öyle bir araba daha yapılmadı çok araç kullandım ama en sessizi beni şaşırtan kia sorentoytu x5 ten çok daha sessizdi
quote:
Orjinalden alıntı: gacara_53
öyle bir araba daha yapılmadı çok araç kullandım ama en sessizi beni şaşırtan kia sorentoytu x5 ten çok daha sessizdi
c4 çok sessizdi
1-Audi A3 2-Volvo S40 2-Skoda Octavi A5 3-VW GolF
Kia Cerato
Şu ana kadar bindiğim araçlar içinde Golf IV ve Opel Vectra ses konusunda hoşuma gitti. Uzay kasa pek hoşuma gitmedi ama eski kasa (94 model civarı) başarılı bence. Konfor olarak Golf IV başka.
quote:
Orjinalden alıntı: Chryin
Kia Cerato
bunu bende çok duydum,hakikaten öylemi arkadaşlar?
quote:
Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin
quote:
Kia Cerato
İmkanın varsa bence bir bin
Eskişehir'de bi kaç taksi duragında var Kia Cerato taksiye binmek gerektiginde özellikle Cerato tercih ediyorum.
Arkaya geçip oturdugumda ne yol sesi ne lastik sesi ne motor sesi. Sıfır! Acayip hoşuma gitti. Sanki evin içindeyimde ev hareket ediyormuş gibi.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin
quote:
Kia Cerato
İmkanın varsa bence bir bin
Eskişehir'de bi kaç taksi duragında var Kia Cerato taksiye binmek gerektiginde özellikle Cerato tercih ediyorum.
Arkaya geçip oturdugumda ne yol sesi ne lastik sesi ne motor sesi. Sıfır! Acayip hoşuma gitti. Sanki evin içindeyimde ev hareket ediyormuş gibi.
tam araba alma arefesindeyim,ibre iyiden iyiye kayıyor ceratoya doğru
imzamdaki COROLLA deeeeeğil.....bu japonlar performanslı araba yaoıyor ama izolasyon sıfır...
mitsubishi lancer inda çok sessiz olduğunu duymuştum.
nedense ses konusunda coğu araç sesli üretiliyor gibime geldi.yol ve lastik seslerinden bahsetmiştim.ama bazı araçlar cok daha sessiz;dişli ve bozuk yolda hızlanınca fzla hiğssettirmiyor.sizce bu araçların içinde en sessizleri nelerdir.megene sessizmi sizce veya oktav.teşekkürler güzel yorumlarınız için
megane II kesinlikle değil..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme