Bildirim
KARMA FİZİK SORULARIM 14 tane KALDI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up -
25. Soruda L aynasına 90 dereceyle geliyor ışun bu yüzden kendi üzerinden yandıt cevap 5 geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
24. Soruda aynayı aynı açıyla uzat sonra g1 ve g2 nin simetriğini alıp aynanın köşelerinden sıyıralcak şekilde glerden doğrular çiz l yi ortak görüyorlar
anladım arkadaşlar teşekkürler. -
Ilk soru yalnız 1 3 değil mi zaten?
quote:
Orijinalden alıntı: .bager.
Ilk soru yalnız 1 3 değil mi zaten?
cevap 1 ve 3. -
Kuvvetleri göster mıknatısta dengeleyiniz kuvvetler yoksa öyle kalamaz doğrultular farklıydı en az 3 kuvvette denge olur
quote:
Kuvvetleri göster mıknatısta dengeleyiniz kuvvetler yoksa öyle kalamaz doğrultular farklıydı en az 3 kuvvette denge olur
anlamadım -
Mesela 1. Mıknatısın kendi ağırlığı yok mu onu kim dengeleyecek öyle bi kuvvet yok denge de olmaz orda 3. De aynı mantık
quote:
Mesela 1. Mıknatısın kendi ağırlığı yok mu onu kim dengeleyecek öyle bi kuvvet yok denge de olmaz orda 3. De aynı mantık
şimdi anladım teşekkürler -
Elektrikler anlatması zor paralel olanları bulunca gidiyor hepsi 14. Soru herhalde kq olan orda eşkenar üçgen var yani o d olmayan uzaklık kök3 oluyor oradan kq bölü d2 yap 4/3 gelecek öbüründende 1 gelecek 1 ile 4/3 ün bileşkesi de aradaki açı 90 olduğundan 5/3 olacak
6. Soru için;
Parçalanan akımlar tekrar m ampulünde birleşiyor en çok akım m den heçtiğinden en parlak m dir sonra l den geçen akım 2 kola ayrılıyor bu 2 koldan birinde k var bu yüzden k<l olmalı ve cevap
m>l>k geliyor
20. Soruya yüzeysel baktım cevap 3 ise anlatabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: berkay199
20. Soruya yüzeysel baktım cevap 3 ise anlatabilirim
3 cevap. -
2 ayna var ikisindede yansımasını alıyoruz önce elimizde 2 yansıma olmuş oluyor yansımalarında yansıması olacağını unutmadan aynaları aşağıya doğru uzatıp tekrar yansıtıyoruz 4 yansıma oluyor 1 tanesi çakışık olacağından 1 çıkarıyoruz cevap 3 geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: berkay199
2 ayna var ikisindede yansımasını alıyoruz önce elimizde 2 yansıma olmuş oluyor yansımalarında yansıması olacağını unutmadan aynaları aşağıya doğru uzatıp tekrar yansıtıyoruz 4 yansıma oluyor 1 tanesi çakışık olacağından 1 çıkarıyoruz cevap 3 geliyor
tamam buda teşkkürler -
upp -
-
Benzer içerikler
- sayısaldan hukuk okunur mu
- zafer yayınları zor mu
- eyüp b geometri pdf
- uzağa bakarken göz bebeği büyür mü
- çizgili kaslarda enerji kullanım sırası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X