Evet Türkçe sayfa çok yakında hazırlanacakmış...Bu arada beta sanırım kapalı olacak çünkü bir takım bilgiler isteniyor sizden. Bu formu doldurmak için önce siteye üye olmasılısınız. Sonra Looking For Testers yazısına tıklayarak bilgileri yazmalısınız.
güzel oyuna benziyor. beteya kayıt oldum. beklemedeyim
Bende kayıt oldum hadi hayırlısı.
Mrb Arkadaslar test ıcın uye oldum oun guzele benzıyor ben aion u beklıyordum ama bakalım once vıkarsa buna baslarım ınsallah bekledıgımıze deger ama bu olmazsa aion mukemmel denedım gordum... Umarım alırlar testede orada gorusuruz....
evet bende cb için gerekli kayıt işlemlerinden geçtim. oyunun forum sayfasında kullanıcıların verdiği bilgiler doğrultusunda da test için geçerli periodların
Beta Test Schedule Sign- Up : 08/15/2009 ~ 09/15/2009 Announcement : 08/15/2009 Test Period : 08/21/2009 ~ 09/13/2009 Test Time : Friday to Sunday (in test period) / 24 hour
gibi olması bekleniyor. seçildiğimden emin olabilirsem bu tarihler arasında bende deneme fırsatı bulup oyunla ilgili paylaşabileceklerimi buradan sunacağım sizlere. beklemedeyiz...
Bakalım ben de girdim CB listesine, acaba buradan kimler alabilecek? Şu an beklemedeyiz.
Closed Beta'ya secilen var mi aranizda? Key'ler gönderildi mi yoksa bugün gönderim yapilacak mi onu merak ettigim icin soruyorum.
Oyun başlamadan 2-3 gün önce gönderilecek miş.
quote:
Orijinalden alıntı: Arthun Maurits
Closed Beta'ya secilen var mi aranizda? Key'ler gönderildi mi yoksa bugün gönderim yapilacak mi onu merak ettigim icin soruyorum.
MythGuard'ın verdiği tarihlere göre 15 Ağustos'ta CB'ye girenler açıklanacak ve keyler dağıtılmaya başlanacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Eveon
quote:
Orijinalden alıntı: Arthun Maurits
MythGuard'ın verdiği tarihlere göre 15 Ağustos'ta CB'ye girenler açıklanacak ve keyler dağıtılmaya başlanacak.
Evet haklisin, dikkatsizce bakmisim. Tekrar inceliyorum su an. Tesekkürler.
Kayıt olduk bakalım, haydi hayırlısı
Bazı sorularım olacak: 1. Oyun ücretsiz mi?( KO SRO gibi çıkmasın) 2. Kayıt olduk da ne işimize yarayacak bu kayıtlar?
oyun ücretsiz türkçe destegi oldugu içinde metin2 cilerin ko cuların srocuların oyunu basması yüksek....
quote:
Orijinalden alıntı: ZeeMTR
Mrb Arkadaslar test ıcın uye oldum oun guzele benzıyor ben aion u beklıyordum ama bakalım once vıkarsa buna baslarım ınsallah bekledıgımıze deger ama bu olmazsa aion mukemmel denedım gordum... Umarım alırlar testede orada gorusuruz....
dostum aionun free versiyonu var mı ki ? varsa link verirsen bizde kayıt oluruz ?
Aion'un free versiyonu tabi ki şu aşamada yok. Fakat kuvvetle muhtemel çok geçmeden private server girişimleri başlayacaktır hatta vardır bile şu anda. Fakat öyle bir oyunu daha hakkında herhangi bir fikir sahibi olmadan private server'da öğrenmeye çalışarak yada en azından denemiş olurum diyerek heba etmenin anlamsız olacağını düşünüyorum. Şayet mmorpg konusunda seçici ve kaliteden yana isen
Arkadaşlar oyunun kendi forum sayfalarında türklerin belli başlıklar altında toplandığını gördüm. Böyle bir birlikteliğin orada sağlanmış olması güzel. Fakat bazı arkadaşlar kademeli olarak beta key'lerin dağıtıldığını ve eğer şanslı isek şu an bir beta key'imizin olabileceğini belirtmişler. 2. kademe dağıtımlar için az kaldığı ve ilgi gösteren bütün türklerin beta key sahibi olabilmeleri konusunda temennilerde bulunmuşlar. Bu bana biraz garip geldi. Beta başvurusu yapıpta eline key ulaşan arkadaşların buradan bizimle durumu paylaşmaları iyi olurdu. Bizde gerektiği takdirde diğer bir kademe için farklı bir accounttan key almaya çalışabiliriz. Gelişmelerden daha sıcak haberler sunacaklar ayrıntıları geçsinler lütfen
Almanya'da key dağıtan site varmış siteye girdim pek bişey anlamadım.
Almanca olduğu için mi anlamadın? Link atabilirmisin, Almanca bilen tanıdığım varda