Şimdi Ara

KAROS ONLINE! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
1
Favori
32.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun hatalarla başladı ama hemen ilgileniyorlar bunu görmek güzel.
  • Bizde hangi ırk sınıf ve nickleri yazalım burdan :)

Pij Turk
    Shadow Duelist
  • gözüme hangisi daha hoş gelirse onu açıcam ^^
  • aynen :) bide ne zaman tam olarak türkçe oynucez.
  • Oyunu oynamaya niyetli olanlar aşağıdaki msn grubunu eklerseniz iyi olur :).
    group220380@groupsim.com ( DH-Karos Online Grubu )

Bu arada oyuna girdim.Asmara serverı 3. Kanaldayım. Bowmistress açtım nickim Juvixted .

Eminim çanta çok küçük gelicektir :). Şehirdeki Ellien isimli NPC'e gidip 1k karşılığı ikinci bir çanta alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 21 Ağustos 2009; 8:19:50 >
  • ewt beyler bnde oyuna girdim nick
    TheNameless Asmara ch3 deyim bladerım
  • 1-2 kere PM attım ama cevap vermiyorsun
  • Valla oyunun fontu çok kötü geldi pek bişey göremedim zaten yeni uyandım Ben yatıyorum ilerleyen saatlerde iyice kasarız. Bide şu fletta sistemi anlayabilen varmı?
  • Oyunu şimdi anca indirdim.Aslında Sahurda indirmiştim. Ama sabah kalktım Pc açılmadı ben de format attım.O yüzden tekrar indiriyorum. Oyunda ırk vb. birşey varsa hangi ırk sınız ve hangi serverdesiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

1-2 kere PM attım ama cevap vermiyorsun

kusura bakma hocam oyuna dalmısım gormemisimdir
    edit:bilgi içinde saol canta gercekten sıkıntı yaratıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benkaan -- 21 Ağustos 2009; 10:05:12 >
  • Oynayacak arkadaşlara uyarı :

1- grafikleri beklediğim gibi bulmadım

2- oynanış olarak berbat denecek kadar kötü bir oyun

3- inventory yetersiz ve sizi sıkıntıda bırakıyor

4- siz pk mode açsanızda açmasanızda birileri size saldırabilir,random pk sevmeyen biri olarak bu da eksi bir özellik oldu benim için

5- quest sistemi yetersiz buna karşılık exp kazanmakta bir o kadar zor

ve daha bir çok beğenmediğim yönleriyle 4 saatlik cbt deneyimim sonunda pekte beni çeken birşey olduğunu söyleyemem oyunda.

sonuç : cbt'den sonra fix edebilecekleri birkaç eksiklik var gibi gözüksede bazı yanları var ki oyunu kesinlikle oynanmaz kılıyor. tavsiye etmiyorum çünkü uğraşlarınıza değmediğini göreceksiniz. yinede oynayacak arkadaşlara iyi oyunlar diler karos online dosyasını kendi adıma kapatıyorum

• Level 10 um binek bile aldım sarıyo sıkıcı değil nickim PijTurk

KAROS ONLINE!

KAROS ONLINE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonjustice -- 21 Ağustos 2009; 11:01:34 >

• Beyler bende hata verdi hatada:

''Generic Application error.Enable debug output for detailed information.
    Switching to the reference rasterizer a software device that implements the entire Direct3D feature set,
    but runs very slowly.''

Tamama basıncada bu çıkıyor:

''Warning:Nothing will be rendered.
    The reference rendering device was selected,but your computer only has a reduced-functionality
    reference device installed.Install the DirectX SDK to get to full reference device.''

YARDIM!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Valla oyunun fontu çok kötü geldi pek bişey göremedim zaten yeni uyandım Ben yatıyorum ilerleyen saatlerde iyice kasarız. Bide şu fletta sistemi anlayabilen varmı?

Fletta sistemi şöyle birşey; yaratık kestikce fletta point kazanıyorsun bir nevi skill point gibi birşey.Daha sonrada kazandığın flatta pointleri dağıtıyorsun Bildiğin skill ^^

quote:

Orijinalden alıntı: HumanKilleR

Oyunu şimdi anca indirdim.Aslında Sahurda indirmiştim. Ama sabah kalktım Pc açılmadı ben de format attım.O yüzden tekrar indiriyorum. Oyunda ırk vb. birşey varsa hangi ırk sınız ve hangi serverdesiniz?

Irk yok oyunda.Server olarak şuan tek server açık(İsmi Asmara olması lazım) 3. Kanalda takılıyorum ben.

quote:

Orijinalden alıntı: MythGuard

Oynayacak arkadaşlara uyarı :
    3- inventory yetersiz ve sizi sıkıntıda bırakıyor
    4- siz pk mode açsanızda açmasanızda birileri size saldırabilir,random pk sevmeyen biri olarak bu da eksi bir özellik oldu benim için
    5- quest sistemi yetersiz buna karşılık exp kazanmakta bir o kadar zor

Oynanış ve grafik hakkındaki yorumuna birşey diyemiyeceğim.^^
    İnventory başlangıçda kücük ama inventoryi genişletmek hiçde zor değil.3k para verip 4 adet çantaya sahip olabilirsin.PK Olayı sanırım bug onu fixliyecekler büyük ihtimal.Quest/Exp bakarsak bence gayet yeterli sayıda quest var.(9 level oldum full görevle kastım ^^)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 21 Ağustos 2009; 11:58:32 >

• Oyuna girince tam anlamında şok oldum. Benim için bu oyun tam bir rezillik örneği belki cb aşaması olduğundandır ama hiç sanmıyorum. Sesler yetersiz.
    Kontroller gerçekten insanı deliye sokuyor. Grafikler vasatın altında. Karahan gibi birşey yani ne diyeyim. Yapacak daha iyi işlerim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkorad_Archer

Beyler bende hata verdi hatada:

Switching to the reference rasterizer a software device that implements the entire Direct3D feature set,
    but runs very slowly.''

The reference rendering device was selected,but your computer only has a reduced-functionality
    reference device installed.Install the DirectX SDK to get to full reference device.''

YARDIM!!
  • Oyun tam bir hayal kırıklığı başka birşey değil ... Her yönüyle berbat ...
  • Seslerin ve grafiklerin böyle olduğu videolardan belliydi zaten niye bu kadar şaşırdınız anlayabilmiş değilim.

Oyunu oynayanlar eklesin lütfen: group220380@groupsim.com kaç kişi olduğumuzu neyin ne olacağını anlayalım

quote:

quote:

Beyler bende hata verdi hatada:

but runs very slowly.''

YARDIM!!

DirectX SDK' kurman lazım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 21 Ağustos 2009; 13:32:28 >

• Oyun daha cbtde olduğu için buglarla karşılaşmak doğal daha açılalı kaç saat oldu şurada. Şimdi mesela yine server bakıma girecekmiş notice geçtiler
  • Bu hata ne yaf bi de beta keyleri nereye gireceğiz?
     KAROS ONLINE!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.