Şimdi Ara

KAROS ONLINE! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
1
Favori
32.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an 3 lvl oldum.Artıları ve eksileri ile gözüme çarpan çok şey var

Artılar:-Atmosfer çok iyi RPG havası bariz hissediliyor.
    -Vuruş hissi çok iyi
    -görev ve exp sistemi oturaklı kastırmıyor oyun
    -grafikler her pc ye göre sistemim çekmiyor sorunu yok.
    -mob çizimleri aşmış bariz bir biçimde ben orijinalim diyor.

Eksiler:-müzikler çok kötü ve özensiz
    -pk olayı şu an çok berbat durumda pasif te kalamıyorsunuz.(bug olabilir)
    -grafikle özellikle C9 oynayanlar için kendilerini 2006 yılına dönmüş gibi hissettirecektir
    -bunun yanında item çizimleri vs eski kalıyor.

sora ekleme yaparız yorumlarımıza zaman la her şeyi göreceğiz.
    -

• HumanKilleR Beta testlerine seçilemediğini söylüyorlar orada.Beta keyleri karosgame.com'da Beta Key Redemption seceneği var ona basarak girebilirsin.

Arkadaşlar server açıldığında DH Guildini kurayım diyorum ama pek oynayan yok ?
  • pesimist kur bro kur geliriz
  • Hallettim de şimdi de oyuna girmiyo maintenance diyor bakımda mı oyun?
  • evet 10 dk sonra açılcak
  • oyun açıldı arkadaşlar. channel 1 de nickim Niara. guild ne zaman kuracaksınız

bu arada diyeceğim şudur ki mükemmel grafik arayan arkadaşlar bunu setup ı 762,94 MB lık oyunda aramasınlar. Sizcede garip değilmi ?
  • Birisi DirectX SDK yı yollarsa sevinirim.Linkte olur

Msn:kesk2006@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

oyun açıldı arkadaşlar. channel 1 de nickim Niara. guild ne zaman kuracaksınız

bu arada diyeceğim şudur ki mükemmel grafik arayan arkadaşlar bunu setup ı 762,94 MB lık oyunda aramasınlar. Sizcede garip değilmi ?

/>

Silkroad sevmem ama client olarak biraz daha fazla ama grafik olarak çok üst seviyede.

Karos'unda KARAHAN dan pek bir farkı olacağına inanmıyorum ileride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 21 Ağustos 2009; 14:58:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vito Scaletta

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

oyun açıldı arkadaşlar. channel 1 de nickim Niara. guild ne zaman kuracaksınız

/>

Silkroad sevmem ama client olarak biraz daha fazla ama grafik olarak çok üst seviyede.

Silkroad da oynamıştım daha kötü bundan bence. Sadece itemlerdeki parlayan ışıklar sayesinde oyunculara göre grafikleri güzel gelen bir oyun. Ne oynanış var ne bişey 3 tane stat çeşidi olan birşey. Ha bu arada 217 mb "biraz" ise diyecek söz bulamıyorum. 217 mb lık oyunlar var piyasada bir bak istersen. (980 MB , 762 MB)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 21 Ağustos 2009; 15:04:58 >

• Arkadaşlar guild kuruldu bilginize :).Guilde girmek için 3. kanala gelip bana(Juvixted) PM atmanız yada group220380@groupsim.com ekleyip burdan bildirmeniz yeterli.İyi oyunlar.
  • ya ben blader actım iyi güzel oynuyorum ama arada bi adam başka başka yerlere gitmeye kafasına göre yürümeye başlıyor
  • F ye basıyorsan gider,f yerdeki itemleri topluyor
  • Ya oyun nasıl? Grafikleri pek önemli değil benim içinde skill efektleri falan güzelmi? Veya sarıyomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumanKilleR

ya ben blader actım iyi güzel oynuyorum ama arada bi adam başka başka yerlere gitmeye kafasına göre yürümeye başlıyor

Yanlışlıkla Numlock tuşuna basıyor olabilirsin.Numlock tuşu karakteri otomatik yürütüyor.
  • beyler biraz vidyo koyar mısınız oyunla ilgili sikilleri merak ediyom birde sikiler lvl göremi açılıyor yoksa parayla mı alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

beyler biraz vidyo koyar mısınız oyunla ilgili sikilleri merak ediyom birde sikiler lvl göremi açılıyor yoksa parayla mı alınıyor

Level başı skill point kazanıyorsun ve skill penceresinden istediğin skilli açıyorsun para durumu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

beyler biraz vidyo koyar mısınız oyunla ilgili sikilleri merak ediyom birde sikiler lvl göremi açılıyor yoksa parayla mı alınıyor

levele göre.
  • Oyun sarıyomu ona göre indiricemde
  • oyun güzel doğukan font kötü oyunun grafiğinide kötülüyor biraz ama olsun. sarıyor yani
  • SS

KAROS ONLINE!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.