Şimdi Ara

KAROS ONLINE! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
1
Favori
32.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikler muhteşem. Denemeye değer ama sesleri biraz düzeltseler iyi olacak
  • Bende çoğu oyunu sessiz, müzik dinleyerek oynarım o yüzden sesler benim içinde pek sorun olmaz çıksada denesek

Bu arada güzel bi gameplay video;
    http://video.mmosite.com/display.php?vid=8891&gid=913

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 29 Temmuz 2009; 14:37:35 >
  • ağustosa 1 gün kaldı tam tarih hala belli değil. inş. 1 ağustosta açılırda pek beklemeyiz
  • Nihayet oyunun içinden bir ss bulabildim!
    Korea versionunun CBT sinden çekilmiş bir SS
     KAROS ONLINE!

NHN ne napıyor valla çözemedim. Hala ne bir download ne bir register linki var. Ayrıca arkasında Türk şirket varmı bilmiyorum ama Türkçe özelliği çok iyi. Hiç değilse dışlanmayacağımız bir oyun. YS de adama Türküm demiştim küfür etmediği kalmıştı...

Bu arada ;http://www.facebook.com/pages/Karos-Online/78475753869

Dungeon,Maze Dungeonları, Lv. kasacağımız haritaların falan ssleri var. Fazla olduğu için koymadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 31 Temmuz 2009; 19:34:11 >

• Oldu 1 ağustos... Vah be gün saydığım tek oyun. Haydi bakalım inşallah 1 Ağustostan bahsetmişlerdirde daha fazla beklemeyiz. Hiçbir rpg forumlarında oyun hakkında bilgi yok. Sanki devlet sırrı gibi :P

This is game.com da belki vardır ama malesef korece :(
  • oyun güzele benziyor. Shaiya Tr açılana kadar oynayabilirim. Ne zaman açılcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

oyun güzele benziyor. Shaiya Tr açılana kadar oynayabilirim. Ne zaman açılcak?

kesin tarih yok. ağustos 2009 demişler bekliyoruz.
    grafikler harika ya. benim açacağım class kesinlikle archer. skill efektleri harika ve aoe skilleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

arkadaşlar bu oyun türkçe olacak bu 1 daha deneme aşamsında tum oyunda değişiklik yapılacak yeni görseller eklenecek skill göreselleri artırılacak ve oyunda yep yeni bir özellik olacak her serverde bir hero olacak yani kahraman ve bu kahraman özel extra guclere sahip olacak o hero oldugunda tamen farklı görünecek herkes onun hero oldugunu bilecek ve yeterli seviyedeki kişiler ona meydan okuyup elinden herolugu almaya calısacaklar artı dungeonlar olacak o dungeonları ele gecirenler altın ve benzeri madenler cıkarmak için kazma kürek çalışacaklar

Saol gerçekten güzel bilgiler
  • Oyunun ne zaman açılacağı hakkında mail atmıştım.

"First, good day. I wanted to e-mail about the opening date of the game. Did you say the game will start in August, obviously I want to find out the exact date if you do not have a mind. Best regards."

2 gün sonrasında cevap geldi.

"Dear User,

The CB Sign-up will be open by Aug 6th atwww.karosgame.com website.

You can go to the homepage and sign up for the CB and we will announce the CBT date to the selected testers before the CBT.

We don't have an exact date for the release of Karos online.

However it is expected to be open in 1~2 month.

Thanks for your interest in Karos Online.

Karos Team."

6 ağustosta beta başlayacak, offical için tam tarih belli değilmiş ama 1-2 aya kadar açabilirlermiş.

Beklemedeyiz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 4 Ağustos 2009; 0:15:58 >

• oyun dandik
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

oyun dandik

oyun gayet güzel..sadece sesleri falan düzeltmeleri gerek
  • Oyun dandik mi bilinmez fakat resmi duyurularda yazdığına göre oyunu orj. server'da türkçe dil desteği ile oynayabileceğiz. Bu yüzden diğer türler için Karos Online'ın bir adım öne geçmesi demektir. En azından ben ve benim gibi kendi dilini global bir oyunda da olsa kullanmayı sevenler için

''Karos Online is scheduled to launch in English this autumn, followed by German and Turkish versions. NHN confirms that additional languages are being considered.'' (gamershell.com NHN announces Karos Online in Europe başlığında ki ön inceleme yazısı..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MythGuard

Oyun dandik mi bilinmez fakat resmi duyurularda yazdığına göre oyunu orj. server'da türkçe dil desteği ile oynayabileceğiz. Bu yüzden diğer türler için Karos Online'ın bir adım öne geçmesi demektir. En azından ben ve benim gibi kendi dilini global bir oyunda da olsa kullanmayı sevenler için

''Karos Online is scheduled to launch in English this autumn, followed by German and Turkish versions. NHN confirms that additional languages are being considered.'' (gamershell.com NHN announces Karos Online in Europe başlığında ki ön inceleme yazısı..)

Zaten videodada yazmışlar "in your own language Turkce,Deustch,Ingilizce" (Türkçe yazılmış Turkish değil :) )

quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

oyun dandik

Tamam oynamıyoruz sırf sen dediğin için.

• Uzun zamandan sonra "sürekli" olacağını düşündüğüm bir rpg macerası olacak benim için. Açılsa da oynasak :)
  • Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Beklediğim (c9,soul & blade,tera) mmorpg oyunların open beta aşamasına gelene kadar ki geçecek süreyi değerlendirebilmek için çok iyi bir tercih olacağını düşünüyorum. Rohan Online benzetmeleri söz konusu olsada ben daha iyimser bakarak grafik ve skill'lerin göz dolduruculuğu,random pk gibi birşeyin olmayabileceği!! veya class'ların daha çekici gelmesi gibi sebepleri bahane ederek uzunca bir süre ''başında kitlenebilirim heralde'' diye düşündüğüm bir gerçek.Umuyorum beni yanıltmayacaktır. Gel bakalım 6 ağustos,sende gel..!
    quote:

Orijinalden alıntı: Ophramanth

Uzun zamandan sonra "sürekli" olacağını düşündüğüm bir rpg macerası olacak benim için. Açılsa da oynasak :)

• Oyuna girmeden nasıl da konuşuyorlar
  • Söylediklerimin hepsi bir temenni'yi tarif ediyor zaten. Hiçbir şeyin garanti olmadığını yada oyuna girmeden kesin görüş bildirmemek gerektiğini bizde biliyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: Am l Evil?

Oyuna girmeden nasıl da konuşuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe
    You can go to the homepage and sign up for the CB and we will announce the CBT date to the selected testers before the CBT.

Betaya kayıt olmak içinwww.karosgame.com ' a girdim fakat anasayfaya geçişi bulamadım . Kayıt olabilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Betaya kayıt olmak içinwww.karosgame.com ' a girdim fakat anasayfaya geçişi bulamadım . Kayıt olabilen var mı ?

6 Ağustosta gelecekmiş kayıt sayfası.

• Beta test kayıtları başladı az önce kaydoldum ... Hayırlı olsun ...

Bunlarda oyuna başlama bilgilerim ...

Beta Test Schedule

Sign- Up : 08/15/2009 ~ 09/15/2009
    Announcement : 08/15/2009
    Test Period : 08/21/2009 ~ 09/13/2009
    Test Time : Friday to Sunday (in test period) / 24 hours

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zicombilgisayar -- 5 Ağustos 2009; 10:33:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.