quote:Orijinalden alıntı: OzanEvliyaogluKendi soyismim EVLİYAOĞLUAlıntıları Göster Bence türkiye de çook kötü soyadlar var mesela otuzbiroğlu gibi...
quote:Orijinalden alıntı: beydo1Bence türkiye de çook kötü soyadlar var mesela otuzbiroğlu gibi...Alıntıları Göster Arkadaşlar üniversitede bi çocuk vardı sınıfta soyadı ''vuruşkan'' dı...Gerçekten kötü soyisimler..
quote:Orijinalden alıntı: OzanEvliyaogluKendi soyismim EVLİYAOĞLUAlıntıları Göster Karizmatik Ötesi yok yani. Soyadını Karizmatik olarak değiştir. Hatta birde tescillettir o kelimeyi senden başka kimse kullanamasın
quote:Orijinalden alıntı: Guest-0F906924Dquote:Orijinalden alıntı: arygator12 Kendi Soyadım VURDU Mala.Alıntıları Göster ÇAYAN,GEZMİŞ,BARDAKÇI
quote:Orijinalden alıntı: crazywinner3ATATÜRK. edit:bune la at'ı seçio sövcem aaAlıntıları Göster Cedik kendi soyadım ama genelde bi ere yazarken G ile yazıyorlar
quote:Orijinalden alıntı: Nabukadnezarquote:Orijinalden alıntı: tnng38 Soyadım Gay ve çok seviyorum Alıntıları Göster Pilatin kendi soyadım
quote:Orijinalden alıntı: unsal07 quote:Orijinalden alıntı: natrium Öğretmenimin ad-soyadı birleşimi. Mustafa Kemal Ölmez Çok iyiymiş. Aynen:)
Şanlıoğlu bizim bi arkadaşın soyadı oğlanın derslerde super ilerde iyi bi yere gelirse marka bile olur