Şimdi Ara

KAROSER de en sessiz orta sınıf araç arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öyle bir araba daha yapılmadı çok araç kullandım ama en sessizi beni şaşırtan kia sorentoytu x5 ten çok daha sessizdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

öyle bir araba daha yapılmadı çok araç kullandım ama en sessizi beni şaşırtan kia sorentoytu x5 ten çok daha sessizdi

c4 çok sessizdi
  • 1-Audi A3
    2-Volvo S40
    2-Skoda Octavi A5
    3-VW GolF
  • Kia Cerato
  • Şu ana kadar bindiğim araçlar içinde Golf IV ve Opel Vectra ses konusunda hoşuma gitti. Uzay kasa pek hoşuma gitmedi ama eski kasa (94 model civarı) başarılı bence. Konfor olarak Golf IV başka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Kia Cerato

bunu bende çok duydum,hakikaten öylemi arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

quote:

Kia Cerato

İmkanın varsa bence bir bin

Eskişehir'de bi kaç taksi duragında var Kia Cerato taksiye binmek gerektiginde özellikle Cerato tercih ediyorum.

Arkaya geçip oturdugumda ne yol sesi ne lastik sesi ne motor sesi. Sıfır! Acayip hoşuma gitti. Sanki evin içindeyimde ev hareket ediyormuş gibi.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin

quote:

Kia Cerato

İmkanın varsa bence bir bin

Eskişehir'de bi kaç taksi duragında var Kia Cerato taksiye binmek gerektiginde özellikle Cerato tercih ediyorum.

Arkaya geçip oturdugumda ne yol sesi ne lastik sesi ne motor sesi. Sıfır! Acayip hoşuma gitti. Sanki evin içindeyimde ev hareket ediyormuş gibi.

tam araba alma arefesindeyim,ibre iyiden iyiye kayıyor ceratoya doğru

• imzamdaki COROLLA deeeeeğil.....bu japonlar performanslı araba yaoıyor ama izolasyon sıfır...
  • mitsubishi lancer inda çok sessiz olduğunu duymuştum.
  • nedense ses konusunda coğu araç sesli üretiliyor gibime geldi.yol ve lastik seslerinden bahsetmiştim.ama bazı araçlar cok daha sessiz;dişli ve bozuk yolda hızlanınca fzla hiğssettirmiyor.sizce bu araçların içinde en sessizleri nelerdir.megene sessizmi sizce veya oktav.teşekkürler güzel yorumlarınız için
  • megane II kesinlikle değil..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.