Şimdi Ara

Kars Kafkas Tıp.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
3
Favori
6.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

dikkatiniz için tebrikler,birilerine yardımcı olup,bir fikir edindirdi isem ne mutlu bana.syg.

• doğru söyleyen D kullanıcısına yanıt
    Adam doğru söylüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • paran varsa git özelde oku.ama benim gibi asgari ücretle çalışanın evladı iseniz,isterse dağın başında olsun,sonuncu kişi ise evladım tereddütsüz yollarım.(puanı nereye yetiyor ise oraya )nitekim evladım öyle okudu.yurt dışına çıktı,bana hergün allah senden razı olsun diyor..senin hakkını nasıl öderim diyor.eur ile ödersin dedim.yağdırıyor..sizde ailenize yardım edersiniz diye hayal kurun bu sizi motive edecektir.herşeyi durdurabilirsiniz ama zamanı durduramazsınız 6 yıl bile olsa geçer.

6yil uzun değil mi ya nasıl gececek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havadan56 H kullanıcısına yanıt

üstad,sonunda mutluluk var ise çekilen tüm acılar kutsaldır...rahmetli babam der di ki,insan hayatının 30- ile- 70 arasında kaliteli bir hayat yaşamak istiyor isen bir kaç yılını feda etmen gerekir.o hesap..yinde de taktir okuyucularındır.syg.

• ikinci evladımda tıp istiyor ,şimdiden karsı-adıyamanı-siirti hesaplayıp duruyoruz.haa antalya gelirse ballı börek olur.ama biz önce kazanalımın derdindeyiz.tercih için sonrası allah kerim...farz edin ki devlet tıpına hak kazanan sonuncu kişi puanı aldınız..eyvallah der yola devam ederiz.

• diğer bir husus ta 540 puan almışsında cerrahpaşaya gitme karsta okumu deniyor...almışsın 450-460 puan.gelip gelmeyeceği muçhul.mecburen karsı-adıyamanı-ağrıyı yazacaksın.yaz işte belki gelir.hayatın kurtulur.

Bakış açınızın böyle olmasının sebebi tıpa sizin hazırlanmıyor oluşunuz okumaya sizin gidecek olmamanız kendi perspektifinizden yüzeysel olarak bakıyorsunuz ama işin içinde tercih edecek kişinin kendisi olunca 6 yıl geçer mi o şehirde diye düşünmeden edemiyor

Bir de şimdiden niye hesaplamalara giriyorsunuz öyle bir durum da var çocuğunuzun kaç senesi var sınava onu bilmiyorum ama 12.sınıf olsa bile daha 1 senesi var kaç net gerekir diye kafasına takacağına günlük düzenli çalışırsa zaten kazanır , eğer sürekli net hesaplaması yapmak sizin fikrinizse yanlış yapıyorsunuz boşu boşuna çocuğu şartlandırırsınız strese girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 21 Eylül 2024; 17:21:0 >
  • kıymetli dostum.şunda bir anlaşalım.ben asla çocuğuma baskı yapmam.burdaki beyanımın amacı önce bir kazanalım...şurayamı gitsem burayamı gitsem değil.aslolan nihayi sonucu kazanmak olan bir sınavdan bahsediyorum.elbetteki başarı için %1 zeka %99 çalışma azmidir.çocuğum veya diğer çocuklarımızın çalışarak başarması.yer tespiti sonra..sınav stresi diye bir olguyu da elbetteki kabul etmemek mümkün değil.bununlada baş edilmesi gerekmekte..sınavın kendisi mantıken hatalı zaten.ama ne yaparsınız ki çare yok.oyunu kuralına göre oynamak zorunda tüm elvatlarımız...çalışarak netlerini arttırmak zorunda.syg.

• en nihayetenide okuyan nasıl okuyor..demek ki okunmak istenir ise okunuyor..bende diyarbakırda okudum. 90 lı yıllardı.okunurmu orda terör var,doğu orası dendi,etnik farklılık var ..varda var dendi.ben kendime bir hedef seçmiş idim.okuyacaktım.gittim okudum..ha puanım marmara üniversitesine yetse idi orda okurdum zaten..aynı bölümün diyarbakırda olanı okudum.sonrasında bankacı oldum.aynı sonuca çıktı.marmarada okusa idim yine bankacı olacaktım.aslolan okuldan -bölümden bağımsız sizin kendinize olan yatırımınız ve kendinizi geliştirmenizdir.okul almak isteyene verir.almak istemeyen boğaziçinde de okusa boş..

