Şimdi Ara

KAROS ONLINE! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
1
Favori
32.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

DOgruuyu soylemek grekırse oyun guzele benzıyordu benım ıcın ama ne goreyım oyun 762 mb cok fazla bırsey beklemıyorum...
    Ben artık partylı kasabılen sureklı dungeun ve boss kovalayan bır ınsanım herhalde bunada aion da alıstım ınsallah boye bırtsey cıkar..

İndir kanka indir ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukann2345

Orda bide coming soon yazan bi yer var classlarda o caster tipi bi class olabilir,sitede caster sınıfını görememiş olmam açıkçası biraz hayal kırıklığına uğrattı beni :(

orada gözükenden daha çok class var caster classlarda var ama betada her ırkdan sadece 2 class açık olucak,oyundaki full classlar aşağıdaki gibi, betada yeşil olanlar açık.

KAROS ONLINE!
     KAROS ONLINE!
     KAROS ONLINE!

• Oyunu ındırdım patch ı de yapıyorum bu sabah 6 gıbı acılcak degılmı beta ? kac kısı oynucaksa burda bulusalım da ona gore hızlıca kasar oyunun neye benzedıgını yazarız buraya...
  • Tr saati ile sabah 6 da açılması çok kötü olmuş.oyunu indirdim hazıe cbt ye katılanlardan birisiyim.oyunda buşuşuruz.Human sınıfından paladini denemyi düşünüyordum fakat cby de kapalı imiş.mecbur diğrerini deneyeceğim.
  • Çözünürlük olarak acaba 1680x1050 desteklermi 22 inç monitör kullanıyorum bu çözünürlüğü desteklemeyen oyunlarda ya çok dar ya çok geniş şekilde oynuyorum tam ekranda buda hoşuma gitmiyor.
  • oyunun kapalı beta olduğunu unutmayalım :)

sabah 6 da acılması benim için iyi cünkü saat 4 de sahurdan sonra yatmıyacağım ve oyun acıldıkdan sonra biraz oynayıp iftara kadar yatarım
  • Beatadan sonra Open Beta ya hemen gecermı yoksa yıne 1 ay kadar beklıcekmıyız? ramaazanda gelmısken bu oyun cok ıyı olur sahur yapar yatarız artık
  • bende ole yapmayı dusunuyorum.sahura kadar oynucam ondan sonra yatıcam aksama kadar :D.bugunde sahurda yatıcam oglen kalkar oynarım
  • foruma yeni üye oldum bana h.o
    son gunde de tester oldum o da h.o
    ama mage ın kapalı olmasına uzuldum

archer oluruz artık

http://www.youtube.com/watch?v=UJ6iJXTCeV4

assassin de dikkatimi çekmedi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihonto -- 20 Ağustos 2009; 19:16:23 >

• Bende Artık beta testerim
  • sahurdan sonra yatmayacağım için ilk player lerden birisi olacağım inş.
  • Bende ilk playerlardanım.Sanırım.Beklemedeyiz...%10
  • indiriyorum şu an
  • %53 oldu.Sonrada setup u bekleriz
  • oyunda toplanalim o zman hep beraber çok ii olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDays

foruma yeni üye oldum bana h.o
    son gunde de tester oldum o da h.o
    ama mage ın kapalı olmasına uzuldum

archer oluruz artık

http://www.youtube.com/watch?v=UJ6iJXTCeV4

assassin de dikkatimi çekmedi değil

Assasin olucamVideoda baya bi dikkatimi çekti

Beyler bu arada isterseniz hep beraber kasarız

• sahurdan sonra oyunda görüşmek üzere.. (:
  • beraber kasalimda nerde toplancaz:))
  • Benim oyundaki nickim Sturm olucakEğer isterseniz beni bulun.Tek kişi oynamaktan daha zevkli olur.Ya sturm ya da Rockider olucak
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.