Şimdi Ara

kars günü birlik gezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 mayısta karsa günü birlik bir gezi planlıyorum uçaktan indikten sonra 6 saatim var ani harabelerine gideceğim.
    Araç kiralamayı düşünmüyorum görülecek yerler başka yerler varmıdır acaba?

(Bu konuyu sadece bunu sormak için açmadım, kendi deneyimlerimi zamanı gelince buraya fotoğraflarıyla koyacağım. O zamana kadar bilgi paylaşanlar olursa da diğer kimselerin işine yarar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 21 Ocak 2014; 23:46:07 >

• araç kiralamanı tavsiye ederim ben gittiğim zaman fazla gezcek bi yer bulamadım halka sorunca kale yi gezebilirsin diyorlar yani yapabilceğin fazla bişey yok ani harabeleride merkeze yaklaşık 45 km 6 saat fazlasıyla yeter sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Terbiyecisi

araç kiralamanı tavsiye ederim ben gittiğim zaman fazla gezcek bi yer bulamadım halka sorunca kale yi gezebilirsin diyorlar yani yapabilceğin fazla bişey yok ani harabeleride merkeze yaklaşık 45 km 6 saat fazlasıyla yeter sana

Hocam biraz araştırdım ama avis, budget gibi kiralama şirketleri yok. Bende diğerlerine güvenemiyorum. Bu nedenle araç kiralamayı düşünmüyorum. Olmadı bir taksici ile anlaşıp ani harabelerine bizi götürüp getirmesini isteyeceğim.
  • Kars esnafı çok iyidir, 1 hafta kadar kalmıştım orada, genellikle size yardımcı olmaya çalışan insanlar, o yüzden rahat olun derim ben. Sıkıntı yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutzu

Kars esnafı çok iyidir, 1 hafta kadar kalmıştım orada, genellikle size yardımcı olmaya çalışan insanlar, o yüzden rahat olun derim ben. Sıkıntı yaşamazsınız.

Kars merkezde karışık menemen yemeden dönmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kars esnafı çok iyidir, 1 hafta kadar kalmıştım orada, genellikle size yardımcı olmaya çalışan insanlar, o yüzden rahat olun derim ben. Sıkıntı yaşamazsınız.

hocam araç kiralama ile ilgili o kadar çok kötü deneyim gördüm ki (çevremde) kurumsal olmayan hiç bir yerden babamın oğlu olsa araç kiralamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunozzz

quote:

Kars merkezde karışık menemen yemeden dönmeyin

aklımda bulunsun fırsat olursa mutlaka deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: At Terbiyecisi

araç kiralamanı tavsiye ederim ben gittiğim zaman fazla gezcek bi yer bulamadım halka sorunca kale yi gezebilirsin diyorlar yani yapabilceğin fazla bişey yok ani harabeleride merkeze yaklaşık 45 km 6 saat fazlasıyla yeter sana

Hocam biraz araştırdım ama avis, budget gibi kiralama şirketleri yok. Bende diğerlerine güvenemiyorum. Bu nedenle araç kiralamayı düşünmüyorum. Olmadı bir taksici ile anlaşıp ani harabelerine bizi götürüp getirmesini isteyeceğim.

sen bilirsin ben kiralamıştım gittiğimde bi problem yaşamadım ama taksi fiyatları biraz yüksek havaalanından şehir merkezi 5 km filan hatırladığıma göre 25 tl almıştı taksici

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.