Şimdi Ara

KAROS ONLINE! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
1
Favori
32.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm?offer=93&bhcp=1&val=1

Sonunda beta key hakkı ingilizce siteyede verilmiş.

CONGRATULATIONS!
    You’ve been selected as a Karos Online beta tester!
    Now Enjoy KAROS Online!

Çalıntı bilgide son nokta .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 13 Ağustos 2009; 16:47:14 >

• Congratulations!
    You've been selected as Karos Online beta tester!

Benimkinde;
    'Now Enjoy KAROS Online!' yazmıyor.Kıskandım bak

Ayrıca teşekkürler link için
  • Beta Key'ini alanlar arasina ben de katilmis bulunmaktayim. 10.400-10.500 civari Beta Key var hala arkadaslar mmorpg sitesinde. Henüz almamis olanlarin bilgisine...
  • Şöyle bişe var Am I Evil senin açtığın konuyu bu ana konuya yazman gerekiyodu BelieveMe'de bu ana konu olduğu için buraya yazmış sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukann2345

Şöyle bişe var Am I Evil senin açtığın konuyu bu ana konuya yazman gerekiyodu BelieveMe'de bu ana konu olduğu için buraya yazmış sanırım

Amacım herkezin görüp faydalanabilmesiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am l Evil?

quote:

Şöyle bişe var Am I Evil senin açtığın konuyu bu ana konuya yazman gerekiyodu BelieveMe'de bu ana konu olduğu için buraya yazmış sanırım

Ben am ı evil in konusundan gördüm beta key olayını sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am l Evil?

quote:

Aslında oda doğru ayrıca ikinizede teşekkür ederim paylastığınız için ancak BelieveMe'nin siteden aldığı bilgiyi buraya koyması senden çalmış olduğunu göstermez neyse konu kapansın
  • Evet sonlarina yetistigim key'lerden bende aldim birtane. Simdi sadece OBT'nin yapilacagi periodu beklemek kaldi. Henüz kesin bir bilgisi olan yok mu ne zaman baslayacagi ile ilgili ? Velhasil client'ta indirelemiyor ki tester olarak secildiğim halde test sürecini beklemem gerektiğini yazan bir uyarı gördüm...

Edit : Başlıkta ki 21 ağustos'u farketmemişim,beklemedeyiz o halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythGuard -- 13 Ağustos 2009; 21:09:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MythGuard

Evet sonlarina yetistigim key'lerden bende aldim birtane. Simdi sadece OBT'nin yapilacagi periodu beklemek kaldi. Henüz kesin bir bilgisi olan yok mu ne zaman baslayacagi ile ilgili ? Velhasil client'ta indirelemiyor ki tester olarak secildiğim halde test sürecini beklemem gerektiğini yazan bir uyarı gördüm...

Edit : Başlıkta ki 21 ağustos'u farketmemişim,beklemedeyiz o halde

Beta Test Schedule

Sign- Up : 08/15/2009 ~ 09/15/2009
    Announcement : 08/15/2009
    Test Period : 08/21/2009 ~ 09/13/2009
    Test Time : Friday to Sunday (in test period) / 24 hours

Kayıt olma : 15 Ağustos / 15 Eylül (CBT kayıt olma tarihleri )
    Duyuru tarihi : 15 Ağustos (Sanırım download da bu tarihten sonra açılacak)
    CBT Tarihi : 21 Austos - 13 Eylül (gayet açık)
    CBT Açık olan günler : Cuma dan Pazara 24 saat

İngilizce çevirilerim yanlış olabilir belki

• cbt yanlızcaa 4 gün mü sürücek yani ??? Fazla kısa değilmi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

cbt yanlızcaa 4 gün mü sürücek yani ??? Fazla kısa değilmi...

Sanırım öyle değil oyun yalnızca Cumadan Pazara açık olacak Diğer günler bug fixleri gibi şeylerle uğraşırlar. Ardından gene aynı döngü.
  • Evet 1 aylık bir süreç olacakmış gibi görünüyor. Oyunda bahsi geçtiği gibi sadece haftasonları CBT'ye açık olursa takriben (cuma >> pazar = 3 gün x 4 ) 12 gün deneme şansımız olacaktır. Bence hakkında fikir edinmek ve açıkları (bug vs.) tester önerileri ciddiye alınırsa gidermek mümkün olacaktır. Umarım sorunsuz bir geçiş dönemi olurda bahaneyle beğenirsek iyi bir f2p tecrübesi edinmiş oluruz...
  • Umarım dosya boyutu hakkında bir bilgi verildi mi ? 1gb+ olur herhal.
  • Kuvvetle muhtemel 1.5gb + olacaktir Yalnız forumlardan birinde client boyutunun küçük olacağını ama buna müteakip patch'lerin oyunun sürekli güncel tutabilmek için sıkça kullanılacağını yazıyordu. Sanırım çokça gördüğümüz client 1.5gb ama patchler 2 gündür bitmedi gibi bir sorunsal ile daha karşı karşıya olacaz

quote:

