına gelmesi çok saçma.

Bu zorluk dereceleri arasında neden bu kadar fark var ? Acaba World Classda gamepad kırmadan kariyer bitiren var mı aramızda ?

Valllahi Fifada en çok üzüldüğüm nokta. Hatta tüm futbol oyunlarında Pestede aynı şeydi en zora bir getiriyorsun Bale koşarken arkadan Hakan Balta yetişiyor. Fifada bütün takımlar Barca gibi oynuyor. Bi aşağı çeksen zorluğu bu seferde rahat yeniyorum.
    Gerçekçi adı altında Fifa 16 zorluk çıkarması gerek oyuncular neyse o oynasın yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

World class oynuyorum tottenham ile şampiyon olmuştum ligde ama yenilgisiz değil tabi. Profesyonel çok basit onda yenilgisiz her kupayı alırsın sıkıntı olmaz legendary ise oyunu tamamen pisleştirir. Ortası world class.

Bugün Arsenal ile bi daha denedim.3 maç yaptım hepsi berabere bitti.3 maçta da kaleye şutum yok.3 kısa pas yapsam 4.yü kesiyolar.Uzun topları zaten alamıyorum hep rakip kafa vuruyor.Driplingle gitsem hemen bi omuzla topu alıyor rakip.Tamam pek iyi oynayamıyorum, çalım vs. de bilmiyorum ama profesyonelde yenilgi almazken world classda topu ayağıma alamıyorum.Saçmalık
  • quote:

quote:

World class oynuyorum tottenham ile şampiyon olmuştum ligde ama yenilgisiz değil tabi. Profesyonel çok basit onda yenilgisiz her kupayı alırsın sıkıntı olmaz legendary ise oyunu tamamen pisleştirir. Ortası world class.

Bugün Arsenal ile bi daha denedim.3 maç yaptım hepsi berabere bitti.3 maçta da kaleye şutum yok.3 kısa pas yapsam 4.yü kesiyolar.Uzun topları zaten alamıyorum hep rakip kafa vuruyor.Driplingle gitsem hemen bi omuzla topu alıyor rakip.Tamam pek iyi oynayamıyorum, çalım vs. de bilmiyorum ama profesyonelde yenilgi almazken world classda topu ayağıma alamıyorum.Saçmalık

Oynayışını bilmiyorum ama bana o kadar zor gelmiyor Newcastle United ile kariyer açtım ligde 6 da 6 yaptım birde lig kupası maçını kazandım. Arka arkaya paslar uzun pas şut sıkıntı yok world class idael o kadarda zor değil. İngiltere ligi zordur biraz maç trafiği fazla oyuncular bazen ne yaparsan yap oynamıyor. Ben Manchester United ile kariyer açtım geçenlerde hepsi sahada yürüyor dediğin gibi ilk iki lig maçımda pozisyonum yok berabere bitti bastım küfrü sildim kariyeri :D Büyük takım ile başladığında sistem direk başarılı olmanı engelliyor galiba.

• quote:

quote:

quote:

Oynayışını bilmiyorum ama bana o kadar zor gelmiyor Newcastle United ile kariyer açtım ligde 6 da 6 yaptım birde lig kupası maçını kazandım. Arka arkaya paslar uzun pas şut sıkıntı yok world class idael o kadarda zor değil. İngiltere ligi zordur biraz maç trafiği fazla oyuncular bazen ne yaparsan yap oynamıyor. Ben Manchester United ile kariyer açtım geçenlerde hepsi sahada yürüyor dediğin gibi ilk iki lig maçımda pozisyonum yok berabere bitti bastım küfrü sildim kariyeri :D Büyük takım ile başladığında sistem direk başarılı olmanı engelliyor galiba.

Az önce 2 maç daha yaptım biri berabere bitti diğerinde yenildim Bi de Southampton ile deniyim ilk 3-4 maçı kazanmazsam profesyonele alır devam ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Az önce 2 maç daha yaptım biri berabere bitti diğerinde yenildim Bi de Southampton ile deniyim ilk 3-4 maçı kazanmazsam profesyonele alır devam ederim

Yapay zeka çok hileci bildiğin gibi değil bende yeniyorum ama maç sırasında çıldırıyorum :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fc25 kariyer modu hatası
    dün önce açıldı
    Fifa 13 Kariyer Modu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.