• ayrıca forum tıpı kazanıp kazanmama veya netleri arttırma forumu değil ki.karsta tıp okunurmu okunmaz mı.ben diyorum ki okunur.tıp nerde olur ise okunur.şayet öğrencinin puanı son haddede oraya yetiyor ise okunur.ama bazı arkadaşlar okunmaz,soğuk,şehir küçük,sosyalleşme yok .mezuna kal bir sene daha çalış(belki kazanmayacak)riske atmaya değer mi..diyenlerede katılmasam da saygı duyuyorum.

• kıymetli dostum.şunda bir anlaşalım.ben asla çocuğuma baskı yapmam.fikir evladımdan..ara ara gelip baba hesaplama yapıyorum şu nete şu puan şu neye şurası gibi yorumlarla geliyor.sohbet ederek,üniversitede okuduğum yıllarda yaşamış olduğum arkadaşlarımla güzel anıları paylaşıyorum.çocuk hevesleniyor ve bende yaşamak istiyorum o anları diyor ve hırslanıp(azimlenip diyeyim)gidiyor.burdaki beyanımın amacı önce bir kazanalım...şurayamı gitsem burayamı gitsem değil.aslolan nihayi sonucu kazanmak olan bir sınavdan bahsediyorum.elbetteki başarı için %1 zeka %99 çalışma azmidir.çocuğum veya diğer çocuklarımızın çalışarak başarması.yer tespiti sonra..sınav stresi diye bir olguyu da elbetteki kabul etmemek mümkün değil.bununlada baş edilmesi gerekmekte..sınavın kendisi mantıken hatalı zaten.ama ne yaparsınız ki çare yok.oyunu kuralına göre oynamak zorunda tüm elvatlarımız...çalışarak netlerini arttırmak zorunda.syg.

Maalesef son sıralarda kapatan tıpların konumları bir kenara bırakalım eğitim kalitesi çok vasat kendi sitelerine girip her bir tıp Anabilim dalındaki hocaların sayısı ve akademik yeterlilikleri incelenirse dediğim anlaşılır
    Özellikle hocaların çoğunun tıp mezunu olmaması çok yaygın bir durum oralarda
    O yüzden son sıralarda bir tıpa girmektense ben de mezuna bırakırdım
    Ama ha olay "benim garanti meslek cepte nasıl olsa devlet beni atayacak donanımlı olmama gerek yok zaten " ise evet o zaman yazılabilir bence de
    Ama mevcut hükümetin uygulamaları yüzünden yozlaşan eğitim tıp alanında da kendini açıkça belli ediyor
    Her yere tıp fakültesi açtıkları için kafalarına göre yeterli eğitim görevlisinin bulunamaması sonucu ya daha vasıfsızlarla boşluklar dolduruluyor ya da başka yerlerde eğitim görmeye mahkum oluyorlar öğrenciler
    Yazılır dediğiniz tıplara tıp demeye bin şahit ister
    Burda yazan öğrencilerin hiçbir suçu yok ancak bu kalitesiz eğitimin bir sonucu olarak sağlık sisteminin kalitesi giderek düşecektir
    Yapılması gereken yetersizliği kanıtlanan tıpların kapatılması olmalıdır ama bunu yapacak bir otorite yok şu anlık

Dediğniz gibiyse şanslı bir evladınız varmış
    Yolunuz açık olsun

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt
    Zaman çok hızlı akıyor reisim göz açıp kapayana kadar geçiyor

• eyvallah...

• İyi tamam da. Aynı sandalye mevzusunda zırto. Bi zahmet ilk 5k daki yerle 30k daki yer farklı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söz konusu tıp ise ve puanınız kars tıp a yetiyor ise bence okunur..ama bir yıl mezuna kalıp ben daha yüksek puan alırım diyenin kararınıda saygı ile karşılarım.inşallah kazanır...o ayrı..syg.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.