Umarım dosya boyutu hakkında bir bilgi verildi mi ? 1gb+ olur herhal.
  • quote:

700 MB client boyutu.

Features:

* Breathtaking 3D graphics and combat action effects
    * 5 different races and 9 original classes, evolving into 36 different specialized classes
    * Dynamic, evolving dungeons with shifting paths and surprises
    * Guild wars, territory control and 500 vs 500 castle siege battles
    * Alternate Fletta level progression system
    * Elaborate mining, fishing and crafting system
    * Small client size (700MB) and low minimum PC requirements
    * Keyboard and mouse control both available
  • Vallahi bu haber süper oldu bak işte Hem client boyutunun denildiği gibi düşük olması hemde hiçbirşeyden ödün vermemesi harika. Düşük sistemlerde de oynanılabileceğini belirtmişler ki bu benim için iyi haber Gün gün daha da sabırsızlanıyorum oyunla ilgili
    quote:

quote:

700 MB client boyutu.

Features:

* 5 different races and 9 original classes, evolving into 36 different specialized classes

• quote:

Orijinalden alıntı: MythGuard

Vallahi bu haber süper oldu bak işte Hem client boyutunun denildiği gibi düşük olması hemde hiçbirşeyden ödün vermemesi harika. Düşük sistemlerde de oynanılabileceğini belirtmişler ki bu benim için iyi haber Gün gün daha da sabırsızlanıyorum oyunla ilgili
    quote:

quote:

700 MB client boyutu.

Features:

Aynen katılıyorum.CBT için üye oldum bekliyorum.

• Karos oynamak ısteyenler ıcın onemlı bılgı. Bu işlem için bugün son gün ve bunu yapmayan beta tester olamıcak !!!

Üye olup beklemeyin. Karostaki uyelıgınıze gırıs yapıp sagdakı beta key redemption yazan yere asagıda vermıs oldugum sıteden beta key alıp oraya gırmelı ve uyelık bılgılerınızı yenıden duzenlemelısınız. Yoksa beta tester olarak kabul edılmezsınız. ben bu ıslemı yaptıktan sonra kabul edıldım. bende gunlerdır beklıyordum.

Beta Key veren site
    quote:

http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/93/Karos-Online-Beta-Key-Handout.html

bu işlemi yaptıktan sonra asagıdakı yazıyı aldım... yanı artık beta testerım ve yarın baslıyo.

Congrulation

Tester registration has been completed!

You’ve been selected as a Karos Online beta tester!
    Now Enjoy KAROS Online!

Beceremeyen olursa resimli olarak yapabilirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zicombilgisayar -- 14 Ağustos 2009; 10:17:15 >

• Bilgilendirme ve iyiniyetin için saol. Ben key'i ilk aldığımda yapmıştım bunları. Zaten mmorpg.com'da da size keyi verirken neler yapmaniz gerektiği ile ilgili bir tarif veriyor. Umarim keyler tükenmeden forumdan ilgisi olan herkes bir tane edinebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicombilgisayar

Karos oynamak ısteyenler ıcın onemlı bılgı. Bu işlem için bugün son gün ve bunu yapmayan beta tester olamıcak !!!

Üye olup beklemeyin. Karostaki uyelıgınıze gırıs yapıp sagdakı beta key redemption yazan yere asagıda vermıs oldugum sıteden beta key alıp oraya gırmelı ve uyelık bılgılerınızı yenıden duzenlemelısınız. Yoksa beta tester olarak kabul edılmezsınız. ben bu ıslemı yaptıktan sonra kabul edıldım. bende gunlerdır beklıyordum.

Beta Key veren site
    quote:

http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/93/Karos-Online-Beta-Key-Handout.html

bu işlemi yaptıktan sonra asagıdakı yazıyı aldım... yanı artık beta testerım ve yarın baslıyo.

Congrulation

Tester registration has been completed!

You�ve been selected as a Karos Online beta tester!
    Now Enjoy KAROS Online!

Beceremeyen olursa resimli olarak yapabilirim ...

O siteye girdimde ne yapacağımı bulamadım.Beta Key Redemption yazan yere bastıktan sonra ne yapacağız

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.