Bildirim
KAROSER de en sessiz orta sınıf araç arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
focus değil. -
ben kendim kullandıklarımı yazayım golf - megane II hb - hyundai i30 - audi a3 birde vectra çok sessiz...quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
focus değil. -
pug 307 değilquote:
Orijinalden alıntı: bitirimm
ben kendim kullandıklarımı yazayım golf - megane II hb - hyundai i30 - audi a3 birde vectra çok sessiz...
Alıntıları Göster -
corolla hiç değil, hatta toyotanın hiçbir modeli değilquote:
Orijinalden alıntı: marinerr444
pug 307 değil
Alıntıları Göster -
octaviaquote:
Orijinalden alıntı: marinerr444
pug 307 değil
Alıntıları Göster -
megane tıkırtı ve gıcırtı yapmasa baya sessiz dequote:
Orijinalden alıntı: GRKMKZN
octavia
Alıntıları Göster
90da çok sessiz.150de aşırı artıyor(vectra veya octavia bence en sessiz) -
honda civic hiç değilquote:
Orijinalden alıntı: Jeandan
megane tıkırtı ve gıcırtı yapmasa baya sessiz de
90da çok sessiz.150de aşırı artıyor(vectra veya octavia bence en sessiz)
Alıntıları Göster -
bızdekı 407 baya sessiz onay verıyorumquote:
Orijinalden alıntı: wolf_HKN
honda civic hiç değil
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
focus değil.quote:
Orjinalden alıntı: niko_jr
focus değil.
Maalesef +1 -
birde ben bir soru sormak istiyorum konu başlığı ile alakalı; bu yol sesini özellikle dişli asfaltı içe en az aktaran performans lastiği hangisidir?quote:
Orijinalden alıntı: bugraqquote:
Orjinalden alıntı: niko_jr
focus değil.
Maalesef +1
Alıntıları Göster
-
mercedes b serisiquote:
Orijinalden alıntı: barcelona
birde ben bir soru sormak istiyorum konu başlığı ile alakalı; bu yol sesini özellikle dişli asfaltı içe en az aktaran performans lastiği hangisidir?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 1 Ocak 2008; 15:01:25 > -
Arkadaş orta sınıf demiş kompakt sınıf dememişkiquote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
mercedes b serisi
Alıntıları Göster -
megane 2 sessiz araç ama km yükseldikçe plastik kalitesizliğinden dolayı gıcırtılarıda artıyor.. O yüzden megane2 sessiz sayılmazquote:
Orijinalden alıntı: LİTEON
Arkadaş orta sınıf demiş kompakt sınıf dememişki
Alıntıları Göster
focus 2 eski focusa göre daha çok ses alıyor. Focus motor sesini hiç almamasına rağmen yol sesiniz çok alıyor. Ses problemi lastikler değiştirilerek biraz çözülebilir.
astrayıda focusla kıyaslarsak çok sessiz sayılmaz.
Golf bu araçlara göre daha sessiz gibi..
-
octavia gerçekten sessiz. bizdeki A4 kasa ve o bile gerçekten iyi ki A5 kasalar çok daha iyidir diye tahmin ediyorum. mesela otobanda 130-150 ile giderken arabadaki diğer 3 kişi hiç farketmemişti: 100'le falan gittik sanmışlardı. 180'de bile çok fazla belli etmiyor o kadar hızlı gittiğinizi.quote:
Orijinalden alıntı: MetuEs
megane 2 sessiz araç ama km yükseldikçe plastik kalitesizliğinden dolayı gıcırtılarıda artıyor.. O yüzden megane2 sessiz sayılmaz
focus 2 eski focusa göre daha çok ses alıyor. Focus motor sesini hiç almamasına rağmen yol sesiniz çok alıyor. Ses problemi lastikler değiştirilerek biraz çözülebilir.
astrayıda focusla kıyaslarsak çok sessiz sayılmaz.
Golf bu araçlara göre daha sessiz gibi..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: pspcü
octavia gerçekten sessiz. bizdeki A4 kasa ve o bile gerçekten iyi ki A5 kasalar çok daha iyidir diye tahmin ediyorum. mesela otobanda 130-150 ile giderken arabadaki diğer 3 kişi hiç farketmemişti: 100'le falan gittik sanmışlardı. 180'de bile çok fazla belli etmiyor o kadar hızlı gittiğinizi.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: pspcü
octavia gerçekten sessiz. bizdeki A4 kasa ve o bile gerçekten iyi ki A5 kasalar çok daha iyidir diye tahmin ediyorum. mesela otobanda 130-150 ile giderken arabadaki diğer 3 kişi hiç farketmemişti: 100'le falan gittik sanmışlardı. 180'de bile çok fazla belli etmiyor o kadar hızlı gittiğinizi.
Kardeşim a4'ünüz hangi kasa
-
quote:
Orijinalden alıntı: LİTEONquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: LİTEON
quote:
yok hocam Audi değil octavia A4 kasa var, eski kasa octavia yani. yenileri A5 kasa, eskileri de A4 kasa diye geçiyor. kasa kodu yani: BMW 3 serilerindeki E30, E46, E90, E92 gibi.
-
bana göre volvo s40quote:
Orijinalden alıntı: pspcüquote:
quote:
yok hocam Audi değil octavia A4 kasa var, eski kasa octavia yani. yenileri A5 kasa, eskileri de A4 kasa diye geçiyor. kasa kodu yani: BMW 3 serilerindeki E30, E46, E90, E92 gibi.
Alıntıları Göster
-
japon arabalarının yalıtımı biraz zayıftır. Toyota Honda Mazda biraz ses alıyor. Opel ve Renault daha sessiz.quote:
Orijinalden alıntı: takanu
bana göre volvo s40
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: pspcüquote:
quote:
Alıntıları Gösterquote:
quote:
quote:
yani octavia tour olarak satılan octavialrdan bahsediyo arkadas..onları bilmem ama yeni octavia bu konuda cok iyi...
Benzer içerikler
- seat arona kronik sorunlar
- bmw 316i kronik sorunlar
- a3 sedan limousine farkı
- skoda felicia 1.3 glx alınır mı
- hyundai tucson neden tutulmuyor
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X