Nasıl ilerlemek lazım arkadaşlar bilen varmı ? 13 tane cover var onlarla ilerliyorum fakat nereye kadar. Haftaya pazar dp puanlarından sonra müzik yeteneğim fullenecek , Besteleme zaten 8 , şu aralarda temel şairlik kasıyorum. Kendi şarkımı yazıcamda. Şöhret olmak için nasıl bir yol izlemek lazım. Görüyorum herifler bilet satışlarında acayip para kazanıyor. Şuana kadar 6 şehir gezdim , ilk düzgün konserimi verdim 1630. sıradayım fakat yaptığım single bile satılmadı.
Görüyorum herif 7000. sırada şöhreti %30 singlesi yok satmış. Bunun sırrı nedir birisi açıklasın Allah aşkına
Öncelikle coverları kullanarak 48 şehiri gezmelisin. Tur otobüsün varmış zaten o bakımdan sorun yok. Kazandığın parayla sırasıyla 5* ekipman alabilecek bir tur aracı, 5* alabilecek teknik ve 5* sahne ekipmanı almalısın. Sonrasında müzik yeteneklerin en az 9-9-9 olduğu zaman şarkı yazmaya başla. Aktraksiyon yeteneklerin ve sahne yeteneklerinde 9* olduğu zaman mükemmel konser verebilecek hale gelirsin. Mükemmel konser verdikten sonra bir dahaki turnede o şehirde en az 200-300k gelir sağlarsın. %50 kar payı ile konser başı 100k gelir demek bu da Sonrasında yeteneklerini 10*'a çekip basınla konuşma yeteneklerini geliştirmelisin. Yazdığın şarkılar ne kadar iyi olursa konser seviyen artar. Böylelikle ihtişamlı-destansıya kadar varabilirsin. Bir süre sonra sürekli basınla konuşarak şehir şöhretlerini daha da yükseltirsin. Böylece konserlerden, single'dan gelen paralar daha da artar. Kim bilir belki Wiw listelerine bile girebilirsin
Öncelikle çok sağol. Coverlarla 48 şehir gezmek biraz zor olacak ama yapacağım. Tur otobüsüm var fakat şu 5* ekipman olayını anlamadım. 5 tane ekipmandanmı bahsediyorsunuz Ayrıca 5*teknik , 5* sahne ekipmanı almam gerektiğini söylemişsiniz onları biraz açarsanız iyi olur.
Bu arada dağıt kaç yapıyorum basın gücü daha yüksek oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Nipponese
Öncelikle çok sağol. Coverlarla 48 şehir gezmek biraz zor olacak ama yapacağım. Tur otobüsüm var fakat şu 5* ekipman olayını anlamadım. 5 tane ekipmandanmı bahsediyorsunuz Ayrıca 5*teknik , 5* sahne ekipmanı almam gerektiğini söylemişsiniz onları biraz açarsanız iyi olur.
Bu arada dağıt kaç yapıyorum basın gücü daha yüksek oluyor
Dağıt kaç yapma yasa dışı yakalayıp öperler Dağıt ve öde yap. 1k tutar her dağıtmada
5* ekipman listesi var 5* teknik ekip listesi var. Grubunda yaklaşık 300k bulunduğunda(tur otobüsü aldıktan sonra) listeyi bulup alırız sana
Parayı bulduğumda haber veririm sana Bu arada gruba tanıtımcı aldım 1 yıldız seviyesinde. İş görürmü kovayımmı.
quote:
Parayı bulduğumda haber veririm sana Bu arada gruba tanıtımcı aldım 1 yıldız seviyesinde. İş görürmü kovayımmı.
Kov gitsin gerek yok Aldığın zaman hepsini birden alırsın. Şimdilik sadece bir tane şoför bulunsun
Aldım bi şoför. Önümüzdeki ayın 3ü grubum 10 şehir başarısı için 5 şehir daha gezicem. İlk defa tur otobüsü ile yolculuk yapıcam bakalım. Şimdi ben elektro gitarı ve mikrofonu arabaya koysam birşey olurmu? Konser yerine gidince almakmı lazım?
quote:
Aldım bi şoför. Önümüzdeki ayın 3ü grubum 10 şehir başarısı için 5 şehir daha gezicem. İlk defa tur otobüsü ile yolculuk yapıcam bakalım. Şimdi ben elektro gitarı ve mikrofonu arabaya koysam birşey olurmu? Konser yerine gidince almakmı lazım?
Tur otobüsü o şehirdeyse kendisi otomatik kullanır
He iyi o zaman boşuna taşımayalım Bir de bu mikrofon ve enstrümanlara nasıl yıldız kazandırıcaz?
quote:
He iyi o zaman boşuna taşımayalım Bir de bu mikrofon ve enstrümanlara nasıl yıldız kazandırıcaz?
Kendiliğinden kazanırlar konserlerde çaldıkça Fakat her gün akord et, bez alıp bezle sil
Bez aldımda 12 saatte bir kullanılıyor herhalde
quote:
Bez aldımda 12 saatte bir kullanılıyor herhalde
Evet
quote:
Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::
Bez ve akordun yıldız kazanması ile alakası var mı ya ?
quote:
Orijinalden alıntı: Gold Stain
quote:
Bez ve akordun yıldız kazanması ile alakası var mı ya ?
Evet. Yüksek tutmak önemli
%100 etkili akord ve bez. 2 turneden hergün akord edip silerek aldığım 1. yıldızı 4 turne sorna hala geliştiremedim. 4 turnede de akord, bez kullanmadım. Grup arkadaşım ayarlıyordu her şeyi.
quote:
Orijinalden alıntı: tuncekin
%100 etkili akord ve bez. 2 turneden hergün akord edip silerek aldığım 1. yıldızı 4 turne sorna hala geliştiremedim. 4 turnede de akord, bez kullanmadım. Grup arkadaşım ayarlıyordu her şeyi.
Enstrümanın durumunun müthiş üstü olması gerekiyor sürekli konserde de max performans vermesi için. Yıldızının artması için her gün akord edip silinmeliler
quote:
quote:
Enstrümanın durumunun müthiş üstü olması gerekiyor sürekli konserde de max performans vermesi için. Yıldızının artması için her gün akord edip silinmeliler
Şu an ara verdik ama başladığımızda silme alışkanlığını kazanacağım. Kızımı da yanımda getirip birini de ona sildireceğim.
quote:
quote:
quote:
Şu an ara verdik ama başladığımızda silme alışkanlığını kazanacağım. Kızımı da yanımda getirip birini de ona sildireceğim.
Mantıklı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme