Şimdi Ara

KAROS ONLINE! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
1
Favori
32.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silkorad_Archer

quote:

Orijinalden alıntı: zicombilgisayar

Karos oynamak ısteyenler ıcın onemlı bılgı. Bu işlem için bugün son gün ve bunu yapmayan beta tester olamıcak !!!

Üye olup beklemeyin. Karostaki uyelıgınıze gırıs yapıp sagdakı beta key redemption yazan yere asagıda vermıs oldugum sıteden beta key alıp oraya gırmelı ve uyelık bılgılerınızı yenıden duzenlemelısınız. Yoksa beta tester olarak kabul edılmezsınız. ben bu ıslemı yaptıktan sonra kabul edıldım. bende gunlerdır beklıyordum.

Beta Key veren site
    quote:

http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/93/Karos-Online-Beta-Key-Handout.html

bu işlemi yaptıktan sonra asagıdakı yazıyı aldım... yanı artık beta testerım ve yarın baslıyo.

Congrulation

Tester registration has been completed!

You�ve been selected as a Karos Online beta tester!
    Now Enjoy KAROS Online!

Beceremeyen olursa resimli olarak yapabilirim ...

O siteye girdimde ne yapacağımı bulamadım.Beta Key Redemption yazan yere bastıktan sonra ne yapacağız

Tamam buldum

• Önce mmorpg.com'dan bir tane key alman gerekli. Bunu yapabilmen için siteye üye olman gerekiyor haklı olarak Sonrawww.karosgame.com sitesine girip login ol. Altta solda gördüğüm beta key redemption yazan başlığa tıkla. Karşına üye olurken çıkan forum doldurma anketi tarzında bir sayfa gelecektir. Üstte beta keyini girmen gereken bir kısım göreceksin. Mmorpg.com adresinden aldığın beta key'i kopyala ve buraya yapıştır. Altta ki bilgileride girdikten sonra (dxdiag.txt gibi bir dosya upload etmeni isteyecek. Yapmasanda olur) comfirm yapıp işlemi onaylayacaksın. Ve sende bir beta tester olacaksın. En açık haliyle olay budur

• Tamam ben keyimi aldım, siteyede girdim. Türkçe sürümü için ayrı hesap açmam gerekecek mi peki ?

Bide 21 ağustosta indirsem oyunu, oynayabilecek miyim ?
  • slm beyler bnde bu oyunun cb testerıyım oyun acılınca yardımlaşmak amacıyla hep birlikte oynayalım diyorum oyun baslayınca nicklerimizide buraya yazarsak ii olr

bide bişi sorcam biz closed betayı oynarken türkçemi oynıyacaz yoksa simdilik ingilizce oynayıp soradan patchlemi turkce olacak eğer bu konu ile ilgili bi bilginiz varsa bizi aydınlatırsanız sevinirim

şimdiden tşkler!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: HilFul

Tamam ben keyimi aldım, siteyede girdim. Türkçe sürümü için ayrı hesap açmam gerekecek mi peki ?

Bide 21 ağustosta indirsem oyunu, oynayabilecek miyim ?

• Great news everyone!

If you're waiting with excited breaths about when Closed Beta Testing starts, then wait no more! The dates for the 1st wave of Closed Beta testing are announced! Beta testers can finally explore the world of Asmara from August 21 to August 23! That's next week, for those of you who are keeping tabs. As to what time it will start, and when you can download the game client, that will be announced later.

Meanwhile, mark those dates in your calendar. And what's more, that's just the first. There are other dates for more Closed Beta Testing. Can you feel it in the air? Karos is coming!

official sitede buldum bunu burda ne yazıyo ingilizce bilen birisi çevirirse çok spr olr
    Galiba beta testi 21 ile 23 agustos arasında olcak!!(çok kısa)

• 21 23 arası test açılıyormuş gerisi laga luga yazıların yok heyecan lı bekleyiş cart curt.
  • Hadi bakalım son 6 gün
  • hayal kırıklıgı olmasın da :D
  • öle bişi olcağını zannetmiyorum sağlam bi oyuna benzio
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkaan

öle bişi olcağını zannetmiyorum sağlam bi oyuna benzio

Nasıl bir oyun olacağını zaman göstertecektir.Yersiz tartışmalara gerek yok.
  • son 4
  • şuandan itibaren beta keyi nerden alabilirim ? mmporg sitesinde yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

şuandan itibaren beta keyi nerden alabilirim ? mmporg sitesinde yok sanırım

7,336 Key kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

7,336 Key kalmış.

mmorpg.com üyeliğimi aktifleştirmemişim o yüzden göremiyorum sanırım.Mailin gelmesini bekliyeceğim.Tşkler

edit:Congratulations!

Tamamdır.Peki Clienti setupu falan ne zmn cıkar oyunun bi bilgi warmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretangul -- 17 Ağustos 2009; 2:51:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

7,336 Key kalmış.

mmorpg.com üyeliğimi aktifleştirmemişim o yüzden göremiyorum sanırım.Mailin gelmesini bekliyeceğim.Tşkler

edit:Congratulations!

Tamamdır.Peki Clienti setupu falan ne zmn cıkar oyunun bi bilgi warmı?

21 ağustos

• vee 100. yorum benimdir bende başlıcam düşük bi ihtimal üyeligim falan hazır
  • kaldı 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: egomanyak.

vee 100. yorum benimdir bende başlıcam düşük bi ihtimal üyeligim falan hazır

Yorumları üşenmeden saydınmı?
  • http://www.karosgame.com/download/download.nhn

buyrun beyler download linki siteye konmuş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.